@FredH
- 2012
- Hobby T-600 Anders
- 2001
Schitterend gelegen één van de mooiste campings van Oostenrijk. Maar het kost ook wat. Wij waren er begin september en betaalde voor 3 nachten 156,90 euro. Camper, 2 personen, electra en een auto.
Wij waren begin september 2023 hier en betaalde voor één nacht 2 personen en een camper euro 36,10. Ik zag dat er meer over geschreven was maar de NKC heeft de wijzigingen nog niet doorgevoerd.
Een geweldige plek voor je camper, 5 kilometer van het centrum van een grote stad, makkelijk met de fiets of bus te bereiken. De bussen naast de P zijn tegenwoordig electrisch dus die hoor je niet. Veel sociale controle van omwonenden en dat alles is gratis wat wil je nog meer.
Sitecode: 11975
Een geweldige camperplaats met heel veel ruimte voor heel veel campers. Ook zeer geschikt om in het achterliggende gebied je hond uit te laten of in alle rust te wandelen. Op 300mtr van de cp is een klein vliegveldje voor hobby vliegtuigjes.
Naast de linkse plaatsen staat een grote boom, die het Astra 3 signaal blokkeert.
Hier de coordinaten van de restaurant P N 48°7`28 E 16°42`46 Wel even toestemming vragen.
Het is omdat je het kuurbad wil bezoeken anders moet je hier echt niet zijn. Mijn hond werd aangevallen en gebeten door de honden van de eigenaar. Nadat ik verhaal ging halen werd me verteld dat ik had moeten wachten tot ze achter slot waren gezet. En voor de hond moet je dan ook nog 10 lei betalen....
Sitecode: 22099
Wat geboden wordt aan voorzieningen is prima, maar de herrie van autoweg, blaffende honden, het vliegveld en aangrenzende autowasstraat is niet normaal. Heel slechte nacht gehad.
Sitecode: 19529
Als je vanuit het noorden komt ligt de camping aan de andere zijde van de weg, ca anderhalve km doorrijden , rechts houden en over het viaduct terug.
Mooie plek om te staan maar pas op hoe je er komt. Als je de route national neemt naar Kalamata wijst de navigatie een tussendoor weg aan. Dan kom je op een zandweg terecht , smal en twee kanten bomen. Het heeft mij krassen opgeleverd. Beter is om eerst naar Kalamata te rijden en dan langs de kust terug naar de CP.
Vader en zoon doen hun best om het naar de zin te maken. Iedereen is " My Best Friend" maar wel leuk. Ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die doorrijden want als je niet door de rommel kan kijken kan het gaan irriteren .Maar het is het toch waard om er een paar dagen door te brengen. Het eten is simpel maar goed en kersvers, zo uit de zee en van het land, zo op je bord. Een aanrader.
Plaats is niet meer dan een grasstrook tussen de weg en het strand. In het zomerseizoen zal de beachclub wel open zijn en zal het wat drukker zijn. Nu een oase van rust.
Bij het restaurant is het niet prettig staan maar de boulevard is 500mtr lang en je mag er overal parkeren en overnachten. Wel veel verkeerslawaai en s'avond onrustig door wandelend publiek. Het uitzicht maakt veel goed.
Als je van natuur, strand en vergezichten houdt dan is dit de plek om hier één of meerdere dagen te staan. Een acht, alleen al voor het uitzicht. Geen faciliteiten aanwezig.
Sitecode: 20108
Normale mixparking met bezoekers voor het kerkhof. Geen faciliteiten aanwezig. s'avonds rustig. Eén km naar het (kiezel) strand en één km naar het dorp.
Zo vroeg in het seizoen nog geen disco. De bar en restaurant zijn door andere eigenaren overgenomen en dus gesplitst van de CP. Het stageld wordt nu in de avonduren opgehaald.
Maart en CP is bijna vol. Douche gesloten, wc niet schoon. Schoonmaker komt, kijkt en gaat. Strand officieel verboden voor honden, locals komen wel met hun honden.
Strand heerlijk om uit te waaien, maar met een enorme berg plastic afval. Prima plek voor honden. Internet niet buiten het vakantiepark seizoen.
25-3-2019. Niemand kunnen ontdekken. Prachtige natuur en heel rustig, zeker 's nachts. Geen voorzieningen.
Groot grasveld met weids uitzicht. Geen autoverkeer. Heerlijke plaats voor hondenbezitters.
Schitterend strand. Rommelige en zanderige cp. Strand verboden voor honden.
ik sluit mij aan bij vorige beoordelingen.......een geweldige mix parking als je van strand en zee houdt. Een negen van mij ondanks dat er geen faciliteiten zijn
Mix parking vol met wave surfers. Weinig plaatsen met mooi uitzicht. Alle plaatsen lopen scheef tot zeer scheef. Wel leuk om van bovenaf het surfen te bekijken.
Vriendelijke ontvangst. Rommelig niet onderhouden terrein. Simpel maar schoon houten toiletgebouw. Geen schaduw plekken.
Afgelegen cp met mooie vergezichten. Ski en wandel gebied. Munten voor stroom alleen te verkrijgen als het infocentrum geopend is.
3-06-2018, Om er te komen is een hele kunst maar dan wordt je wel beloond. 13 km zeer smalle weg met passeer havens en stijl de berg op. Af te raden voor lange campers. Maar eenmaal boven is er de mix-parking met voldoende plaatsen, volop wandel en fiets mogelijkheden met mooie natuur en spectaculaire vergezichten. Deze cp zal je niet snel vergeten.
Mooi uitzicht..... s'avonds rustiger.....hulde aan de gemeente....maar om aan de vraag te voldoen zouden er minstens 10 plaatsen bij moeten komen.
Pas op!.....Koop direct na aankomst een parkeerticket bij de P zuil. Er wordt meerdere keren per dag streng gecontroleerd. Een echte aanrader voor iedereen die een leuke stad wil bezoeken. Redelijk rustige plaats, dichtbij het centrum en een supermarkt.
11 juni 2017. Aan een doorgaande weg maar vrij rustig. Schoon en nette plaats. Prima overnachten.
Wij waren hier op 8 juni 2017. Eenvoudige camping met oud maar schoon sanitair. Betaald hebben we 200 kronen en 10 kronen voor de douche.
Sitecode: 11992
17-9-2016 Veel te dure camperplaats, 17 euro voor een smalle, kleine achteraf plaats zonder wifi.
Op 2 okt. 2015 hier geweest. Leuke ontvangst van de eigenaren. In de winkel heerlijke streek- en eigen gemaakte producten te koop. Prima overnachtingsplaats of voor wat langere tijd.
CP naast gemeentewerf. Zeer rustig gelegen in een kom tussen de bergen. Geen stroom en sani aanwezig.
Fijne camperplek, is al vaak beschreven. Maar.... LET OP.... niet meer dan 5 campers. Er is politie controle!!