@Fricktal
Perfect, ik heb zelden zo'n schone (maar niet "stijf en luxe") camping gezien. Toiletten met toiletbrillen, toiletpapier en desinfectiemiddel. Wastafels met zeepdispensers. De "decoratie" verspreid over de camping is fantasierijk. De eigenaar is erg vriendelijk en spreekt vloeiend Engels. Prijs voor 1 camper (6m busje), 1 persoon, 1 hond, zonder elektriciteit: €16/nacht, vanaf 15 september 2025.
8-10 september 2025 1 camper, 6 m 1 persoon, 1 hond Betaalde € 56,32 (!) voor 2 nachten Ik heb de advertentie geraadpleegd (€ 20/dag voor 2 personen en een hond), maar zonder resultaat. Ik heb aangevoerd dat ze niet wist dat ik geen elektriciteit nodig had (€ 8 extra per dag??). Ondanks alles was de dame vriendelijk en waren de camping en de toiletten schoon en goed onderhouden. Er staan veel stacaravans op de camping. Vanwege de prijs, zonder enige concessie, slechts 3*.
Let op, dit is geen recensie maar een opmerking: *Honden zijn niet toegestaan* De vriendelijke redenering ter plaatse is helaas begrijpelijk, maar wij willen graag de hondenbezitters bedanken die zich niet aan de 1x1 van de regels houden.
Op 06./07. Hier gestaan juni 2023. Nieuw gebouw met douches, wastafels, toiletten, wastafels voor de afwas. Stroomaansluiting aanwezig. Helaas geen mogelijkheid tot afvoer van grijs water en chemisch toilet. 1 nacht, 1 camper, 1 persoon, zonder stroom, €7,70, de hond was gratis. De betaling is wat omslachtig, in het dorp in de kruidenier of bij de gemeente (Marie), om de hoek, van 9.00 tot 12.00 uur. Aanbevolen voor 1-2 nachten.
Mooie en rustige plaats in de natuur, vriendelijke ontvangst. Voorbeeldig in Zwitserland, dankzij de operators.
goed, parkeerplaatsen met elektriciteit, geen verwijdering, 25.- CHF, zie foto. De opgegeven 10.00 zijn waarschijnlijk erg verouderd en moeten door CC worden bijgewerkt.
Aangekomen op 30 maart 2022, bouwplaats, aan-/afvoer gesloten, wandelpad fietspad gesloten.
Gratis parkeren voor de deur, goed voor sightseeing. De CP zelf is een asfalt desolaat gebied, parkeerplaats, geen groen, totaal ongeschikt voor mij om te blijven en te vertoeven met een hond. In een mum van tijd als een overnachting veilig en ok.
Ik ben hier, de locatie is prachtig, dat is alles wat ik kan zeggen ... Bordje bij de ingang: gesloten vanaf 05.09.2021.
Gewoon geweldig, veel dank aan de gemeenschap. 🙏😊 Als ons zulke mooie plaatsen worden aangeboden, moeten de kampeerders met honden de hondenpoep niet rondslingeren maar weggooien. Ik reis ook met een hond, poepzakjes zitten standaard in mijn bagage en in mijn stacaravan. Houd de plaats alsjeblieft schoon en in ere.