@Fridoko
- 2017
De locatie is acceptabel, maar wel erg ver van alle voorzieningen, gelegen aan een meer waar zwemmen, in ieder geval voorlopig, verboden is. Je moet dus zeker alles wat je nodig hebt voor de dag en nacht aan boord hebben. Er is vers water en elektriciteit, maar geen wifi, en alle (!) toiletten, douches en afwasbakken zijn helaas gesloten – wat voor ons een belangrijk selectiecriterium was 😟
14-01-2024: Wij zijn het eens met de positieve opmerkingen zoals goede uitrusting en organisatie, netheid op het veld en in de sanitaire ruimte, het vriendelijke personeel, een echt hoogtepunt. Wij zullen hier een paar nachten doorbrengen. - WiFi werkt niet (bij ons). Helaas wederom hondenbezitters die de hondenpoep op het strand (!!) niet opruimen!
Vriendelijke ontvangst door bewaking, de receptie was in de lunchpauze. Zeer vriendelijk personeel. De sanitaire voorzieningen zijn aan renovatie toe, maar werken en zijn schoon. Je moet het vliegtuiggeluid van de inrijstrook kunnen verdragen. Zeer slechte manieren zijn echter NIET het bewaren van de nachtrust, zelfs in het weekend rijden auto's praktisch elk uur! Hier is de organisatie volledig gefaald en een echt probleem!
We verbleven hier een nacht op weg naar de Dolomieten. De prijs leek me iets te hoog voor campers, 2 personen en elektriciteit EUR 42,-
Leuke plek, beetje oud worden, evenals de sanitaire voorzieningen (3 sterren). Alles goed onderhouden, het personeel is erg vriendelijk en attent (4,5 sterren). Het zwembad is tot april gesloten. Een WK kost 6,00 euro. Elektriciteit EUR 4,50 per dag. WiFi alleen in de buurt van de bistro, maar daar goed. - In totaal 3,5 sterren.
We vinden de plaats goed, geef het 3,5 punten, de locatie is goed, ook goed, om elektriciteit te hebben. Wat ontbreekt is service, natuurlijk hebben we alles aan boord in de WoMo. Maar is het te veel gevraagd dat in de basisbehoeften van de mens wordt voorzien?
Sitecode: 20815
De auto staat er heel goed, we geven de plaats 3,5 punten. Wat echt ontbreekt zijn toiletten, omdat de omgeving niet zo heel vriendelijk is dat je daar met deze behoefte gewoon naar binnen zou kunnen gaan. Busverbinding goed, de juiste halte in de stad vinden, altijd een typisch avontuur
Er is een goede PARKEREN, maar geen afvoer / levering mogelijk. De aanloop is steil, ongeveer 310 m van Tschagguns naar Latschau hoog op slangen over 3 km. Goed uitgangspunt voor alpine wandelingen
Receptie vriendelijke, schone en mooi verkavelde plaats, zeer goed onderhouden sanitaire voorzieningen, café / bar, geen eten, maar zeer goede winkelmogelijkheden in de nabijgelegen stad Balermos, gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar. Als de hondenbezitters hun verantwoordelijkheid serieus nemen, gaan ze om 6 uur het plein uit en niet naar de boom van de buren .... 🤨 Algemeen 👍😀