@FredvanHEMERT
Opvallend vonden wij de mooie entree. Zeer hartelijke ontvangst door de goedlachse en vriendelijke Nederlandse eigenaresse. Bleek een schot in de roos te zijn. Mooie camping direct aan een stromende rivier. Grote plaatsen en schoon sanitair. De hond ging vissen en wij gingen zwemmen. Vlakbij de camping was een groot uitlaatgebied voor de hond. Helemaal prima. Broodservice met heerlijke broodjes. Er is ook een restaurant waar je prima kan eten.
Op zaterdag 12 en zondag 13 september 2026 op deze camping gestaan met onze camper. Mooie camping grote vlakke plaatsen grenzend aan een stromend riviertje. Hartelijke ontvangst door de eigenaresse Esther. Sanitair oké en schoon. Gezellig restaurant bij de camping waar je prima kan eten. Het dorpje zelf stelt niets voor, maar vlakbij ligt een oud plaatsje, Blesle, op 1,5 km lopen. Leuk en grotendeels authentiek.
We hebben hier twee nachten gestaan, 9 en 10 september 2026. Prima en gunstig gelegen camping . Vrijwel direct aan een mooi park dat evenwijdige langs de rivier loopt. Loop afstand circa 3 km (circa 50 minuten) naar het mooie opgeknapte centrum van Vichy (zeker een bezoek waard). In het park mag je ook fietsen. Dat is handig want naast de camping ligt een fietspad. Zeer ruime plaatsen en een vriendelijke ontvangst. Prima sanitair.
Wij waren hier het afgelopen weekend en het was heerlijk. Mooie camperplaatsen en schoon sanitair , goede en handige in- en uitcheck zuil. Vriendelijk ontvangst, Marloes komt persoonlijk langs om kennis te maken en vragen of alles naar wens is, dit maakt, dat je je welkom voelt. Wat ook heel fijn is, zijn de flexibele in en uit checktijden , dus niet haasten om 11 uur terrein af te moeten, dit is top! Op loopafstand het prachtige dorp Orvelte.
Een mooie camperplaats met mooi, schoon en verzorgd sanitair, fijn welkom en mooie plaats , handig in en uit checken bij de zuil. Wat een groot pluspunt is dat je kan uitcheckentot 17.00 uur Mooie omgeving, kortom prima plek om te vertoeven fam van Hemert