@FredMeerman
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Niet zo enthousiast als de meeste. Kampeerplek was heel modderig. Geen gras of verharding op de plek.
Juni 2026
Heel fijne camping, met super vriendelijke eigenaren. Heerlijke fiets omgeving. Boek deze camping gewoon telefonisch of via Whatsapp. +49 171 9913433
Wij kwamen hier 28 mei. Prima kleine camping. Wij moesten voor twee dagen met twee personen en stroom 52 euro afrekenen.
Zoals al eerder aangegeven, een zeer vriendelijk en enthousiast ontvangst door de jonge eigenaresse. Mooie plaatsen en geweldig uitzicht. sanitair oud maar goed schoon en functioneert. Prachtige fietstocht naar le plateau des Glières. Camping goed te bereiken met camper van 7,5 meter. Bakker in dorp bij camping.
Niet op deze camping geweest, maar een mail gestuurd met de vraag of ze open zijn. Antwoord gekregen dat ze pas in juni open gaan. Dit ter info.
Prima camping en vriendelijke ontvangst. Er zijn twee sanitair gebouwen nummer 1 en 2, maar nummer 2 is echt een rommeltje. Twee toiletten en drie afwasplaatsen. Maar alles heel erg slecht. Probeer een beetje in de buurt van gebouw 1 te komen.
Wij waren hier 6 mei en de camping was niet open.
Sitecode: 82079
wij waren hier op 6 mei en de camping is niet open. ziet er heel verlaten uit.
Inderdaad een zeer nette camping. Prima sanitair en afwasplaats. Vriendelijke ontvangst. Voorbij de slagbomen lopen en linksaf, daar is de receptie. Geen broodjes service op de camping maar bakker dichtbij.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden