@Frenks

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

coördinaten moeten zijn; 43,93360° N, 2,13623° O redelijke camperplaats met helaas hier en daar wat Franse campers die er al langer ( blijven) staan dan de 72 uur. Hier schijnt niet op gehandhaafd te worden …

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een geweldige camperplaats! Perfecte ligging met ruime plekken, een sfeervol fietscafé waar je heerlijk kunt ontspannen na een tocht, én als kers op de taart een verwarmd binnenzwembad – ideaal voor elk weertype. Supervriendelijke ontvangst en alles keurig verzorgd. Een echte aanrader voor fiets- en camperliefhebbers!

mooie en rustige camperplaats, echter gisteren, 26 september, werden mijn vrouw en ik tot 2 X toe wakker vanwegeeen vreselijke, onbeschrijfelijke stank, binnen maar ook buiten de camper. We stonden op het punt om het terrein te verlaten en weg te rijden, ver weg van die vreselijke stank. we zijn gebleven… Volgende morgen stank weg. We reden verder en zagen in de buurt een grote smerige fabriek bij Saint-Gaudens; de vermoedelijke stankveroorzaker!

Een echte TopPlek !!! €12, gemakkelijk te betalen via QR code. Een supermooie plek midden in de natuur. Hier komen we graag terug !

Sitecode: 19762

eigenlijk nul sterren; een leeg betonnen terrein met wat puin; meteen doorgereden

fraaie camperplaats met de nodige voorzieningen ( zie info) Heerlijk rustig!! Als we niet op doorreis waren geweest hadden we graag nog een nacht willen blijven; een aanbeveling voor diegene die ruimte en rust zoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plek net achter het duin, dicht bij het strand; TOP !!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

superplek voor campers; 6-8 plaatsen. speeltuin, parkje en bbq plek met 6 barbecues aanwezig. pas aangelegd. Autoweg is hoorbaar maar absoluut niet storend. 5 sterren !!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

verharde, grote cp met stroom en water; Top👍

prima rustige plek met voorzieningen ( ziet eruit als nieuw!) met verwarmde zitruimte. Prima schoon sanitair en mooi uitzicht over de velden. Hier komen we vast nog een keertje terug !

geen toeristische camping meer, alleen vaste plaatsen!

hier geef ik graag 10 sterrren voor!!! wat een uitzicht!!! vriendelijke beheerder, water lozen, tappen, incl klein winkeltje wc, douche; allen perfect in orde en vooral topplekken ( in elk geval voor campers) S U P E R 👍👍👍

Fraaie camping met pracht uitzicht over het water en nabij gelegen haven. Het veer vertrekt om de hoek 👍 Ook de Hurtigruten komt langs. Sanitair verouderd maar het werkt allemaal prima. Wel aan de dure kant, maar gelukkig mag je zelf beslissen of je hier naar toe gaat.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Op de terugreis naar huis deze camping tegengekomen. Fraaie camping met mooie plaatsen. Goed en schoon sanitair en mooie omgeving! Een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

supergave plek om met de camper te verblijven. €25 incl stroom (20€ excl) Fraaie uitzichten rondom. Schoon sanitair; alles netjes. Zeer gastvrije ontvangst👍

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

lekker rustige camping ( begin Mei) leuke, meest grote plekken in de zon of schaduw, je kan langs de rivier staan indien gewenst. Hier komen we (met camper) zeker nog eens terug! Een favoriet!👍

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

de borden volgend kwamen we op de camping, echter zonder receptie… Navraag leverde op dat de receptie bij de boerderij 300m verderop is ( staat nergens aangegeven) Dus terug rijden naar de boerderij: receptie gesloten! Op het raam stonden nog wat nummers die waren gereserveerd, verder niks… Toch maar een andere, toegankelijkere camping gezocht! Jammer…

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prachtige camping met fraai aangelegde plaatsen met veel groen. Douches en wc’s zijn ok. Deze camping heb ik in onze favorieten gezet!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie, grote cp met alles erop en eraan behalve stroom. Een echte aanbeveling!👍🤩

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

fraaie camping van alle gemakken voorzien. mooi gelegen aan het meer. als we weer in de buurt zijn met de camper, komen we zeker terug!!!

mooie camping met super uitzicht op het meer. Lekker wandelen, zwemmen, relaxen; het is goed toeven hier! Zeker één van onze favorieten🇸🇪👍

interessante cp zeker voor de prijs van 155 sek te betalen via EasyPark App. verhard/gras - wc - douche - stroom ongeveer 25 plekken loopt na 15:00 uur snel vol

Mooie ruime cp die helaas steeds meer gebruikt wordt door auto’s met losse tenten en caravans…

prima plek voor 1 nacht 👍

betalen via QR code. prima plek vlakbij de Aldi en Lidl; top!

fraaie en rustige cp met vergezicht. Goede overnachtingsplek!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

onrustige cp door jeugd die hun auto-muziek installaties komen laten horen met hun gepimpte Volvo’s. Tussen 11 en 12 uur ‘s avonds wordt het dan eindelijk rustig, totdat vanaf 03:00 uur de vrachtwagens (met koelinstallaties) op het achterliggende DHL overslagpunt arriveren… Slaap lekker 😬!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

28 mei 2022: op de grote parkeerplek waar zoals op de foto’s te zien is campers kunnen staan, staan nu boten opgesteld; de camperplaats borden zijn afgedekt dus alles lijkt erop dat er geen cp meer is… we zijn maar doorgereden!

ideale cp voor een tussenstop; lekker landelijk tussen de paarden 🤓👍

Sitecode: 19636

Zeer rustige cp weliswaar zonder lozingsplek voor grijs water en cassette toilet maar ideaal voor de wandelaar en fietser. De Stube is overigens ook zeer aanbevelingswaardig. Wij komen hier zeker terug !

Geweldige omgeving, heel vriendelijke mensen

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Een keurig verzorgde rustige CP met voldoende voorzieningen. Tevens het startpunt van prachtige fiets- en wandeltochten nabij en over nationaal park De Grote Peel. Hier komen we zeker nog een paar keer terug 🤓👍