@FredWessteijn
- 2021
- Citroen Carado V337
- 2021
- Ander
Echt een top locatie voldoet aan een echte camping meer dan vijf sterren verdiend. Eigenaar spreekt goed Engels en via een briefje legt hij alles goed uit. Sanitair is top! Net een vernieuwd stukje sanitair bij. Ze zijn met nog meer uitbreiding bezig voor de camping Zeker een bezoekje waard! Zwembad vooraan waar je gratis gebruik van mag maken en ‘S morgens krijg je warme broodjes wat een luxe en dat voor €25
prima plek om te overnachten verwacht geen luxe, maar als camperaar heb je meestal zelf wel een toilet en eveneens douche het is hier oké maar niet heel schoon. plakje is wel mooi, vooral uitzicht eigenaar is ook erg vriendelijk
wat een fantastische plek. Alles is net nieuw, super schone plek en alles netjes onderhouden. Heerlijk rustig en een hele vriendelijke eigenaar Wij hebben genoten
Prima plek om te staan zeker voor een nacht. Toilet en douche is wat verouderd maar keurig schoon. Wij stonden op het schaduw plekje en dat was goed te doen. Heerlijk rustig stonden er alleen. Wel bijzonder dat je voor het zwembad €5,00 moet betalen ook al sta je er 1 nacht
Wat is dit een super mooi plekje Top geregeld en super dat je heerlijk in de schaduw kan staan!! Het zwembad geeft precies genoeg verkoeling. Alles ziet er top en schoon uit, wordt netjes onderhouden. eigenaar is zeer vriendelijk Heerlijk om hier twee nachtjes te staan Genieten
Echt een mooi plekje om voor een nacht te staan, toilet is aanwezig De douche is lekker fris. Het meer is echt fantastisch, super schoon en bij ons warm, kwam vanwege het warme weer. Top locatie zou hier zeker nog eens gaan staan.
Mooie tussenstop prima plek om te overnachten, rustige plek en je kan voortreffelijk eten in het Afrikaans restaurant wat er zit een aanrader
Prima plek om de stad Antwerpen te bezoeken. Goed te doen met openbaar vervoer en met de fiets. Toilet aanwezig en was prima.
Prima plek om te staan, dichtbij natuur. Heerlijk wandelen in het bos en genoeg wandel en fiets gelegenheid. Het was even tobben met het internet/wifi, maar uiteindelijk gelukt. Handig om te weten dat er in de app een belletje staat, als je daar op drukt er dan een code staat waarmee de slagboom open gaat. De water tap doet het op dit moment niet, maar we mochten in het bezoekerscentrum water halen. Rustige paasdagen
Ik begrijp niet dat mensen zo klagen over iets wat je van te voren al weet! Super plek om de kerstmarkt van oberhausen te bezoeken, wandelend en met de fiets prima te doen. Heerlijk geslapen en weinig last gehad van treinen en andere herrie. Zou er zo nog eens terug gaan.
top camping, heerlijk rustig, schoon sanitair. leuke plekjes om met meerdere personen te zitten. eten in het restaurant is echt fantastisch. personeel is heel vriendelijk eigenlijk meer dan vijf sterren verdiend. wij gaan er met Pinksteren nog eens gezellig naar terug bedankt voor de gezelligheid en de gastvrijheid