@Freddy---Carol
Maximaal proberen genieten van de roadtrips !
- 2018
- BRAVIA Swan 636
- 2024
- Ander
- Buscamper
Nette verharde en rustige camperparking. Wij waren er op 13/03 en toen was er niets van voorzieningen beschikbaar wegens ombouw naar nieuwe installatie 🤷
Op 11/03 was de camping gesloten dit in tegenstelling met hetgeen terug te vinden is op de app ☹️
Op 8/03 geprobeerd er te overnachten, helaas in tegenstelling tot de informatie op de app was de plaats gesloten ☹️
Zeer vriendelijke ontvangst van de gastvrouw, ook een zeer aparte en mooie locatie om te staan, jammer dat men zich bewust beperkt tot water en elektriciteit als faciliteiten. Was sowieso een aangename overnachting 👍
Mooie locatie, vriendelijke uitbaters, het teruggaan waard 👍
Camping met ruime en mooie plaatsen afgeschermd door haagjes. Veel bomen aanwezig die zorgen voor redelijk wat schaduw, bij temperaturen als vandaag (33*C) geen overbodige luxe. Mooi en proper sanitair blok met alle nodige voorzieningen. Mensen aan de receptie ook zeer vriendelijk en behulpzaam 👍
Mooie kleine rustige plaats met alle noodzakelijke voorzieningen welke proper onderhouden zijn, ook zeer schaduwrijk, met de temperaturen die wij hadden zeer graag meegenomen 😉
Zeer mooie staanplaatsen, basic douches maar proper en goed werkend, alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig, vrij rustig langs de oever van de Marne
Mooie locatie, maar zoals het geregeld het geval is wordt men ook hier verkeerd geïnformeerd, er mag niet overnacht worden op deze locatie, staat heel duidelijk vermeld bij het binnenrijden!
Mooie en vooral rustige locatie