@FredKnoflook
- 2008
Juni 2026
vandaag om 18.45 op deze camping gearriveerd na een dag rijden vanaf aankomst boot in Harwich. De camping bleek te m 18.00 uur te zijn gesloten. Niemand bij de ingang aanwezig. Er was geen slagboom. Dachten morgenochtend te kunnen betalen. Tot onze verbijstering kwam de beheerster op hoge poten aangelopen en sommeerde ons de camping onmiddelijk te verlaten . Was niet voor rede vatbaar. Prettige eerste vakantiedag in Schotland….
kun je eigenlijk geen camping noemen. zeer verouderd en verwaarloosd sanitair. ik zou zeggen: opruimen en renoveren!!
2019
Prima doorreiscamping. Zelfs in laagseizoen eind september alles nog open. Vriendelijke ontvangst. ivm val van fiets zelfs van invalide-bakamer met camper voor de deur gebruik mogen maken. Prima restaurant voor redelijke prijs
2016
Sitecode: 22099
Prima camperplek om thessaloniki te bezoeken. Zeer behulpzame eigenaar van de camperzaak. Hek sluit om 21.00 uur, maar speciale voetgangersentree. Koop in de bus gelijk voor 2 busritten (bij ikea 2de bus) 65+ met korting slechts 70 eurocent. En nog gratis camperplek ook.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.