@Fred-en-Lida
- 2015
Wij hadden gereserveerd en waren op de prijs afgegaan. Aangekomen had men het niet genoteerd. We moesten contant betalen omdat het systeem het niet kon verwerken. Ipv € 21,00 werd het € 28,00 per nacht. Het was ons niet gemeld bij reservering. Wij hadden dan iets anders gezocht. Verder werden we vriendelijk geholpen. Sanitair is netjes al hebben wij daar nauwelijks gebruik van gemaakt. Er is geen loosplek die hadden we niet nodig.
Wij hebben hier heerlijk 2 nachten gestaan. Hadden wel langer willen blijven maar kon niet vanwege andere afspraken. Plaatsje Geel is gezellig. Wij hebben een klein hapje gegeten in het zwembed café aan de overkant waar wij ook het toilet gebruikte. Wij willen hier echt terug komen.
Wij waren hier een aantal jaren geleden. De boel is opgeknapt. nu is het een goed onderhouden camperplaats. Het douche-, wc-, afwas- en wasmachine gebouw is goed verwarmt en van alle gemakken voorzien. Een mooie plaats om een paar dagen te staan. Fietsmogelijkheden en natuurlijk Aken bezoeken.
Geen gezellige camperplaats. Voor een nachtje oké. Er is echter geen beveiliging. Wij hebben voor deze prijs beter en gezelliger gestaan. Geen gebruik van douche en wc. Was wat onduidelijk over de sleutel.
Heerlijke rustige camperplaats. Wij fietsten langs de Neckar naar Heidelsberg. Wat ik miste is een toilet. Ook al hebben wij die in de camper maar soms wil je die niet gebruiken.
de keuze was op het gras of op stenen. de stenen was de parkeerplaats van het hotel. Wij betaalden € 2,50 voor gebruik stroom en € 7,50 voor gebruik van douche en toilet. Hiervoor kregen wij een sleutel waarvoor contant € 20,00 borg betaald moest worden. Deze krijg je terug bij inleveren van de sleutel. De camperplaats ligt wel een eindje van de plaatsen af. Je zou er kunnen wandelen of fietsen. geniet van de natuur.
Rustige plek voor overnachting. Aan de overkant een sportpark waar wedstrijden plaats vonden. na 20:00 uur was iedereen weer weg. Al met al prima plek. Vlakbij is een overdekt winkelcentrum waar je ook een hapje kan eten. Stroom en water moeten betaald worden.
Mooie camperplaats. de prijs is niet € 20,00 maar € 25,00 per nacht. Er zijn geen voorzieningen zoals douche en WC. vandaar 3 sterren. Personeel vriendelijk. We konden hier ook buskaartjes voor Bologna kopen. Met OV is goed te doen. Bologna is de moeite waard om aan te doen.
Een vriendelijke beheerder die ons eerst de plekken liet zien die beschikbaar waren. Wij konden daaruit kiezen. WC etc. eenvoudig maar schoon.
Een camping met plaatsen op verschillende hoogtes. Wij mochten zelf onze staanplaats kiezen. Er werd een plattegrond meegegeven. Aan de achterkant stond een plattegrond van Assisi. Met ACSI kaart betaalden wij voor 2 nachten € 59,10.
Mooi park. Tussen de Italianen gestaan. WC en douche schoon. Schoon water en weggooien op de csmperplek. Wat willen we nog meer.
Een schone camperplaats. Voldoende ruimte om luifel uit te zetten. Jammer dat men uitsluitend Italiaans spreekt. kon niet volgen dat men probeerde duidelijk te maken. Wij betaalden op 1 mei € 24,00 en € 5,00 voor stroom. Alles bij elkaar te duur. Daarom 4 sterren.
Wij stonden hier 2 nachten. wel een zeer kleine plek. We konden niet buiten zitten omdat daar geen plaats voor was. ook keken wij recht in de camper van de buren. Wij moesten er vooruit inrijden omdat de deur van achter open moest en er een uitschuifbare fietsendrager op zat. 3 Sterren omdat het midden in het stadje is. Wij moesten vooruit betalen anders waren we al weggeweest. Stadje is heel leuk.
wij stonden hier 1 nacht. de trein is overdag nadrukkelijk aanwezig. de ligging van Orvieto zo dichtbij maakt het goed. bij aankomst kregen we een plaats die zo krap was dat wij nog niet eens uit konden stappen. Gezegd dat wij dit niet accepteerden. Kregen toen een andere plek. Net iets meer ruimte. Wij moesten € 22,00 betalen voor 1 nacht. het kabelbaantje naar Orvieto was een beleving. Orvieto is de moeite waard om te bezoeken.
Een mooi gelegen afgesloten camperplaats. Dicht bij een kasteel. Binnenplein kasteel zit vol terrasjes. Erg gezellig. Voor 24 uur betaal je € 16:00. inclusief WC, water en elektra. Voor de douche moet he betalen. WC en douches worden elke dag schoongemaakt.
een mooie camperplaats. Wij betaalden € 15,00 per nacht en € 5,00 voor de kaart. Verder moet stroom betaald worden. Water inname is gratis evenals toilet en douche. We werden prettig geholpen met het registreren van alles. Eerst kaart trekken, camper op zijn plaats zetten en daarna, binnen 20min. registreren bij de automaat.
een nette camperplaats. water en lozen is gratis. Supermarkt ongeveer 6 min. lopen. Verder waren er enkele bezienswaardigheden. dit staat aangegeven op een bord op de camperplaats. Stroom moet wel betaald worden. wij deden er 2 euro in om 12:00 uur. Nu om 20:00 uur hebben we er nog niets bij gedaan. de plaats zelf is 15 euro.
Een mooie camping. Echter de prijzen moeten worden aangepast. Wij betalen € 58,00 voor 2 nachten. Dit is heel wat meer dan op de site staat aangegeven.
een pass’etapes camping geworden. Op dit moment zijn er geen wc, douches etc. Alles is dicht. Wij betaalden € 11,40 per nacht.
een mooie en schone camperplaats. wij hadden enige problemen met de stroom. uiteindelijk naar tig keer drukken werkte het.
zeer teleurstellende ervaring. reserveren doen wij nooit nu wel. wij hadden een WhatsApp gestuurd en kregen te horen dat er nog 1 plaats beschikbaar was en anders aan het water met 2x verplaatsen als wij een week of langer bleven. direct terug geappt dat plaats 145 akkoord was. gegevens per mail verstuurd. kregen we te horen dat die plaats er niet meer was. toen waren er wel andere plaatsen. maar voor ons geen optie. erg teleurstellend.
een mooie cp. zeker om terug te komen. Alle voorzieningen aanwezig. Je betaald voor wat je gebruikt. Zoals ook bij andere cp is deze ook iets duurder geworden. € 11,00 per nacht. excl. electra.
prima camperplek. voorzieningen zijn aanwezig. Zoals gezegd beheerder zeer vriendelijk en behulpzaam. wij kregen een zak snoep paprika van hem. Kortom een mooie plek om uit te rusten.
Een camperplaats met alles erop en eraan. wordt ook schoongehouden. jammer dat mensen geen zin hebben om om te lopen en dwars door bosjes door jouw plek lopen. zeer storend. verder niets dan lof. Er is een nieuwe Lidll in de buurt.
Het zou een mooie camperplek kunnen zijn om er langer te vertoeven. Alle voorzieningen incl. gebruik zwembad. De plek zelf is nu niet verzorgd daarom blijf je niet langer. Je kan er niet van genieten. Daarom 4 sterren.
grote camping. Geen tv ontvangst door bomen. Sanitair is niet luxe. Het ziet er niet verzorgd uit. Gras staat erg hoog, halve meter. Wel verharde plaatsen dat was fijn. Een te dure camping. Wij wilden naar Lissabon vandaar dat wij hier stonden. Hadden elektriciteit nodig om alles op te laden.
bestaat niet
helaas niet beschikbaar bouwwerkzaamheden
goed verzorgde camping. we gingen met de taxi naar Outlet centrum en vandaar de metro. de taxi kost totaal 12,00. Dir voor 4 of 2 personen. daarbij kwas de metro. De heenreis was zwart. De terugreis koste 2,20 per persoon. Porto is het bezoeken waard. Camping zeer vriendelijk met wekker matdrankje.
de camperplek is heel mooi aangelegd. De eigenaar is super vriendelijk. Wij hebben in de omgeving gefietst. Je betaald voor wat je gebruikt.
Wij stonden hier begin september. Drie sterren, voor een ruime plek aan het water. Van te voren reserveren. Op eerste mail werd snel gereageerd. Op de tweede mail nooit antwoord gehad. Verder lijkt het wel of men geen campers of boten hier wil hebben. Stroom is er maar vreselijk duur. Bij aankomst bellen maar er wordt niet opgenomen. Dus niet direct stroom. De rest van de voorzieningen was onbereikbaar en erg smerig. Geen aanrader.
Een mooie plek met ruimte. Met de fiets naar Stralsund is goed te doen. Kies de route langs het water is een mooie weg. Bij de camperplaats rechts af en dan de tweede weer rechts. De rest wijst vanzelf.
Wij stonden hier voor een nacht. Er was een vriendelijke ontvangst. Medewerkers wezen ons de weg en zeiden vriendelijk gedag. Na aanmelding konden wij gebruik maken van voorzieningen. Een aanrader. Bovendien hoefde wij niets te betalen. Let wel op de openingstijden. Met de camper kun je dan niet weg. Wij zijn met de bus naar het centrum gegaan. Is goed te doen.
Een ruime plek met genoeg schaduw tegen de hitte. Hebben hier een paar dagen gestaan. Het centrum is dichtbij. Wij komen hier nog terug.
Wij stonden hier eerder. Het is een fijne plek vlak naast een voetbalstadion. Het zijn ruime plaatsen. Het centrum en de Aldi is lopend goed te doen. Kortom een plek om nog een terug te komen. voor de prijs hoef je het niet te laten. Er is ook een mogelijkheid om alleen van het service station gebruik te maken.
Een mooi aangelegde camperplaats. Wij betaalde € 4,00 voor de plaats en € 2,00 per persoon toeristenbelasting. Ja en wij deden € 2,00 voor 20uur stroom. Helaas zo als reeds geschreven kregen we maar 10uur stroom. Je moet betalen bij het zwembad.
Een mooie camperplaats. als deze vol is dan kan je op de parkeerplaats terecht. Voor wat je krijgt, overnachting, stroom, water voor € 12,00. je kan douchen, tegen betaling, bij het zwembad. Wij waren hier eerder toen was het ook oké.
Wij hebben hier goed gestaan. Een vriendelijke ontvangst. Echter wij betaalden € 20,00 voor de plaats en € 5,00 voor stroom. Is wel wat duur voor wat je krijgt. Voor toilet moet je extra betalen.
Wij waren hier op aanraden van een Duitser. Aangekomen was er helaas geen plaats. de receptioniste verwees ons naar City Camp Süd. Zij heeft voor ons gebeld en een plaats gereserveerd. Dank voor de zorg.
Wij hebben hier goed gestaan. De prijs is € 28,00 per nacht, daar zit alles in. De receptionist vertelde ons duidelijk hoe wij met het ov naar Berlijn en Potsdam konden komen. Het ov kaartje voor een dag dan is 24 uur geldig. Je zou de tweede dag nog naar bv. Potsdam kunnen. De terugweg moet dan betaald worden. Wij hebben veel met ov gedaan. Van de ene naar de andere bezienswaardigheid.
Wij hebben hier geen fijne herinnering aan. De plaats waar we staan ligt vol met wattenstaafjes, sigarettenpeuken en nog meer rommel. Zelfs een airco ligt er. er was harde muziek op de camping en om half acht was er ook live muziek in het restaurant. Alles verder erg onduidelijk. De wc is niet schoon evenals de douche. We hebben beter gezien. Gelet wat je krijgt is de prijs veel te hoog. Voor stroom moet er apart betaald worden.
een mooie, verzorgde en rustige plek. Alles is aanwezig stroom, wc en douche. Hier betaalden wij € 12,00. voor stroom moest apart betaald worden. We werden vriendelijk door de havenmeester ontvangen. Kregen uitleg wat waar is. Deze plaats is zeker een aanrader.
Vriendelijk ontvangst. Geen afgebakende plaatsen. Er is weinig schaduw. de camping doet wat rommelig aan. Wij gingen hier staan voor de wasmachine, die was er niet. Toilet - douche gebouw ziet er goed uit. Ja inderdaad geen vuil water en chemisch toilet lozing. De prijs € 26,00 incl. douche en stroom vonden wij erg hoog. Wij maakten geen gebruik van de douche maar het zat in de prijs. Voor stroom betaal je € 4,00.
Een Nederlandse camperplaats in Duitsland. Ruime plekken en rustige plaats. Een goede uitvalshaven om verschillende steden te bezoeken zowel op de fiets als de auto. Wij waren hier met veel regen. de plaatsen zijn goed te berijden. Winkels zoals Lidl en Aldi niet ver weg.
Vriendelijke mensen. De camperplaatsen zijn verhard met daarnaast gras. je ziet wel dat alles nog in de opstartfase is. vandaag was de eerste dag dat je kon eten. Broodjes kan je ook bestellen. wij hebben heerlijk gewandeld in de omgeving. met de fiets kan je maar een plaatsje.
Deze eigenaar was zo goed ons een plek te geven ondanks dat zij vol zat. Een heel gemoedelijke plek, schoon sanitair.
Voordat wij contact kregen hadden wij de Voice mail ingesproken maar werden niet teruggebeld. De derde keer kregen wij contact. Wij hebben gereserveerd er werd gezegd dat wij zelf een plekje konden uitzoeken. Bij aankomst stond het helemaal vol. Er stonden 6 campers voor ons geen plaats meer. Wij hebben getracht contact te leggen maar wederom een voice mail. Helaas, dan op zoek gegaan naar een andere plaats wat nog niet mee viel.
Een mooie cp. De toiletgebouwen waren erg nat terwijl het een droge dag is. Een vriendelijke receptioniste. Let op om binnen te komen heb je een credit kaart nodig. De taal kan in Nederlands worden ingesteld. Als betaald is moet je de code intikken bovenste scherm af te lezen. De bomen gaan dan open. Je ontvangt een ticket voor je de kaart eruit haalt. Hier staat dezelfde code op om uit te rijden
Prima plek. Er zijn twee stroomzuilen aanwezig met ieder 6 aansluitingen. Helaas had iemand onze stekker eruit gehaald en moesten wij daardoor na twee uur nog eens € 2,00 betalen. Sani was goed schoon en die stijle trap zijn hooguit 6 treden. Wij stonden erg mooi aan het water. Geen belijning aanwezig dus zoek uit.
Een cp om een paar nachten te verblijven voor een bezoek aan Nördlingen en omgeving. Wees er vroeg bij als je gebruik van stroom wilt maken. Stroom was trouwens wel duur. Er staat € 2,00 voor 24 uur of 2 kwh. Normaal komen wij met € 2,00 voor 24 uur uit maar nu moesten wij € 6,00 voor nog geen 24 uur betalen.
Eindelijk een rustige plaats zonder verkeersoverlast. Parkeerterrein is goed onderhouden. Voorzieningen zijn aanwezig en de winkels vlakbij. Wij rijden de Romantische strasse en waren niet enthousiast over de cp in de plaatsen waar we langs kwamen. Een heel klein uitstapje en je slaapt rustig. Dank aan de gemeente die dit mogelijk maakte.
Er zijn in dezelfde straat totaal 3 grote camperplekken. Allemaal dezelfde prijs. Na een paar dagen gratis op mooi cp gestaan te hebben is dit een afknapper. Weinig plaats om buiten te zitten. De plekken zijn erg klein. De andere cpplaatsen zijn hetzelfde ook wenug ruimte. Er is 1 dames- en 1 herentoilet alsmede 1 douche. Wel erg weinig voor 40 plaatsen.
Sitecode: 19108
Een mooie ruime cp. Echter te weinig. Op de parkeerplaats kon men ook staan maar zonder stroom. Toilet is goed schoon, schoon en vuil water voorziening alsmede chemisch legen van toilet is aanwezig maar wel even zoeken waar. Wij hebben er goed gestaan. De weg geeft wat geluid maar na 12 uur was deze vrij rustig. Trouwens een mooi dorpje om te bekijken.
Een camping met thermaal baden waar voornamelijk ouderen zijn. De camping heeft een heleboel jaarplaatsen. Ook zijn er een aantal plaatsen gereserveerd verder kon je staan waar je wilde. Als je van zwemmen houdt een aanrader anders heb je er niets te zoeken. Het sanitair is schoon maar er zijn ook douches zonder deur.
Sitecode: 51963
Een camperplaats zoals deze hoort te zijn. Sanizuil is aanwezig. De plek is heel rustig en mooi gelegen met uitzicht op het klooster. Wat zeker een bezoek waard is. Verder kun je langs de Donau fietsen. Voor de prijs hoe je hier niet weg te gaan. Zorg wel op tijd aanwezig te zijn want het stroomt zo vol. En vol is vol.
Een rustige camping. Balatonmeer is in de nabijheid met restaurantjes. Deze zijn er voldoende. De camping zelf is een Nederlandse enclave. De nederlanders hebben er een seizoenplek. Laten de caravan daar staan. Verder niet storend. Het sanitair is schoon. Echter het douchegordijn zou anders mogen zijn. Er is een deur voor de douche. Het gordijn houd de kleren droog. Campingbeheerder is behulpzaam
Een grote camping. Wij vinden € 34,00 teveel voor deze camping. Met Asci kaart wel 10% korting maar alleen op de personenprijs. Wij stonden op een standaard plaats. Verder kan je er surfen, varen en wat je nog meer kan doen op het water. Daar moet je dan de hoofdprijs voor willen betalen. Het sanitair wordt geregeld schoongemaakt maar door de hoeveelheid bezoekers was het snel weer vies.
Een kleine camperplaats, de autoweg was voor ons storend. Sanitair is heel schoon. Wifi deed het helaas niet. Ook haar man lukte het niet om deze te activeren. Zorg wel dat je blokken bij je hebt. Het loopt behoorlijk schuin af. Omgeving is de moeite waard.
Een mooie camping in een mooi plaatsje. Goed sanitair. Wij staan hier om Wenen te bezoeken. Helaas, bleek dat de plaats die wij uitgezocht hadden gereserveerd voor de NKC CAMPERREIS. Men kwam zeggen dat zij zich vergist hadden en dat wij hier maar 2 nachten konden staan ipv 4.
Een kleine camping. Vriendelijke mensen. Het was er niet druk maar voor een stadsbezoek de moeite waard. Wij kregen een plattegrond mee met bezienswaardigheden. Jammer dat de kerken gesloten waren. De winkels zijn op loopafstand. Aldi, Lidl en MD.
Sitecode: 22087
Een kleine camping. Vriendelijke mensen. Douche.cabines waren vrij nieuw. De rest oogde wat smoezelig. De camping ligt fantasties. Alleen het adres klopte niet. De route uit deze app bracht ons wel op de juiste plaats. Het adres: Rajov 26, Zlata Koruna
Sitecode: 20174
Helaas was deze camping gesloten. Er was niemand aanwezig en het zag er verlaten uit.
Een vriendelijke beheerster. Wij betaalden 57 kronen per nacht all in. Hebben er plezierig gestaan. Naast deze camping/camperplaats waren er nog een aantal autocamps zoals men dat hier noemt
Een cp daar is alles mee gezegd. Geen toilet aanwezig. Chemisch toilet legen is erg primitief. De poort indraaien maakt een rommelige onverzorgde indruk. De prijs staat niet in verhouding met de faciliteiten. Stroom en water moet worden betaald. Stroom € 0,60 per kwh. Water met tuinslang vullen € 1,00. Een positief punt de camper staat op verharde grond.
Wij hebben hier heerlijk gestaan. In het zwembad hebben wij gegeten. Erg lekker. Kregen informatie van bijzondere plekken met kaart mee. De plekken zijn ruim. Hoewel dicht bij een drukke weg hebben wij niets gehoord van dit geluid. Wel geluid van een vlooienmarkt op het terrein naast ons. Deze markt was onze wekker
Deze camperplaats zal ik niet snel aanbevelen. Het geheel ziet er erg rommelig uit. Aanwezig waren caravans namen veel plaats in. Er stond 1 camper. Het leek erop dat de mannen naar het werk waren en dat men daarom hier verblijft. Sanitair was netjes en keurig onderhouden.
Wij hebben hier een nacht gestaan de plek op zich stelt niet veel voor. Maar het is gratis. Alleen verbruik stroom en water moet je betalen. Dat is bijna overal zo en dan betaal je nog sta geld. Wij mochten de wc en douche van het zwembad gratis gebruiken. Waar vind je dat nog. Al met al wij komen hier zeker terug als we in de buurt zijn.
Een redelijke camping. Het cijfer is omdat wij de camping te duur vonden.
Dit is een aardige camperplaats. Alleen € 15,00 is best veel voor alleen water en elektra. Er is geen wc, geen stortplaats voor chemisch toilet en vuil water. In het dorp is de camperplaats gratis. Daar is wel een wc, chemische stortplaats met water. Hier moet je wel voor betalen. Het lijkt er trouwens op dat even verderop camperplaatsen gemaakt worden met alle voorzieningen.
Een mooie camping. Ruime plaatsen. Wij mochten zelf een plaats uitzoeken. Je komt hier echt voor je rust. Het stadje is bezienswaardig en fietsen kan je er ook. Bij de receptie kan je enige dingen van de streek kopen.
Op een goede plek. Helaas wat raar gesitueerd. Als de auto’s ervoor staan kan je niet meer weg. Jammer dat dit niet goed geregeld is. Wij zijn dan ook zodra er weer ruimte is op de parkeerplaats voor auto’s gaan staan. Een positief geluid: op het moment dat de stroom eraf viel kwam er direct iemand kijken. We hebben daar ook lekker gegeten. We betalen voor 24 uur, korter kan niet.
Een mooie omgeving. Grote plek waar je op je gemak kan zitten. Mochten bij aankomst een vers eitje mee nemen. Op 1e Paasdag kregen we twee gekleurde eieren en twee eitjes van chocolade. Eigenaren en de zoon zeer vriendelijk. Wij voelden ons welkom.
Nette goed verzorgde camperplaats. Van wie van rust houdt. De omgeving is prachtig en niet te vergeten vriendelijke eigenaren. Ruime plaatsen.