@Fred6372
Vandaag
10 foto's toegevoegd · ongeveer 2 uur geleden

Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Wát een pareltje, zó dicht bij huis ! Aan alles wat er al door anderen is gezegd en geschreven, hoeven we eigenlijk niks toe te voegen. Super vriendelijke eigenaars die je op z'n Limburgs gastvrij ontvangen. Ideaal ook voor hondenbezitters: je steekt gewoon de straat over en je bent meteen in het aangrenzend bos. Top !! En het ijsje van Clevers maakt je verblijf compleet. Tot volgend voorjaar !
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Wàt een prachtig pareltje in het mooie Drentse landschap. Prachtige zeer ruime plaatsen in een parkachtige omgeving. Keurig sanitair, bijzonder gastvrije beheerders en een extra compliment voor Linda die 'service' met hoofdletters schrijft. Allles klopt gewoon, voorzieningen en supermarkt (AH) op korte fietsafstand. We komen zeker rerug, hebben lang nog niey alles gezien in de mooie omgeving.
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Gewoon een fraaie camperplaats waar bkjna alles klopt ! Mooie ruime goed onderhouden grasplaatsen. Alleen de ligging van de loosplaats, water vullen, wc leeg maken is een beetje krap en de er direct bij liggende afwasplekken is ook niet echt fijn als je staat af te wassen met direct naast je een camper met draaiende motor die zijn grijs water loost en de wc-cassette reinigt. Dat had anders gekund !
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Leuke camperplek waar bijna alles klopt ! Mooie ruime plaatsen, keurig onderhouden "groen", voorzieningen goed bereikbaar ! Fijn en altijd schoon sanitair, dus eigenlijk mag je niet zeuren en al helemaal niet voor 20 euro per dag all- in. En als er tóch een puntje van aandacht moet worden benoemd: het uitlaten van je hond is wel een " dingetje". Er is geen uitlaatplek en ook nabij zijn er niet of nauwelijks veilige mogelijkheden. Verder dus: o.k.
9 foto's toegevoegd · 20 dagen geleden

Juni 2026
Hoe vaak gebeurt het in ons land dat je een supermooie camperplaats een dag eerder verlaat in verband met de extreme hitte, eind juni ? Dit is een camperplaats waar werkelijk alles klopt ! Keurig sanitair, zelfs een mooi gesorteerde landwinkel, gezellig terras ! Omdat er voorbij de rijen met fruitbomen nog genoeg 'vrije ruimte" ligt, zou een omheinde hondenspeelwei het plaatje compleet maken, want wandelen met je hond buiten. is wel een dingetje.
Ben het helemaal eens met de laatste review. Nadat het gedeelte voor campers voor alle voertuigen toegankelijk blijkt te zijn, heeft het restaurant er een groot aantal parkeerplaatsen voor eters bij. Geen goede ontwikkeling dus. Jammer dat ervoor is gekozen om de afzettingen van het campergedeelte weg te halen. Camperplaatsen worden nu bezet door restaurantbezoekers en dat kan nooit de bedoeling zijn.
Voor ons niet zo heel ver van huis, hebben we al weer voor de 3e keer met onze Sunlight en bouvier SKY een paar dagen doorgebracht op deze geweldige camperplaats in Midden Limburg aan de rand van het prachtige Leudal ! Álles is in de reviews hiervoor al uitgebreid gezegd en toegelicht en natuurlijk is er altijd wel iets dat je niet echt bevalt, maar je bent onderweg met je camper en je bent niet thuis ! En dat laatste vergeten we nog wel eens !
8 foto's toegevoegd · 4 maanden geleden