@Freek-en-Jacky
- 2019
beetje lage straat waardoor je weinig zin hebt. de grond is wat drassig maar wel stevig met stenen ondergrond. stond nog een camper (veel langer) met 3 honden die werkelijk rondom zijn en onze camper poepte zonder op te ruimen. veel stille plek en doorlopend kom je in bos terecht voor mooie wandelingen
werkelijk een prachtige plek, prullenbak en mooi uitzicht met vlakbij een uitzichtpunt. ik was verrukt!
prachtige plek de aangewezen plekken stonden vol, we stonden tegenover de dijk met 8 anderen. prachtige wandelgebied en heel stil ‘s nachts.
het is een heerlijk dorp! de parkeerplaats is beetje somber, geen mooi uitzicht maar toch een plezierig dorp en omgeving. iedereen die langskomt groet je, en ‘s nachts heerlijk stil!
zeer rustig, afgebakende plekjes, prachtige schone omgeving. wandelen moet je iets verder lopen om te kunnen starten. we waren blij verrast dat er zo’n mooi plekje is, dit is genieten!
mooie ruime eigen haventjes omgeven door een haagje. heel plezierig. we waren moe dus de hele dag naast de camper gezeten wat uniek is voor ons. bakker en slager tegenover en supermarkt daar weer bijna naast. speeltuintje en alles is echt dik in orde
Sitecode: 12083
leuk stadje, plekje is prima, wandelen in omgeving is goed aangegeven. we vinden het niet echt speciaal plekje maar gewoon prima
drukke plek met auto’s en campers, met mega schone toiletten. komen en gaan van auto’s en campers. Een prachtig gebied om te wandelen met mooie rivier en meer. het was 30 graden en dan kun je zwemmen in het meer. heerlijk!
prachtig uitzicht, prachtige wandelingen en beide parkeerplaatsen zijn groot en ruim. gratis water er 3 stroomaansluitingen. bovenste is wat schuin. de weg van 7 km heeft een steiging van 15% maar goed te doen.
je staat op een parkeerplaats naast riviertje. prachtige wandelingen kun je maken (we hadden beide een teek) mijn man heeft in het bosbad baantjes getrokken, ik in het hallenbad met Turks stoombad voor 3,30!!
fantastische plek! in het dorp tegenover de camperplek een gemene herdershond. plaatselijke vrouw rijdt met de auto langs deze hond om daarna haar teckel uit te laten. boer gebruikt nog paarden voor de machines. op de plek zelf staat een paal waar de grens van de berlijnse muur heeft gestaan.
Sitecode: 22076
we stonden prachtig! je kunt om het meer of in het bos wandelen. die nacht onweerde het verschrikkelijk en viel er een boom op de camper naast ons. de volgende morgen vertelde een plaatselijke bewoner dat het bos niet onderhouden wordt en hier al langer voor waarschuwt. parkeren voor naastgelegen strand wordt betaald dus deze plek zal niet lang gratis blijven denk ik.
was veel lawaai van jeugd met verschillende auto’s tot diep in de nacht. het was niet baldadig maar ze hadden het gewoon bijzonder gezellig met elkaar. geen bord wat de camperplek aangeeft. het zwembad is in onderhoud.
heerlijk donker ‘s nachts en zeer rustig! we mochten overal staan, geen voorzieningen behalve containers. je loopt vrijwel direct het grote bos in, helaas zonder goede route aanwijzingen. route op het bord op de parkeerplaats wordt verder nergens aangegeven. we stonden op vrijwel lege parkeerplaats naast een openlucht zwembad. mensen van het zwembad zijn heel aardig en gastvrij. gewoon mooie plek als je vrij wilt staan
prachtige plek, geen voorzieningen (sommige hebben stroom) en met WiFi. voldoende bankjes, handbalnet en speelveld. vlak aan het grote meer waar je kunt zwemmen
en nog een paar sterren erbij. prachtige plek met alle voorzieningen. leuke route door dorp, mijnbouw wat te bezichtigen is, de grens met Tsjechië in het bos/bergen heel stuk lopend gevolgd. werkelijk prachtig!
klein donker en prijzen zijn zeer verhoogd. nu 15 euro en zeer smalle parkeerplekken. alles kost geld, zie foto. we zijn weggereden en kwamen tegen 18:00 terug naar iedereen was weg. camper neergezet en wandelen maar. zagen we tegenover een hotel waar je ook mag staan met zeer ruime plekken en mooie plek voor 7 euro. meteen de camper verplaatst en zagen dat er veel campers dezelfde rit maakten.
prijs is verhoogd en nu 13 euro per nacht. eigenaar vroeg of in Nederland echt iedereen een fiets heeft. we hadden pech en er werd volop meegedacht, meegekeken en gebeld met garage voor ons. staan op vliegveld en zwaar met camera’s bewaakt. voelden ons zeer veilig.
prachtige plek! geen voorzieningen maar prachtig uitzicht. op verhoging aan een groot meer midden in de natuur. smalle wegen om er te komen
beetje onoverzichtelijke grote parkeerplaats met alle voorzieningen. aansluitend aan prachtig wandelgebied door zeer uitgebreide kinderboerderij
geen afvalbak, geen bankje en geen verlicht terrein maar prachtig gelegen met prachtig uitzicht en direct geweldige wandelingen kunnen maken. ondanks het ontbreken van voorzieningen geven we toch een 5! stonden met 4 campers (het is alleen wel koud zo hoog staan)
er is een prullenbak, bankje en het is geasfalteerd. vrij vlak terrein. wel wat steile toegangsweg, kort stukje maar. het heeft geen groot uitzicht maar is wel een prachtig wandelgebied! op het terrein staat ook een kinderdagverblijf (in soort pippowagens) waar ze actief en leuk mee bezig zijn. heerlijk stil en rustig, stonden er alleen maar niet eenzaam
prachtige grote plekken onze 6 meter camper stond er wat verloren bij, zo groot zijn de plekken. alles tip top in orde!
mooie plek, rustig en zeer ruime plaatsen. bakker vlakbij, prachtige wandelingen in de omgeving. we starten met 2 campers en vanaf de middag stonden we alleen. Ze zijn bezig met herstellen van de schade door de vloed dus staan van die tralie voor het spoor. ondanks dat prachtige plek met wc, loosput, electra etc. s’Nachts stil. het is dat we meer natuur mensen zijn, lekker vrij staan in de wildernis, anders was het gewoon een 5 geworden.
mooi plek onder de bomen, direct aansluitend mooi watergebied. Staplaats zelf is gewoon simpel plekje. Vanwege de regen en slechte weer, komt het wat donker over maar met zo’n ben je blij met de bomen, denk ik. Stil en rustig ondanks de parkeerplaats ertegenover. zwembad kent laag tarief van 4 euro van 19:45-21:00 voor baantjes zwemmen. Lozen en waterinname is gratis!
vredig, rustig, mooi kerkje. gewone parkeerplaats maar heel stil en fijne sfeer gaat ervan uit. Heerlijk gestaan
ruim, op sommige plekjes mooi uitzicht, mooi wandelgebied. gebouwen waar nazi zijn opgeleid maar langer in gebruik geweest voor andere landen om te trainen. nu voor sociale doeleinden in gebruik. zette ons aan om na te denken over de oorlog.
prachtige rustige plek met uitzondering van de trein die langs rijdt, ook s nachts! Mooie wandelingen om vanuit te maken.
prachtige plek, rustig en stil. wandelen kun je vanaf de plek zelf. we stonden vannacht met 5 campers en 2 caravans.
prachtige plek, vrijwel geen last van de snelweg, en aan het water. aan de achterzijde garage en andere ondernemingen. naast ons kwam camperaar staan die meteen met grijper en zak de hele plek brandschoon maakte. dat deed hij overal, schoner achterlaten dan hij kwam. voelde zo goed en zou iedereen moeten doen. de omgeving , om het dorpje heen is prachtig wandelen!
mooie plek, iets minder mooi uitzicht. ook hier meer campers illegaal dan legaal. Fin. dat er zulke plekken zijn. hallebad ernaast en daar kun je spotgoedkoop zwemmen!
perfecte plek! rustig, veel wandelmogelijkheden (lange) en blote voetenpad. loosput en mooie ruime plekken met haagjes ertussen. hier gaan we terugkomen. hoewel er 6 officiële plekken waren, stonden er de avond voor Hemelvaart 15 campers die de volgende morgen vroeg weer vertrokken waren.
heeeeerlijke plek. ik stond er alleen als vrouw en heb genoten. kwam een hinde langs rennen, veel natuur, en je kunt het eiland rond lopen en vele andere Pasen bewandelen ben 2 nachten en 3 dagen gebleven
veel campers, meer dan mocht. omgeving is prachtig maar de plek vinden we minder, massaal
heerlijk rustig, geen bord met camperplek, hallebad is open en klein maar heerlijk zwemmen voor weinig geld
prachtig en zeer ruim opgezet, keurig! snachts heerlijk stil, en mooi stadje. alleen geen groot wandel gebied maar ja, een mens kan ook niet alles.
prachtig gebied (16 om route is prachtig gevarieerd) en eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij
prachtige plek (2 plaatsen maar stonden met 6!!) wel had mijn zoon last van het verkeer over de brug, ik minder, thuis hoor je ook verkeer. ook geliefd vissersplekje
mooie plek, tegen centrum aan en vlakbij heide. heerlijke wandeling gemaakt van paar uur en tien vertrokken want was plek voor twee en we stonden met vier
we stonden hier alleen nadat twee vertrokken waren na een anderhalf uur ook vertrokken omdat er elke paar minuten eikels bleven vallen
stonden er van zaterdag op zondag. werkelijk heerlijke plek. naast ons een bewoner van een camper, ach ja, prachtig natuurgebied om in te wandelen (met laarzen) en geen last van hangjongeren of vrachtverkeer gehad. top plekje voor ons, geen enkele voorziening maar blik op natuur voor ons en fabriek achter ons
prachtige plek! met bankjes en heerlijk zicht.
uitzicht op zee, grote parkeerplek dat geasfalteerd is, drukke weg en geen voorzieningen. wel tal van voetpaden maar die moet je ‘per toeval’ vinden. we stonden hier met 7 campers.
prachtig uitzicht! heerlijke wandelingen en fietstochtjes. in stadje is alles te krijgen. veel mensen die hun hond uitlaten en gisteren en vandaag mensen met hesjes die alles schoonmaken. alleen een prullenbak maar prima voor ons. zelden staan we twee dagen, met deze plek twee dagen gestaan.
prachtige plek, ondanks de stromende regen! dit is heerlijk wildstaan. helaas veel muggen door de regen. je staat alleen en lange campers kunnen hier denk ik niet keren. aan het begin van dit pad stonden ook 2 campers. erg schuin maar je hebt een plek.
De boswachter kwam en vertelde dat je eigenlijk rond avondeten mag aankomen. ze willen de campers uit dorpen weren omdat door COVID er teveel campers vorig jaar waren en overal afval en poep werden gevonden. daarom is achter het hek nu beplanting (tegenaan afval en poep ). met een knipoog zei ze dat door COVID de grenzen gesloten waren dus Er is een roodborstje Robin die handtam is door de vele toeristen. veel touringscars die korte stop maken.
heel stil snachts, toiletten die ik eng vond laat in de avond. leuke steile wandeling gemaakt die de moeite waard is langs de skipistes. uitgestorven snachts, overdag redelijk wat verkeer.
tegenwoordig mag je wel boven de top staan. werkelijk fenomenaal uitzicht, rust en prachtig aan zee en wandelingen te maken. alleen ‘s avonds 3 auto’s met jongeren die wat meer lawaai maakten.
heerlijke ruime plekken en vanaf de cp starten de wandelroutes! prachtige omgeving, volop afwisseling en dito dorp. Er zijn opvallend veel honden die met de baasjes lopen. klein stukje verderop met de camper is een loosput bij de haven.
prachtige locatie, korte maar zeer brede plaatsen. vangen veel wind zo langs de kustlijn maar dat komt door de harde wind vandaag. wat ontzettend jammer dat deze plekken gaan verdwijnen!!! Nederland kan een voorbeeld nemen aan Hansweert. leuke wandeling langs de dijk, maar ook veel historische sluizen naast de echte die we in werking mochten zien. grenzend aan natuurgebied
vannacht stonden er 45!! campers. prima plek om te staan, volop wandelen langs afwisselende gebieden. helaas stonden we op, zetten onze stoelen klaar en een medecamperaar laat zijn grote reuen uit die over onze stoffen stoelen heenplassen😠 terwijl wij binnen ons eten klaar maakten. asociaal vonden we dit.
vanwege bouwwerkzaamheden is deze plek gesloten staat groot rood kruis op camper bord en ook hekwerk wat de toegang versperd
je moet je aanmelden en afmelden en een soort natuurvignet hebben (deze zou je kunnen krijgen bij de beheerder maar waar die zat was ons niet duidelijk) de ruimte was alleen het pad gemaaid en ik kon niet zien wat stevige grond was of drassig. het gras stond zeker 40 cm hoog. denk dat met iets meer onderhoud je er een 5 sterren plek van kunt maken. mobiel internet bereik was erg matig. we durfden het terrein niet op te rijden.
precies wat je wilt en dan ook nog gratis!
prachtige zeer ruime plek met schoon sanitairzuil. in een aangrenzend gebouw was een kampweek ofzo met flinke muziek tot 23:00 dat kan overal een keer gebeuren. rond 21:00 kwamen hier auto’s rondjes crossen met opstuivend grind. rond 24:00-2:30 stonden ze vooral bier te drinken. de camper naast ons vertrok na 23:00, ik denk vanwege de overlast. jammer van deze hangjongeren want is echt prachtig plekje. we hebben ons verder niet onveilig gevoeld
Sitecode: 22076
heerlijke rustige plek stonden in de bouwvak hier alleen. overdag gezellig vakantie verkeer. snachts stil en donker met ontwaken in het zonnetje. uitzicht op de Dam. 600 meter verderop een zwemstrand en 700 meter verderop een hondenstrand, fantastisch gewoon.
camper symbool staat op lantaarn. een verademing, in het dorp, achter de Lidl en 50 meter naast een keurig hotel, aan een hectare grasland, met bomenrij afgegrensd, dan de ruhr! over het brugje kom je weer in de bewoonde wereld. in de avond stonden werklui samen te kletsen tot 20:30-20:45 en lieten het brandschoon achter. op vrijwel elke plek in een dorp staan mensen te kletsen. heerlijke rustige nacht en opstaan en ontbijten in het zonnetje.
mooie schone en ruime plekken! schone en prettige sanitair mogelijkheden. we houden van rust en dat was er iets minder. prachtige wandeling om het stuwmeer kun je maken en deze kun je ook volop inkorten.
schoon rustig, prettige plek aan stromende rivier. volop wandelmogelijkheden. veel mensen laten hun hond hier uit, maar dat is gewoon gezellig langslopend volk. het is erg steil dus je komt niet makkelijk in het water zelf. de camperplek is gewoon open! stonden er met 5 campers
heerlijk rustig, prachtig wandelgebied, we stonden alleen in de bouwvak op zondag zijn de toiletten dicht.
zo’n leuke plek maar snachts auto’s die komen en na 20 minuten vertrekken, iemand die midden in de nacht om de camper liep, voelde wat onveilig. rond 20:00 kwam 2e camper, rond 22:00 een 3e en na 23:00 een 4e camper. de laatste twee stonden een eindje verder in de berm. kortom drukke nacht
leuke plek, heerlijk tot rust komen met de stromende rivier achter je. het was bomvol want met het mooie weer komt iedereen kano’s huren. heerlijke wandelingen! plekken zeer zeer krap, en door de drukte stonden sommige campers klemgezet. we hebben na ontwaken de camper verplaatst zodat we zeker wisten dat we wel weg konden. maar goed ook, die 13 km is een echte kuitenbijter
we kunnen ons niet voorstellen hoe je een plek mooier kunt krijgen. mooi vlak geasfalteerd en zeer ruim! staan zelden twee nachten maar hier wilden we wel langer staan. prachtige wandelingen gemaakt! veel historie ook. geen muggen, schoon en fijne sfeer, rustgevende rivier en Carrefour om de hoek.
prachtige plek, keuze voor privacy plekken of open plekken, schoon en netjes onderhouden! alleen de wasmachine wast niet schoon, anders was het een 10 geweest. ondergoed komt eruit zoals het erin gaat. tien nogmaals een was gedraaid en nu met halve trommel was de was bleef echt vies. lekkere douches en lekkere ligbedden. eigenaren spreken alleen Frans.
prachtige plek! wel tot 23:30 campers die nog komen kijken of er plek is, eventueel dubbel parkeren om vervolgens rond 6:00 weer te vertrekken. prachtige stad om te bekijken!
op groot parkeerterrein naast de grote weg, wel bij winkels maar zeer ongezellig.
super mooi plek, rustig en aan de Seine geen lozen van grijs en zwart water meer mogelijk. krappe (smalle) plaatsen en door een parkeerplek open te laten lukte het goed. aantal campers zijn door gereden omdat ertussen parkeren niet echt optie was. stonden met 7 campers. aan de zijkant mooi onderhouden met struiken omheind grasveld met 6 keurige picknickbanken. geen verlichting dus heerlijk donker ‘s nachts
zeer krappe plekken, en direct aan drukke straat. wel straat oversteken en je bent op de boulevard. douche op het strand. vanwege bevrijdingsfeest veel drukte en tot laat muziek. voor eenmaal prima te doen.
prachtige sprookjesachtige plek. echt vrij en direct aan de zee. door het zeewier een zware lucht waardoor we na anderhalf uur toch besloten verder te gaan. had de wind anders gestaan, dan waren we heerlijk gebleven!
mijn man vond het jammer dat je geen zicht had op het strand. (hij heeft altijd wat hoor) oversteken en je zag de zee met eb en vloed. megalomaan zoooo mooi hier. rustig alhoewel er veel campers zijn en toeristen maar je merkt het niet. door de week hoor je in de verte de cementfabriek (mijn man weer hè?) pas nu hij het zegt moet ik luisteren en inderdaad nu op maandagmorgen hoor ik het. snachts geen verlichting dus lekker donker en stil!
het is er schoon, ruim, vlakbij strand, en een loosput aanwezig. s morgens zaten we aan ontbijt en kwam een caddy met een korte toeter het terrein op. bleek het de bakker te zijn waar je stokbroden kon kopen! geweldig! enige nadeel is het voortdurende komen en gaan van campers, tot laat in de avond/ nacht. wissant zelf is gezellig plekje met prachtige promenade
Redelijke plek, mooi aan meer gelegen met strandjes, nette buurt. Verderop staat wc gebouw, gebouw is flink beklad maar wel redelijk schoon. Rustige plek, volop parkeerplekken, geen camperbord. Rondom het meer kun je een wandeling maken 9,5 km en speeltuin andere kant een stukje verder met ook fitness toestellen. Dat is erg leuk.
Helaas is de sterke lucht te sterk. Het ruikt naar rottend zeewier die in het haventje blijft hangen. We hebben gewandeld en zijn toch maar verder gereden. Uitzicht en plek is verder wel erg mooi. Wc stinken erg.
We zagen dolfijnen! Prachtige, schitterende plek. Rustig ook ondanks de vele auto’s en campers. Mooi verzorgd, volop picknicktafels. Wc en geen drinkwater. Was een 10 als we konden wandelen.
Sitecode: 92091
Prachtige plek, zeer vriendelijke mensen. Ligt in haventje met vooral bootje die er uitgetrokken worden na dagje varen, veel picknick banken, hutje om te overnachten, apart veldje voor tentjes, ruimte waar je droog kunt zitten. Douche gaat met muntjes (niet al te schoon) en wc (wel schoon), bbq die je kunt gebruiken. Kortom prima afwisselende plek voor een dag en nacht.
De omgeving is prachtig! Mooi bos en vol afwisseling in het bos met diepten en dalen, open en dichte stukken. Standplaats was oké, een parkeerplaats op grind, schoon prima en beschut. Niet iets om nog eens heen te gaan maar prima als overnachting
De duinen zijn prachtig! De zee is iets minder schoon dan de andere kant. De toiletten zijn keurig schoon! Wel veel dagjesmensen en drukte. Ipv de 3 campers stonden er 6 campers en 3 auto’s waar stelletjes in gingen overnachten na een hele verbouwing.
Prachtige plek, stonden er alleen. Bijzondere expositie over ontstaan van de molen in reactie op kerncentrales. Heerlijke stille plek. Molen stond snachts uit maar was ook windstil aan het worden. Op terrein staat een universiteit en wordt er een 8 tal jongeren die vastlopen begeleid om ritme en structuur te krijgen, ze werken op het terrein tegen kost en inwoning.
Direct aan het strand gelegen, en duinen. Op een parkeerplaats waar (opnieuw) geen Camperbord staat. Veel auto’s van strandgangers maar snachts rustig en stil. Prachtige natuur! En wc’s en warme douche gratis! Waar leven ze van, vraag je je dan af.
Heerlijk prachtig in de natuur. Tegen de zee aan. Geen verlichting en het toilet was schoon maar een gat in de grond. Dat was niet appetijtelijk. De meerderheid verliet het toilet in 15 sec. Overdag waren er veel campers die even kwamen kijken en weer gingen. Er zijn veel auto’s die er overdag ook komen en naar het strand gaan en/of met hond. Het was een heerlijke plek ondanks dat.
Leuk dorpje, rondje om de kerk (let op al die verschillende soorten baksteen). Je kunt je eten klaarmaken, parkeerplaats oversteken en daar heerlijk zitten hij de fontein. Er is wel s avonds autoverkeer en ligt vlakbij ziekenhuis waar tweemaal traumahelicopter landde. Verder fijne plek, in dorpjes mag ook geleefd worden natuurlijk.
Heerlijk ruim, rustig en donker, geen verkeer, tegen vakantiepark aan. Er staat inderdaad geen camperbord dus waren we blij met de review van de eerdere. S avonds waren we getuige hoe iemand aankwam rijden met een caravan (zonder kenteken), deze loskoppelde en wegreed. De volgende dag kwam politie we vertellen over wat we gezien hadden. Er werd niets gezegd over onze standplek dus oké!
Prima plek, rustig ook. Groot parkeerterrein en er stonden ipv de 3 zeker 6 campers (toen we wakker werden) fijn ook dat er water te tappen was.
Prachtige plek, mooie afgeschermde plekken direct na de afslag van de grote weg. Alleen, alles stond vol, en dus moesten we verder rijden.
Mooi plekje, ruim en schoon, rustig en natuur. Goed verlicht
Leek wel aardig maar vlak bij hondenuitlaatplek dus veel mensen en het stonk naar afval. Minder prettig plekje.
Prachtige plek! Rust en midden in de natuur. Direct naast een oude vesting waar je omheen kunt wandelen. We hebben genoten! En onze kinderen van 8 en 10 vinden dit ook tot nu toe de mooiste plek.