@Frequency22
- 2004
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Prachtig gelegen, rustig, gratis met alle voorzieningen. Het water komt wel langzaam uit de kraan, maar wij hebben tijd genoeg toch….
Augustus 2026
Standaard parkeerterrein met voorzieningen bij winkels.
Nette gratis camperplaats met voorzieningen, helaas op een industrieterrein dus je moet geen problemen met vroeg opstaan hebben… wel een rustige avond en nacht gehad.
Juni 2026
prima plek met alle voorzieningen en nu in ieder geval niet de plaatsen bezet door auto’s. ruimte genoeg.
Mei 2026
op zich de plaats voor overnachting is prima, maar wij schrokken van de kwaliteit van het water. wij meten altijd de waarden en dit water was erg vervuild en het rook ook niet fris. (voor de kenner dit had meer dan 1000 ppm, de norm is onder de 500 en 50 is perfect. )
prachtige camperplaats met alle voorzieningen, helaas langs een erg drukke weg waar de vrachtwagens langs razen. Wij kunnen best wat hebben, maar in dit geval kunnen wij ons niet voorstellen hoe men op deze plek zo’n camperplaats kan maken.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Gewoon bereikbaar, er is ook water maar dat hebben we zelf niet echt onderzocht, zagen mensen met flessen lopen. verder erg rustig en mooi rechtstreeks aan het water.
Februari 2026
prachtige plaats , alle voorzieningen en gratis, heel rustig overdag en ‘s nachts alleen op woensdag ochtend worden de containers achter de plaats geleegd zodat je in je bed ligt te denderen 😉 dat mag de pret niet drukken.
prachtig rustige plaats maar geen voorzieningen. Ze zijn deze wel aan het maken.