@FredH
- 2012
- Hobby T-600 Anders
- 2001
2023
Schitterend gelegen één van de mooiste campings van Oostenrijk. Maar het kost ook wat. Wij waren er begin september en betaalde voor 3 nachten 156,90 euro. Camper, 2 personen, electra en een auto.
Wij waren begin september 2023 hier en betaalde voor één nacht 2 personen en een camper euro 36,10. Ik zag dat er meer over geschreven was maar de NKC heeft de wijzigingen nog niet doorgevoerd.
2022
Een geweldige plek voor je camper, 5 kilometer van het centrum van een grote stad, makkelijk met de fiets of bus te bereiken. De bussen naast de P zijn tegenwoordig electrisch dus die hoor je niet. Veel sociale controle van omwonenden en dat alles is gratis wat wil je nog meer.
Sitecode: 11975
Een geweldige camperplaats met heel veel ruimte voor heel veel campers. Ook zeer geschikt om in het achterliggende gebied je hond uit te laten of in alle rust te wandelen. Op 300mtr van de cp is een klein vliegveldje voor hobby vliegtuigjes.
2020
7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Naast de linkse plaatsen staat een grote boom, die het Astra 3 signaal blokkeert.
Hier de coordinaten van de restaurant P N 48°7`28 E 16°42`46 Wel even toestemming vragen.
Het is omdat je het kuurbad wil bezoeken anders moet je hier echt niet zijn. Mijn hond werd aangevallen en gebeten door de honden van de eigenaar. Nadat ik verhaal ging halen werd me verteld dat ik had moeten wachten tot ze achter slot waren gezet. En voor de hond moet je dan ook nog 10 lei betalen....
Sitecode: 22099
Wat geboden wordt aan voorzieningen is prima, maar de herrie van autoweg, blaffende honden, het vliegveld en aangrenzende autowasstraat is niet normaal. Heel slechte nacht gehad.