@FredvanderLinden
Lid van Campercontact sinds 2020
2022
In het hoogseizoen een voordelige camping; wij betaalden 14,10 euro voor één nacht. Vriendelijke uitbaters. Sanitair is schoon, maar te weinig capaciteit. Voor een warme douche koop je een munt van 1 euro. Toiletpapier en zeep zelf meenemen. Er is speelgelegenheid voor jonge kinderen. Het strandje is alleraardigst. 500 m via hellende weg. Geen broodservice, wel af en toe een crêpekar of pizzaservice bij de camping.
Grote camperplaats op grind. Leuk gelegen aan een zwemmeertje. Toilet aanwezig. Koude buitendouche (gratis) aanwezig, achter het restaurantje. Druk bezocht, vooral door Fransen. Stroom zeer beperkt aanwezig, tegen betaling. Water tegen betaling. Gratis en rustig overnachten hier, viel niet tegen!
Sitecode: 20906
Schaduwplaatsen achter de camping. Kleine plaatsen, wel vlak. Uitzicht over de camping en deels over de baai. Rustig gelegen. 4 stroompunten voor 17 campers.
2020
Vrij grote (370 plaatsen waarvan veel vaste plaatsen) en verzorgde camping met strandje aan een meertje. Sanitair schoon en ruim, toiletpapier en handzeep wel zelf meenemen. Ruime plaatsen, veelal met schaduw van bomen. Prima restaurant met terras. Kasteelruïne op loopafstand.
Wegens herrie en drukte zijn wij toch doorgereden. Het meer ziet er aantrekkelijk uit, de camping niet: heel donker en rommelig.
Direct naast het oude centrum gelegen. Uitstekend sanitair, ruime plaatsen, ook met schaduw. Vanaf de camping ben je met de fiets zo in Colmar. Ooievaars op de camping.
Rustige camping op enkele kilometers van het dorp Barr. Receptie gesloten ivm corona. Er staat een bordje: zoek maar een plekje uit, de manager maakt tussen zes en acht een rondje over de camping. Klein zwembad. Op enkele kilometers afstand bevindt zich het klooster Mont St. Odile, een bezoekje waard. Sanitair nieuw, douche behelpen met een drukknop die je ingedrukt moet houden.