@Frenchies

Ja
2010

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

Een fijne plek om te stoppen en het voelt ook nog eens veilig aan. Water- en afvalpunten. Vuilnisbakken. Voldoende parkeerruimte. Een prachtig dorpje om naartoe te wandelen, met geschiedenis die teruggaat tot de ijzertijd. Gezellige bar waar je drankjes en snacks kunt proeven.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

Een fantastische plek om te overnachten. Je kunt er wandelen, fietsen, wijn drinken en er is een sportcentrum naast de deur. Goede prijs-kwaliteitverhouding: 6 euro.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Uitstekende, ruime kampeerplaats met uitzicht op een meer. Zeer rustig, afgezien van een enkele trein die in de buurt voorbij rijdt. Veel wilde dieren. Ciderboerderij op 1,6 km afstand. Lilly's. Lokale pub op minder dan 1,6 km lopen over de weilanden. Geweldig verblijf.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Heerlijke, ruime boomgaard op de boerderij. Genoeg ruimte om dat gevoel van vrijheid te ervaren. De eigenaren zijn vriendelijk en je kunt er scharreleieren kopen. Dorpswinkel en lokale pub op 10 minuten loopafstand. Geweldige plek om te wandelen en Bradford Upon Avon - Trowbridge en Frome te bezoeken.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Zoals gezegd een zeer opgeruimde Aire. Beetje lawaaierig dicht bij de Trucks, maar ideaal als je even wilt pauzeren van lange uren in de stoel. Iets dat opvalt is dat het een plek lijkt te zijn waar mannen contact met elkaar hebben! Te veel komen en gaan in de struiken voor onze vergelijking. Niet ons ding. Sorry, geen foto's!

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Sitecode: 19644

bezocht deze stop meerdere malen. stelt nooit teleur. Vandaag is waarschijnlijk de slechtste dag die we hier hebben meegemaakt met het weer. Maar je moet gewoon van de omgeving en de ruimte die je hebt houden. Geweldige waarde, ik hou ervan!

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

mooie CP erg rustig. met picknicktafels in de buurt. water-afvalpunten. geen elektriciteit maar het is een geweldige plek om te stoppen. Jammer dat het VK dit soort plekken niet heeft. Dankjewel Frankrijk.

Een heerlijke rustige ontspannende stop na een lange dag rijden. Mooie wandeling rond het meer en rond het historische kasteel. Een waardig bezoek. Ik wenste alleen dat het VK zo'n stop door een lokale overheid kon herhalen.. 🤔

goede stop vlak bij de hoofdweg A 62. . Alle diensten werken allemaal. en schoon.

gesloten

geweldige plek voor een wijntour en een stop? over . het geld waard . geweldig personeel. Overnachting bij de afgelegen kerk met sterren en sterren. prachtig zicht. Heel veilig .

Geweldig landschap met uitzicht op het meer en het dorp. Zoals eerder vermeld, rijd niet over de houtblokken op de grond... U kunt uw banden beschadigen.

Leuke tussenstop met geweldige wandelingen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldig 's nachts stop veel ruimte. Klein dorp heeft alles wat je nodig hebt. Probeer ook de plaatselijke bar / restaurant genaamd O Cantinho tegenover de taxistandplaats. Thuisgekookt Slowaaks eten kraken

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Sommige eerdere beoordelingen doen deze camping geen rechtvaardigheid .. Ten eerste alsof het zegt dat het een camping is !! Niet camperplaats !! Behalve wat het is .. We hebben een hoogte van 7,5 camper 3,2 en we zijn goed rond de site gekomen. Als je niet zeker bent van wat je rijdt, mis het dan. Ja, sommige plaatsen zijn vlak en hebben wortels, gebruik je kampeervaardigheden en doe het ..

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Gemakkelijke stop vanaf de snelweg. Maar helaas voor ons lijkt de parkeerplaats een plaats die jongeren vanaf 23.00 uur verzamelen op de motoren !! Lawaai was geloofwaardig. Dus om middernacht moesten we gewoon verhuizen !!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige plek om te stoppen en de stad te bezoeken. Waar voor je geld. Stopte daar 31/1/20 heel rustig. Alle services werken 8e gedurende 24 uur

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Aangekomen in januari en de site had geen water of afval open maar elektrisch was beschikbaar. De eigenaar was vriendelijk en bracht 25 e voor de nacht .. Geweldig uitzicht maar niets anders in de omgeving.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

We kwamen eind januari aan en de site is gesloten voor de winter .. Hoe ooit de eigenaar erop stond dat we de nacht bleven en zelfs elektrische uit hun huis voorzagen .. Zeer gastvrij inderdaad en ze voorzagen ook zelfgemaakt gebak ..

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Uiteindelijk de site gelokaliseerd! GPS-coördinaten kloppen dat de app heeft .. Ook de site was voor de winter gesloten. Dus 2 veel Duff-info die niet helpt als je de hele dag aan het rijden bent ..

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Uitstekende tussenstop. Kwam voor de dag eindigde verblijf 3 .. Zeer goed georganiseerde camper / camping stop. Alle voorzieningen op elke staanplaats. Mooi terras om te zitten en eten / koken indien nodig. De jonge heer die eigenaar is van de site is zeer behulpzaam en vriendelijk. We verbleven in januari toen de temperatuur daalde tot min 5/6 en nog steeds in staat was om alle faciliteiten te laten werken.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Geweldige locatie om München te bezoeken. De site van Lady of the Farm is zeer gastvrij en behulpzaam. Als je een persoon van het dorpstype bent en niet van de geuren op het platteland houdt, dan is dit niets voor jou. Het is een werkende boerderij en ook een schone. Als je elektrisch nodig hebt, zorg dan dat je genoeg euromunten hebt ..

Maak schoon en netjes stil met water en afval. Leuke kleine stad en restaurants

Nog steeds gesloten !!! Na het rijden nogal teleurstellend