@Freeenmick
Lid van Campercontact sinds 2026
5 sterren een super rustige plek! De eigenaar was heel vriendelijk gaf ons een fijne uitleg, en de douches waren echt super! Ook kregen we wortels voor de paarden te voeren, hij was super behulpzaam en de prijs was super voor wat we kregen.
Fijne staandplaats in principe, maar geen douchen toilet etc. Het hek gaat om 19.00 uur dicht en opent weer om 06.00 we kregen ook geen code voor het hek, in ons oog best gevaarlijk in noodsituaties bvb als je naar het ziekenhuis moet etc. 25 euro ook best prijzig aangezien we alleen maar een standplaats hadden en stroom. Om 11.00 moesten we weg zijn in ons geval maakte dat niks uit, verder aardige man alleen kan geen engels.
De camping is niet te betreden met auto, camper etc. We hebben een boeking geplaatst en zijn toen 3 uur lang naar deze camping gereden, toen wij aankwamen en het terrein opliepen omdat we met de camper niet binnen kwamen, werd de reservering geannuleerd waarschijnlijk door de jongeman die ons binnen zag komen die 20 meter verder op bij zijn tent zat, (wij hebben echter niet met deze jongeman gesproken.) Dik 4,5 uur geleden de boeking geplaatst.