@Fred-en-Lida
- Etrusco I 6900 SB
- 2022
- Integraal
Mei 2026
Wij kwamen hier onverwachts terecht. Een gastvrije ontvangst. koffie en gebak was er ook. Wij hebben hier heerlijk gestaan ondanks het slechte weer. Dank aan de eigenaren, houden zo.
een mooie camperplaats. Makkelijk om binnen te komen als je de borden goed leest. met dank aan de gemeente die dit mogelijk maakt.
Wij hadden gereserveerd en waren op de prijs afgegaan. Aangekomen had men het niet genoteerd. We moesten contant betalen omdat het systeem het niet kon verwerken. Ipv € 21,00 werd het € 28,00 per nacht. Het was ons niet gemeld bij reservering. Wij hadden dan iets anders gezocht. Verder werden we vriendelijk geholpen. Sanitair is netjes al hebben wij daar nauwelijks gebruik van gemaakt. Er is geen loosplek die hadden we niet nodig.
Wij hebben hier heerlijk 2 nachten gestaan. Hadden wel langer willen blijven maar kon niet vanwege andere afspraken. Plaatsje Geel is gezellig. Wij hebben een klein hapje gegeten in het zwembed café aan de overkant waar wij ook het toilet gebruikte. Wij willen hier echt terug komen.
Wij waren hier een aantal jaren geleden. De boel is opgeknapt. nu is het een goed onderhouden camperplaats. Het douche-, wc-, afwas- en wasmachine gebouw is goed verwarmt en van alle gemakken voorzien. Een mooie plaats om een paar dagen te staan. Fietsmogelijkheden en natuurlijk Aken bezoeken.
Geen gezellige camperplaats. Voor een nachtje oké. Er is echter geen beveiliging. Wij hebben voor deze prijs beter en gezelliger gestaan. Geen gebruik van douche en wc. Was wat onduidelijk over de sleutel.
Heerlijke rustige camperplaats. Wij fietsten langs de Neckar naar Heidelsberg. Wat ik miste is een toilet. Ook al hebben wij die in de camper maar soms wil je die niet gebruiken.
de keuze was op het gras of op stenen. de stenen was de parkeerplaats van het hotel. Wij betaalden € 2,50 voor gebruik stroom en € 7,50 voor gebruik van douche en toilet. Hiervoor kregen wij een sleutel waarvoor contant € 20,00 borg betaald moest worden. Deze krijg je terug bij inleveren van de sleutel. De camperplaats ligt wel een eindje van de plaatsen af. Je zou er kunnen wandelen of fietsen. geniet van de natuur.
Rustige plek voor overnachting. Aan de overkant een sportpark waar wedstrijden plaats vonden. na 20:00 uur was iedereen weer weg. Al met al prima plek. Vlakbij is een overdekt winkelcentrum waar je ook een hapje kan eten. Stroom en water moeten betaald worden.
Mooie camperplaats. de prijs is niet € 20,00 maar € 25,00 per nacht. Er zijn geen voorzieningen zoals douche en WC. vandaar 3 sterren. Personeel vriendelijk. We konden hier ook buskaartjes voor Bologna kopen. Met OV is goed te doen. Bologna is de moeite waard om aan te doen.