@Frederic
Een zeer aangename parkeerplaats met ruime ruimtes. Liefdevol aangelegd en heel goed in orde gehouden. Stille, ontspannen sfeer in een natuurlijke omgeving. Aanvoer en afvoer goed opgelost. Toegang is ook mogelijk voor grotere campers - in ons geval 9,5 m lang, 2,5 m breed. Loulé en São Bras gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Lidl in São Bras heeft ook parkeerplaatsen voor grote WoMo's. We verbleven - zoals anderen - langer dan gepland en kunnen de plek aanbevelen aan iedereen die van een rustige omgeving kan genieten.
Alles zoals meerdere keren beschreven. Coördinaten leiden satnavs op het verkeerde pad! "Nieuwe" oprit was de Navi niet bekend. Althans. Bewegwijzering leidt naar de bestemming.
Bijna-natuurlijke, zeer mooie en zeer afgelegen CP midden eiken. Zeer boeiende, vriendelijke Nederlandse eigenaren. Voor-vrede op zoek naar reizigers een ideale plek. Neem toegang vanaf Valdefuentes (NIET Benquerencia). GARMIN NAVIGON en niet dit gedeelte van de weg te leren kennen en uit te voeren Benquerencia waar de doorgang van grotere voertuigen (2,5 m) is niet eenvoudig.
Sympathieke plaats, op een helling boven een reservoir met een prachtig uitzicht. Toegang tot het meer. Zeer toegewijde mensen met een uitstekend restaurant. Zelfgemaakte broodjes zeer goede kwaliteit. Voor kampeerders, vooral grotere, een paar opslagfaciliteiten, maar teillweise erg leuk. Overheersend gebruik iets meer geschikt voor tenten.