@FreddeRooij
- 2008
- Frankia
- Mercedes
- Integraal
Ruime plaatsen! Midden in de stad en op 8 minuten fietsen van het grote techniekmuseum. Goed de toegang geregeld via slagboom en pasje. Hiermee kan je ook stroom "kope" en naar het toilet. Onze plaats was ongeveer 6 m breed en 10 m diep.ligt naast mooi buitenbad
prachtig uitgangspunt. In het hotel heerlijk gegeten. Zowel diner als de volgende dag een goed voorzien ontbijt. Vriendelijk personeel en eigenaar. Wij zijn met grote camper wat geen probleem is. Op de smallere weg elkaar even voor latrn gaan en dat is een klein stukje. Mooi terras. kaart voor gratis openbaar vervoer in de omgeving gekregen
ik sluit mij aan bij de positieve opmerkingen. aanvulling: minder geschikt voor campers > 8m en breder dan 2.30
Heerlijk uitgangspunt. vriendelijke eigenaren. een boerderij naast de camperplaats, wat ik leuk vind. Een aanrader. Voor kinderen is er niet veel op de camping, lijkt mij goed om te weten.
camperplaats bestaat niet meer. Het is een superluxe camping. heerlijk gestaan, maar let op...de prijs is geen 20 euro. even de website bekijken!
dichtbij de grootste staafkerk van Noorwegen. Receptie is niet altijd bemenst. Blijkt geen probleem. Als de beheerder er is kan je pinnen, zo niet dan contant in envelop. Het sanitairgebouw is ouderwets. Ze vragen niet de hoofdprijs.
Sitecode: 19597
heerlijk uitgangspunt voor doeners! prachtige natuur in de omgeving. Op loopafstand een schitterende waterval (in mei, veel waterafvoer en begin van zalmtrek naar paaigronden). op 15 km fietsen uitkijkpunt vuurtoren. Tegenover camping (100m) restaurantje. De 'stad' op een paar km fietsen. Douche en toilet schoon en zeer ruim. Camping heeft geen speeltuin ofzo. Vriendelijke eigenaar
goed en netjes. Midden in de stad. vanuit het zuiden wel opletten dat je afslag 39 neemt!
Sitecode: 19934
op zich een nette P-plaats, speciaal gemaakt voor campers met wat voorzieningen. Vind alleen decprijs van 400NK duur.
onmogelijk om hier te staan als de lengtr groter is dan 5 m. verder een prachtige plek.
prachtig uitzicht. Het is eigenlijk voor mensen die zelfvoorzienend kunnen staan. er zijn toilettrn, maar earen niet schoon.

Mooi plekje. Dat dit nog kan.

Sitecode: 92095
leuke plek als je graag fietst of lekker uitkijkt over de landerijen. sanitair is heel netjes. Binnenkort wordt het uitgebreidt.
prachtige locatie, dichtbij het meer en centrum. schitterend uitzicht op de bergen. een stuk of 15 camperplekken. 2 stroompunten, gratis lozen toilet aan de zuil.
mooi gelegen voor fietsen en wandelen. ruime plaatsen. grote fietsenstalling, met oplaadpunten. zeldzaam grote douches (lange douchetijd op 1 muntje) fruitbomen op en rond de camping.
slot clemenswerth is een bezoek meer dan waard. de camperplaats is een goede uitvalsbasis voor de omgeving. centrum met diverse restaurants. zijn geen voorzieningen, maar dat is niet erg. Fijne fietsomgeving.

leuke omgeving en gezellig centrum op loopafstand. 3 nachten voor 18 euro. voor 3 euro per persoon gebruik van zwembad met faciliteiten.
handige uitvalsbasis om met openbaar vervoer de stad te bezoeken. plek is bij wellnesscentrum. Ook een restaurant op 40 meter, met lekker en betaalbaar eten. Helaas geen drinkwater.
net buiten het historische centrum een kleine gemoedelijke camping met grats wifi. wij hebben zelfs een eigen douche en toiletgebouw en een klein keukentje op onze plek. Een vriendelijke ontvangst. Ook konden wij hier onze was doen.
simpele camperplaats. helaas geen echt centrum in de buurt. lekker stil. veel wandelwegen en niet zo makkelijk te vinden via gps en ligging achter wat verboden weggetjes
Sitecode: 52098
ruime plekken en een prachtige fiets- en wandelomgeving. Heerlijk gegeten in het restarant. Meer dan voldoende op tafel. Vriendelijk personeel en vriendelijke prijs. Voldaan naar 'huis' en wij komen zeker terug!
een prachtige plek in de buurt van het meer. aan de overkant een natuurgebied 'onland'. de vogels fluiten prachtig en de gehele week behalve dinsdag een restaurant. Daarbij is het slechts 15 minuten fietsen van het cenrum van Groningen, via een fietspad, dat door het meer loopt.
heerlijke plek tegenover sportveld. Gezelig dorp met restauratieve voorzieningen. Een van de restaurants ligt op 200 m afstand. In het dorp sttat een prachtig slot dat te bezoeken is. In het dorp is een hustorische route uitgezet. Helaas geen voorzieningen op de camperplaats, maar voor de meesten van ons geen probleem.
super uitvalsbasis
Nette camperplek met schone sanitaire voozieningen. Een goede uitvalsbasis voor de verkenning van de omgeving. Winschoten, Oude Pela, Blijham zijn de plaatsen in de buurt. Hebben geen last van het geluid van verkeer gehad, heerlijk geslapen!