@FreddyL
Dit is een schitterende plaats. Alles is voorradig.Douche, wc,keuken met magnetron in het Folketshus.De wc's en douches zijn heel netjes.Aan de buitenzijde in een aanliggende gebouw is er alles beschikbaar voor je camper.Cassette legen, grijswater lossen,schoon water.Je moet bellen voor aan te melden en voor de code in het Folketshus.Maar je wordt heel vriendelijk te woord gestaan.Dit alles met stroom voor 150 kronen. 100 kronen zonder stroom.
We kwamen na 19u aan, de eigenaar was al weg, maar we konden gewoon een plaatsje kiezen en onze stroom aansluiten. Betalen was voor de volgende dag. Het sanitair was proper, iets verouderd. Heel rustige plaats. Spijtig van de muggen.
Sitecode: 82022
We hebben hier 4 nachten verbleven. Het was er rustig en we mochten zelf onze plaats kiezen. Het sanitair en de voorzieningen zijn goed, alhoewel het gebouw oud oogt. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Goede uitvalsbasis naar Skule Skogen en Skuleberget. Het lawaai van de E4 vonden we goed meevallen.
Nette camping, sanitair is ok. Ontvangst goed. Wel heel lawaaierig doordat veel standplaatsen ingenomen worden door vaste campinggasten. De campinggasten zijn onderling heel luidruchtig met elkaar. Dit begon al toen wij nog in bed lagen, waardoor uitslapen niet mogelijk was. De rust waarop we gehoopt hadden, hebben we hier niet gevonden.