• Camperlocaties

• tiktok

@FreekV

2021

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Prachtige camping – zeer verzorgd en schoon, met supervriendelijk en behulpzaam personeel. Er is een leuke speeltuin, een binnenspeelruimte met een pooltafel en tafeltennistafel, en daarnaast een groot voetbalveld waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Vanaf de camping is het ongeveer 2 kilometer lopen naar het strand, via de weg. Bij de receptie kun je genieten van heerlijke milkshakes, en op sommige dagen komt er zelfs een pizzeria

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Hele verzorgde camping waar we vriendelijk en behulpzaam zijn ontvangen. Vanaf hier loop je zo naar het station toe om de trein te pakken naar Londen. Op loopafstand vind je het dorpje Henley on Thames met verschillende winkels en restaurants ( heerlijk Perzisch gegeten!) . Camping heeft een leuke speeltuin, een zwembad en het sanitair is schoon. Zou zeker nog een keer terug komen.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

mooie plekken voor de campers, zeker aan de zijkant met uitzicht over de velden. zeer vriendelijk ontvangst en er was een verrassend grote winkel met allemaal streek producten. voor de kinderen is er een leuke speeltuin . vanaf de camping kan je heerlijk wandelen. komen vast nog wel eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prachtige camping met zeer ruime plekken. Zeer vriendelijke ontvangst. Je kan hier prachtige wandelingen maken. Ook kan je makkelijk via de trap naar de zee toe lopen. Voor de kinderen zijn er 3 speeltuinen. Onze kinderen hebben zich hier goed vermaakt. Een plek om te onthouden voor de volgende keer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wat een geweldige locatie is dit. Je staat prachtig, er is een steiger vanwaar je kan zwemmen. Je kan ook goed naar de zeebodem kijken en daar zie je zeesterren, krabben, vissen en ga zo maar door. Een leuke speeltuin en trampoline is er ook. Het sanitair is schoon met een heerlijke douche. Eigenaar is super aardig en heet je van harte welkom. Als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

wij vonden het een super leuke camping, plekken verspreid over verschillende plateaus. wc’s en douches waren schoon maar naar onze zin wel te weinig voor het aantal beschikbare plaatsen. er is een strandje en een leuke speeltuin. op loopafstand een supermarkt. heel handig was het zelf inchecken, wij betaalden 300 sek aan de automaat per nacht zonder elektra. verder nog een mooie wandeling gemaakt, we bleven zelfs een nacht langer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prachtige plek, we stonden op het vrije veld zonder Electra met uitzicht op het meer. daar kan je fantastisch zwemmen of met een boot of sup op. Er is een leuke speeltuin voor de kinderen. Sanitair is schoon. We komen graag nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

via de site van de camping kon ik niet boeken. Via Campercontact super makkelijk om te boeken en er was plek zat. Niemand gesproken maar via de mail een uitleg gehad. Gewoon een mooie schone plek, voor kinderen een leuke speeltuin. Kom graag nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Hele leuke camping die niet te groot is. Super vriendelijke eigenaren die heel bereid waren om informatie te geven. We konden met de camper naar colmar rijden en kregen als tip een plek waar we konden parkeren. Het zwembad was nog niet open maar er was een leuke speeltuin voor de kinderen. Sanitair was schoon en netjes. We komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wat een prachtig plekje is dit. Als je geluk hebt kan je boven staan met een prachtig uitzicht over de bergen. Sanitair is schoon en een heerlijke warme douche. Voor kinderen is er een kleine speeltuin, trampoline en een voetbal veld. Wij komen graag nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Hele leuke camping, we stonden direct aan het meer waardoor een prachtig uitzicht. Sanitair netjes en schoon, voor de kinderen een leuke speeltuin of lekker bij het meer rommelen. Zwemmen hebben we niet gedaan want was nog te koud. Je hoort wel constant de snelweg maar daar stoorden we ons niet aan. Komen zeker nog eens terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Leuke camping, direct aan een strandje, zorg wel dat je ook aan het strandje zit, dat is prachtig. Dwars door de camping loopt een normale weg met regelmatig verkeer. Voorzieningen oud maar wel schoon . Voor de camping dolfijnen gezien. Behalve het stenen strandje was er niets voor kinderen.

Sitecode: 20225

Prachtig uitzicht al kan je wel in de wind staan. Voorzieningen waren schoon al werd de douche heet en koud af en toe. Je kon prachtig wandelen naar de duncansby head stacks vanaf de camping

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wat een heerlijk plekje. Heerlijke warme douche, makkelijk vuil water lozen en vullen van schoon water. Vanaf de camping kan je een mooie wandeling maken. Echte aanrader is om even langs Manuela’s Wee bakery te rijden voor een heerlijke bak koffie en wat lekkers. Komen graag nog een keer terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Je loopt vanaf de camping de boulevard op maar Blanes, dat is erg leuk. De standaard plek is bijzonder krap en tussen de vaste bewoners. Sanitair is super schoon. Helaas was het zwembad nog dicht tot grote teleurstelling van onze kinderen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Leuke camping met mooie plekken, veel groen gras en voldoende schaduw. schoon sanitair . grote supermarkt bij de ingang van de camping. lekker zwembad. dorpje begur is erg gezellig met barretjes en restaurants, lopend goed te doen. je kan ook prima naar uitzicht punten lopen over de baai. wij betaalden 45 euro per nacht voor twee volwassenen en twee kinderen incl stroom.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

wat een geweldige camping , alles schoon, een prachtig zwembad en animatie voor de kids. Zo in het voor seizoen erg betaalbaar. echt een plek om terug te komen.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

een prachtig verwarmd zwembad waar je echt lekker baantjes kan zwemmen. er zijn ook twee whirlpools waar je heerlijk kan bubbelen. toilet ruimtes zijn zeer schoon en je wordt er ontvangen met een muziekje. voor de kinderen is er ook nog een leuke speeltuin. je staat in de schaduw onder de bomen

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

leuke kleine camping met een klein speeltuintje. eigenaar was erg aardig en sprak ook Engels. je kon brood bestellen en de croissantjes waren heerlijk. wel een krappe bedoeling en lage takken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

je hebt plekken links en rechts van de receptie. enkele mooie plekken de rest van de plekken is prima. sanitair ziet er luxe uit en bovendien gloed nieuw. eigenlijk een privé badkamer met dubbele regendouche, dubbele wastafel en wc. jammer genoeg wordt het niet (of slecht/te weinig) schoongemaakt. hierdoor echt een dikke ster minder. voor de kinderen een trampoline, schommels en een paar skelters.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Super vriendelijk ontvangen. best een grote camping met veel mogelijkheden, mooie natuurlijke plekken of “standaard” plekjes in een rij. sanitair oud maar goed schoon. voor de kinderen is er een leuke speeltuin ! je kan lekkere hamburgers halen of pizza’s. we vonden de camping persoonlijk aan de dure kant, exclusief douche en exclusief water vullen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Vriendelijk ontvangst van de Nederlandse eigenaar. je kan zelf een plek kiezen en er zijn geen gemarkeerde plaatsen. elke dag is het een komen en gaan van kampeerders/campers. sanitair is schoon met een lekkere douche (incl). Airkussen/speeltuintje en pingpong tafel voor de kinderen. leuke wandeling (hele lange trap) naar uitzichtpunt en meertje. ook kan je een natuurpad nemen om het eiland.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

super leuk ontvangst en we kregen een leuke plek. toiletten mochten vaker schoongemaakt worden. 1 afwasplek zorgde lange rijen wachtenden. voor de kinderen was er een trampoline.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wat een heerlijk weer plekje om te staan. wij stonden er met 1 andere camper waardoor er ruimte zat was. Mooi uitzicht! je kan de boot naar bergen pakken voor een dagje uit (is 2 uur varen). op de camping is douchen inclusief en alles brandschoon. WiFi is perfect. leuke wandeling naar de top van de berg met 360 graden uitzicht. vriendelijk ontvangst, je kan zelf een plekje kiezen als er niemand is.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Grote camping met heel veel plaatsen, deze zijn lang nieuwe altijd mooi gelegen en veel zijn klein. maar als je geluk hebt dan heb je wel fantastisch zicht op de zee of het duin. Erg leuk zijn de vele para gliders die je overal ziet en zelfs landen op de camping. De duin is geweldig om op te klimmen.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prima plaatsen op deze camping. Strand was iets verder weg als gedacht, kwartiertje lopen. Eerste stukje was zand, de rest rotsen die droog vallen met eb, erg mooi om tussendoor te lopen. sanitair was schoon met een lekkere douche. brood moest je halen in het dorp op ca 25 minuten lopen. Daar kan je ook heerlijk eten bij verschillende restaurants. daarnaast is er elke dag een markt met verse vis!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wat een ongelooflijk mooie natuurlijke camping! We werden heel gastvrij en vriendelijk ontvangen door de Nederlandse eigenaresse en we kregen een mooie plek, uitkijkend op het meertje. Verspreid over het terrein speeltuintjes en plekken om een vuurtje te stoken. Op de planning staan nog het toevoegen van een aantal camper plaatsen en een loospunt voor grijs water. Sanitair was schoon met goed heet douche water. Wij komen graag nog eens terug!

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Hele fijne kleine camping met een vriendelijke eigenaar die Engels spreekt. praktisch tegenover de intermarche (super handig). Van de weg hebben wij niets gehoord. Sanitair is zeer schoon en uiteraard een warme douche. In de speeltuin met oa trampoline hebben onze kinderen zich vermaakt. zwembad zag er leuk uit (geen gebruik van gemaakt) Twee prachtige wandelingen gemaakt door de bossen. We komen graag nog terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prachtige camperplaats, fijne verharde stukken (die net niet recht zijn) met daarvoor een stukje gras. Sanizijl werkt gewoon goed en ziet er fris uit. Er is ook een toilet, helaas smerig en door vandalisme aangetast (daarom een ster minder). Lidl en een hele goede bakker op loop afstand. Ernaast twee speeltuintjes met leuke toestellen, onze kinderen hebben zich goed vermaakt daar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

wat een heerlijke camping om te verblijven. voor de kinderen zijn er fietsen, skelters en een speeltuintje. leuk aan een meertje en je kan prachtige wandelingen maken. supermarkt op loopafstand. op sommige plekken heb je wel levelers nodig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

mooie camping waar je zelf een plek mocht uitzoeken. mooi groot grasveld met wat speeltoestellen, volleybal net en een trampoline, alles keurig gemaaid en groen. supermarkt en zelfs twee boulangeries op loop afstand.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

wat een geweldig leuke camping voor camperaars met kinderen! Buitenspeelgoed kan je thuis laten, er staan voldoende skelters, fietsen en andere karretjes. Van zandbak, waterzandbak tot hooispeelschuur of trampolines, alles is er. Houd je van knuffelen met dieren ook dat is geen probleem met oa cavia’s, konijnen, paarden, kalfjes en kippen. Sanitair is mooi en schoon ! Ja wij komen zeker nog eens terug.