@Fred6372
- 2022
Gewoon een mooie plek waar álles klopt ! Leuke ontvangst, prachtige plekken met verharde ondergrond met zicht op het water, keurig sanitair, prima wifi en een gezellige 'Biergarten'. En uiteraard niet te vergeten de ruime hondenspeelwei met allerlei speelmogelijkheden én poepzakjes erbij ! Voor 23 euro per nacht all inclusive een prima plekje om regelmatig even terug te komen en lekker in alle rust (!) te ontspannen ! Voor ons een dikke aanrader
In verband met camperpech op de autoroute vlakbij, hier afgelopen week een namiddag en avond doorgebracht op een erg mooie, verharde plek, direct aan het riviertje de Semois ! Helaas geen broodservice meer en de receptie was verplaatst naar het naast gelegen restaurant. Einde seizoen ?? Desalniettemin keurig en begripvol ontvangen door de Nederlands sprekende eigenaar. Net sanitair, niks op aan te merken.
Mooi verzorgde camperplaats waar alles gewoon goed is geregeld. Terrein perfect onderhouden, sanitair eigentijds en keurig verzorgd...... Gemoedelijke ontvangst en duidelijke uitleg over alle faciliteiten. Kortom: dikke aanrader en gewoon een plekje om terug te komen.
Zeer vriendelijke ontvangst door Yuri in het Nederlands. Leuke camping met plaatsen in diverse afmetingen, met en zonder schaduw. Sanitair niet bijzonder, maar wel keurig onderhouden. Personeel erg vriendelijk. Klein winkeltje met broodservice. Gewoon een gemiddelde camping met alle dingen die je verwacht, ook zwembaden natuurlijk. Ik heb voor meer geld op mindere plaatsen verbleven !!
Wat moet je nog toevoegen aan alles wat hier al over dit stukje paradijs op aarde is geschreven ? O ja natuurlijk: voor de camperaars die dit plekje al eerder bezochten is er goed nieuws. Er is een nieuwe, minder steile en vooral bredere inrit/uitrit aangelegd, zodat het allemaal wat makkelijker gaat. Goed gedaan. Remco ! Tot volgend.voorjaar !
Typisch Spaanse camping met een nogal "rommelige" entree. Een aantal plekken zijn erg moeilijk bereikbaar, zeker voor een camperbestuurder een uitdaging. Sanitair weliswaar verouderd, maar erg schoon. Personeel zeer vriendelijk en lekker vers brood in de ochtend. Zwembad aanwezig, maar in maart nog gesloten. Speciale prijs voor "pensionistas" :€18,50 euro per dag inclusief alle voorzieningen op een plek van 120 m2.
‘n Pareltje ! Vriendelijke ontvangst en mooie camperplaatsen vlakbij strand en zee. Uitbundige beplanting. Supermooi en fijn onderhouden sanitair. Restaurant/winkel begin maart gesloten. Geen broodservice, minpuntje. Kortom: mooie stek om een paar dagen te onthaasten en te genieten van zon, zand en zee.
Nette verzorgde camping die op dit moment weer met nieuwe aanplant wordt opgemerkt voor het nieuwe seizoen. Meertalige receptie, de dames zijn zeer vriendelijk en hulpvaardig. Vaak grote plekken, maar vooraf even een rondje lopen is aan te raden. Sanitair keurig verzorgd en compleet. Strand en begin boulevard naar centrum Rosas op loopafstand. Mooie plek voor een paar dagen op heen- of terugreis.
Keurig verzorgde en goed onderhouden camperplaats aan de oever van de Maas. Verzorgingsplek mooi gelegen en van diverse kanten aan te rijden. Plekken zijn ruim en mooi verdeeld over het grote terrein. Winkels op loopafstand en ook Verdun en omgeving zijn dichtbij en goed bereikbaar. En neem je fiets mee !!
We zouden met onze camper op doorreis 1 nacht blijven, het werden er drie ! Superleuke ontvangst door Brabantse eigenaars Ester en Ruud, die hard werken om dit pareltje verder op te poetsen. Alles is aanwezig, net schoon sanitair, prachtige zeer ruime en goed onderhouden plekken met 16a stroom ! En het fantastische uitzicht en de stilte maken het perfecte plaatje compleet. Goed bezig, Ester en Ruud. We blijven jullie volgen en komen terug!
Relatief nieuwe camperplaats bij Roggel. Keurig sanitair dat door de enthousiaste beheerster fantastisch wordt schoon gehouden. Ontzettend ruime plekken, goed onderhouden. Ligging direct aan de bosrand, dus ideaal voor de hond ! In de omgeving is genoeg te zien, mooie fietsroutes zijn snel uitgestippeld. Op iedere plek heb je de beschikking over een houten vlonder, altijd handig bij een regenbui ! Alles prima geregeld, wij komen graag terug !
Thuiskomen ! Dat gevoel krijg je als je - niet voor het eerst en zeker niet voor het laatst - deze camperplaats bezoekt. Ik heb aan al die fantastische reviews die hier geplaatst zijn helemaal niks toe te voegen. Ik heb maar één tip: kom rust en ruimte hier gewoon zelf een keer ervaren ! Bert en Tonnie, ga zo door en we zien elkaar weer in het najaar !
Zojuist terug gekeerd van een paar heerlijke dagen op deze lekker rustige en prachtig gelegen landschapscamping, direct aan het water ! Zie foto ! De plekken zijn verdeeld over diverse veldjes, er is een nieuw en uitstekend ingericht sanitairgebouw en het terrein wordt prima onderhouden. De eigenaar van deze camping heeft begrepen waar het op neer komt als je zowel caravans als campers ontvangt. Voor ons een dikke aanrader !!
Sitecode: 101912
Wat moet je aan al die positieve reviews nog toevoegen? Supermooi aangelegd en verzorgd camperpark, midden in een groene en bosrijke omgeving. Wild spotten kun je er dagelijks. Kleine suggesties ter verdere verbetering van het sanitair (aanpassingen toiletruimte voor mensen die slecht ter been zijn) besproken met de eigenaar die open staat voor tips van gasten. Kortom: top plaats in een omgeving om van te smullen. Wij komen zeker terug!!
Helaas minder positief! Kennelijk was het "einde seizoen". De plek op het veld was prima, vrij zicht, water, stroom, afvoer op de plek. Echter het privé sanitair werd gedurende ons verblijf niet schoon gehouden, er was geen heet water bij de afwas gelegenheid en het sanitair was niet verwarmd. Allemaal niet heel ernstig, maar voor 25 euro per nacht mag je volgens mij toch "effe iets anders" verwachten.
Voor de tweede keer dit jaar een bezoekje gebracht aan dit pareltje in het mooie en gezellige Brabantse land. Het is nu eenmaal een prachtige kleinschalige uitmuntend verzorgde camperplaats met keurig onderhouden en altijd schoon sanitair, waarbij duidelijk rekening is gehouden met de aanwezigheid van mensen met een fysieke beperking op de camperplaats. Zie ook mijn eerdere review en daaraan heb ik niets meer toe te voegen ! Vijf sterren !
Nette kleine "boerencamping" in een schitterend wijds landschap ! Hartelijke ontvangst door de eigenaresse. De grazende koeien staan op aanraakafstand van je luifel, hoe "Hollands" wil je het hebben ? Niet het modernste maar wél heel netjes onderhouden en schoon sanitair ! Mooi gelegen op zo'n tien minuutjes fietsen van de Zaanse schans, een 'must see' als je er tóch in de buurt bent. Kortom: mooi plekje en we komen zeker nog een keer terug !
Brabantse gastvrijheid op een mooie verzorgde mini camping! Gezellig sfeertje, keurig sanitair, mooi onderhouden grasvelden net ruime plekken. De ontvangst en uitleg bij aankomst was superduidelijk en hartelijk. Kortom: een dikke aanrader en zeker een plek om terug te komen, want er is ontzettend veel te zien in een prachtige omgeving!
Mooi aangelegde camperplaats met ruime plekken, keurig sanitair en zeer vriendelijke eigenaar, die elke avond even een rondje over het terrein maakt en tijd heeft voor zijn gasten. Zo vaak maak je dat niet mee tegenwoordig. Leuke bijkomstigheid is dat De Wit schuin aan de overkant van de cp ligt, je hoeft maar de weg over te steken. Dit is echt een plek om terug te komen voor een paar dagen heerlijke rust in een mooie landelijke omgeving !