@Freeway59
- 2013
Het is eigenlijk een prima minicamping, maar de douches zouden wel een grondige schoonmaakbeurt kunnen gebruiken. Er was schimmel zichtbaar op de planken en in de voegen. Het toilet werd twee dagen lang niet bijgevuld met papieren handdoeken. De locatie is ideaal voor diverse uitstapjes, zoals fietstochten naar Middelburg, Domburg, Vlissingen, enz. Veere ligt op ongeveer 3 km afstand en is gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. ...
Kleine, goed onderhouden camping op een fantastische locatie. De meeste staanplaatsen hebben kunstgras. Het enige nadeel is naar onze mening het grote aantal honden, waarvan veel niet getraind zijn of waarvan de eigenaren niets doen aan het constante geblaf. Het is al bekend dat je douchemunten moet kopen en moet betalen voor de afwas.
Prachtige en zeer goed onderhouden CP met zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. De 25 plaatsen met water en 10 ampère stroomaansluiting zijn verdeeld over een enorm grasveld waardoor er veel ruimte is. De sanitaire voorzieningen waren altijd erg schoon. Als u wilt, kunt u uw fietsen stallen in een schuur. Supermarkt, restaurants, strand, etc. Gemakkelijk bereikbaar met de fiets in 2-3 km. Goede locatie voor mooie fietstochten.
Mooie CP, zeer goede ligging net achter de duinen. Sanitaire voorzieningen zeer goed onderhouden. Niet ver naar het centrum of naar de supermarkt. Geweldige omgeving om te fietsen. Het enige nadeel voor ons was dat we 's middags en 's avonds geen of heel korte tijd zon hadden. Maar het was waarschijnlijk ook te wijten aan het feit dat we vrij laat hadden gereserveerd. Voor ons niet belangrijk, maar wel het vermelden waard dat er op de CP nauwelijks satellietontvangst is.

Geweldige CP in het stadscentrum met schoon sanitair. Had zaterdagochtend geluk om een gratis zitplaats te krijgen. Broodjes / stokbroodservice beschikbaar. Klein stadscentrum met prachtige plaatsen in de directe omgeving. Ideaal uitgangspunt voor fietstochten naar Colmar en Riquier.
Geweldige CP met nieuw sanitair direct aan het meer met broodjesservice, kleine bistro en leuke operatoren. Gezellig Thais restaurant op de plaats. Andere plaatsen u. Schip veerboot in ongeveer 2 km afstand Dingelsdorf. Mainau eiland ongeveer 4,5 km en Konstanz ca, 11 km, allemaal gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Openbare bussen kunnen gratis worden gebruikt via de verplichte stadsbelasting.