@Frida_2020

Wauw! Echt een van de mooiste parkeerplaatsen waar we ooit naartoe hebben gereden. Hier heeft iemand echt zijn best gedaan. Prachtig uitzicht, een fantastische Kneipp-voorziening, rust en natuur. 10 € per nacht voor 2 personen, contant te betalen in een envelop. Alles wat je nodig hebt voor de camper is aanwezig. Ook komt er elke dag een bakker, slager en/of ijscowagen langs.

Massatoerisme! We hebben nog nooit zo'n grote camping gezien. Op zich is alles geweldig. Schone toiletten en douches, hondendouches, buitendouches, supermarkt, restaurants, zwembaden en veel aanbiedingen voor kinderen maar het was veel te groot en te druk. Voor ons heeft dit niets met kamperen te maken. We betaalden ongeveer 40 € voor twee personen voor één nacht.
De parkeerplaats hoort bij het restaurant aan de overkant. Of je betaalt 10 € voor de nacht of eet in het restaurant. Een goede plek om Ljubljana in te fietsen - wat echt de moeite meer dan waard is. Anders was er niets beschikbaar behalve vuilnisbakken. Geen fijne plek om te verblijven.
Een hele mooie, niet al te grote camping met uitzicht op de bergen. Alles was beschikbaar wat je nodig hebt en zeer schoon. Er is ook een zwembad op de camping. U kunt naar het kasteel lopen (dat privé is) en genieten van een fantastisch uitzicht. Wij tweeën betaalden 45 € voor één nacht.

Echt een mooie staanplaats met een geweldig uitzicht op de bergen. Direct gelegen aan een treinstation. Er rijden relatief weinig treinen - echt om het te doorstaan. 's Ochtends wordt u echter gewekt door de kerk tegenover ...

Enorm grindgebied waar je op kunt staan. Stoelen en tafels kunnen voor de camper geplaatst worden. Rioolafvoer is mogelijk. Vers water beschikbaar. Geen elektriciteit en geen toiletafvoer. Geweldige mogelijkheden om te wandelen en gebruik te maken van de stoeltjeslift. Veel aanbiedingen voor kinderen. Speeltuin, glijbanen, attracties en trampoline. U kunt ook gebruik maken van het toilet bij de stoeltjeslift. Er is ook een restaurant beschikbaar.

Echt een geweldige ongecompliceerde parkeerplaats. Open de slagboom, rijd naar binnen, sluit de slagboom en kies een mooie plek. Bij een huis vind je een envelop waarin je 8 € stopt en klaar ben je. Afvalwaterafvoer, toiletafvoer, vers water en elektriciteit (tegen kleingeld) zijn aanwezig. Vanaf de staanplaats kun je langs de Jagst fietsen. We zijn aan Möckenmühl. Echt een schattig plekje.

Super gratis plek om te verblijven. Alles wat je nodig hebt, is ter plaatse. Elektriciteit en water voor een paar euro. Het ledigingsstation is gratis. Supermarkten zijn ook vlakbij. Wij raden aan.