@FreekV
- 2021
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 19456
Grote gratis parkeerplaats voor campers op loopafstand van de historische binnenstad met leuke restaurantjes en barren. Er was geen schaduw maar we hebben een rustige nacht hier gehad. Hoewel we eigenlijk altijd op campings slapen voelde ik me hier veilig en zou er zo weer gaan staan.
8 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
mooie camping midden in de natuur. Het sanitair is super schoon. De plaatsen hebben soms blokken nodig. Gemeente zwembad waar je heerlijk baantjes kan trekken ligt achter de camping en voor 1,50 euro pp maak je daar gebruik van. Eigenaren zijn super vriendelijk met een warm welkom. Vanaf de camping kan je wandelen (rondwandeling) naar twee watervallen, beide wandelingen ca 6 km. ook een prachtige kloof vlakbij (5 min met de auto). pereda is mooi
Mei 2026
wat een leuke camping is dit, kleinschalig, heel gemoedelijk. we stonden op het gras bij het speeltuintje, een heel leuk plekje. voor kinderen zijn er skelters, trampoline, schommel, spelletjes, ze komen hier niets te kort. komen graag nog eens terug
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Prachtige camping – zeer verzorgd en schoon, met supervriendelijk en behulpzaam personeel. Er is een leuke speeltuin, een binnenspeelruimte met een pooltafel en tafeltennistafel, en daarnaast een groot voetbalveld waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Vanaf de camping is het ongeveer 2 kilometer lopen naar het strand, via de weg. Bij de receptie kun je genieten van heerlijke milkshakes, en op sommige dagen komt er zelfs een pizzeria
Hele verzorgde camping waar we vriendelijk en behulpzaam zijn ontvangen. Vanaf hier loop je zo naar het station toe om de trein te pakken naar Londen. Op loopafstand vind je het dorpje Henley on Thames met verschillende winkels en restaurants ( heerlijk Perzisch gegeten!) . Camping heeft een leuke speeltuin, een zwembad en het sanitair is schoon. Zou zeker nog een keer terug komen.
mooie plekken voor de campers, zeker aan de zijkant met uitzicht over de velden. zeer vriendelijk ontvangst en er was een verrassend grote winkel met allemaal streek producten. voor de kinderen is er een leuke speeltuin . vanaf de camping kan je heerlijk wandelen. komen vast nog wel eens terug.
Prachtige camping met zeer ruime plekken. Zeer vriendelijke ontvangst. Je kan hier prachtige wandelingen maken. Ook kan je makkelijk via de trap naar de zee toe lopen. Voor de kinderen zijn er 3 speeltuinen. Onze kinderen hebben zich hier goed vermaakt. Een plek om te onthouden voor de volgende keer.
Wat een geweldige locatie is dit. Je staat prachtig, er is een steiger vanwaar je kan zwemmen. Je kan ook goed naar de zeebodem kijken en daar zie je zeesterren, krabben, vissen en ga zo maar door. Een leuke speeltuin en trampoline is er ook. Het sanitair is schoon met een heerlijke douche. Eigenaar is super aardig en heet je van harte welkom. Als we nog eens in de buurt zijn komen we zeker terug.