@FredvanderPloeg
- 2014
Claustrofobische camping,rondom struiken van 2 m hoog. en niet onderhouden.Sanitair veel te ver weg en niet schoon.we moesten apart terugkomen om de wifi en zwemkaarten te vragen.Wifi bijna geen signaal.Zou niemand deze camping aanradenen veel te duur voor wat ze bieden.
camping netjes grote plaatsen,sanitair veel te weinig douches ,toiletten.Voor afwassen moet je in de rij staan,alles is gedateerd.veel te duur voor wat hij heeft te bieden, en dan ook nog €7,50 res kosten terwijl de camping nagenoeg leeg was.
Mooie camping met een prachtig meertje om te zwemmen.Zeer vriendelijk ontvangst en dat voor €22 incl stroom.Niet gek veel plaatsen voor campeerders, heel veel vaste plaatsen.
Kleine plaatsen,veel bomen en naar het dorp fietsen is 12% omhoog.Weekends erg druk. Behoorlijk aan de prijs €50 voor 3 personen en camper
mooi gelegen camping maar belachelijk duur voor Tsjechisch begrippen, en waterfiets en kano verhuur was nog niet open. Ook geen broodjes service en mensen niet erg behulpzaam
2023
veel te duur €60 voor camper 2 pers en hond .Er is een camperplaats vlak in de buurtcomité €18
2022
mooie camping , vriendelijke ontvangst en mooie plaatsen
Kwamen zaterdag middag aan maar restaurant was open , maar de camping en zwembad ging pas maandag weer open,terwijl alle camping plekken leeg waren werden we weg gestuurd. waardeloze camping
2020
Prachtige plek alles keurig onderhouden en leuk opgevangen bij aankomst.Sanitaire goed schoon.We wilden graag dat alle camperplaatsen er zo goed zagen.
4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden