@FreekJanterSteege
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 197630
Prachtig vlakke grasmat met ruime plaatsen. Prima service accomodatie. Helaas vlakbij de doorgaande weg,dus geluid van passerend verkeer. Minpuntje.
7 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Mooie plaatsen. Toen wij er waren in de loop van de middag vol. Op deze doordeweekse ochtend vanaf 6.00 uur veel verkeerslawaai
Mooie camping met alle voorzieningen.In naseizoen voor camper,2 personen en hond inclusief El. 44,-€
2023
Ondanks het hoogseizoen voldoende plaats. Voor deze prijs moeten betalen voor de douches vinden we fors. Helaas voor onze oude oren veel verkeerslawaai dat ook ' s nachts doorging. Slaapdoppen hebben hun nut weer bewezen.
Als toevoeging: de elektriciteitaansluitingen zijn "kaputt". Wij hadden geen internetverbinding ( tja...wildernisroute..), maar ook geen telefoonverbinding. Op zich niet erg,tenzij je bereikbaar wilt zijn.
Prachtige plek, voldoende sanitair,douches inclusief, maar bovenal zeer hartelijke ontvangst. Uitgelezen gelegenheid om tijdens een campertocht even te resetten.
Uiterst rustige plaats ver weg van "alles". Vrijwel horizontale camperplaatsen. Behalve toilet geen voorzieningen. Kleine bijdrage wordt gevraagd. Hartelijke ontvangst.
2020
5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden