@Frederik1967
Strakke camping en uitstekend voor een overnachting. Mooie plekken tussen de bomen. Gunstige ligging t.o.v. de snelweg. Zeer fraai en super schoon sanitair. Wat vreemd is dat er een restaurant aanwezig is dat doordeweeks sluit om 17.00 uur. Broodjesservice aanwezig, maar redelijk aan de prijs. Kaiserbrötchen voor € 1,20 is prijzig.
Goed verzorgde camping in een boomrijke omgeving. wij stonden met onze camper op een XXL-plaats. Ruime plekken met veel privacy. Goed en schoon sanitair. Mooi zwembad met waterpark voor de kinderen. Restaurant aanwezig met ook de mogelijkheid om een pizza af te halen. Direct aan het meer met kiezelstrand. Supermarktje op de camping, maar ook een grote op 500 meter. Stortplaats voor het grijze water aanwezig. Tegen betaling snelle wifi.
Fijne camping voor een paar nachten om Rothenburg te bekijken. Op loopafstand (wel een aardig klimmetje). Sanitair uitstekend en zeer schoon. Mooie plekken in het groen. Broodjesservice aanwezig en restaurant om de hoek. Zeer vriendelijk personeel.

Zeer verzorgde camping met schoon modern sanitair. We hadden een ruime superior plek op een mooie groene ondergrond welke goed werd onderhouden. Vanaf de voorzijde loop je zo het het dorp in met restaurants en supermarkt om de hoek. Aan achterzijde nieuw fietspad langs een prachtige beek. Vele fiets- en wandelmogelijkheden. Skilift op paar honderd meter. Kortom: uitstekende camping voor een aantal dagen in een adembenemende omgeving.