@Frieslanden

1978

Toen we aankwamen leek de camping verlaten .Ik stapte toch even uit ons busje om te kijken. Er kwam er man druk pratend met gebarendnnaar mij toelopen. We mochten daar niet parkeren ook al was heel de parkeerplaats leeg en mijn man nog achter het stuur zat te wachten. We hadden ook niet gereserveerd en moesten vertrekken waarna hij weer druk pratend weg liep. Ik was helemaal overrompeld en wilde daar ook helemaal niet meer overnachten.

We hebben een weekend hier gestaan. Een mooie rustige plek, geen overlast en mooie fietstochten gemaakt. De plek is nu voor 2 campers maar er stonden er gelukkig meer . De plek is wat afgelegen en dan is het fijn dat je met meer campers staat. Compliment aan de gemeente Nissewaard. Er is nu plek voor

wij zagen 5 vervallen campers staan en het toiletgebouw was binnen vies en gesloopt. wij hadden er geen goed gevoel bij en zijn doorgereden.

mooie plek maar sanitair is vies en oud

goede locatie en na mooie wandeling door de stad een prachtig uitzicht richting zee over het veel lager gelegen land

mooie rustige plek net buiten het lieve dorpje

een heel mooie plek de tocht er naar toe is een kronkelig vrij stijl pad met kuilen en stenen door een heel mooi gebied waar je heerlijk kan wandelen of mountainbiken. Jammer dat de eigenaar net met vakantie was.

een prachtige locatie met camperplekken onder de bomen