@FrisWit
- Eurobil XXXL
- 1999
- Alkoof

Sitecode: 196891
Niet verder vertellen, dan wordt het hier net zo druk als op de andere cp’s in de stad. We staan hier in hoogseizoen met 5 campers. Andere cp’s om 14.00u al ramvol. Parkeerplaats grenst aan doorgaand fietspad en fluisterstille tramlijn. Het is hier stil! Gewoon oprijden. Kenteken wordt gescand en je kunt voor vertrek met creditcard afrekenen bij automaat. Geen voorzieningen.

Heerlijke plek, rustig, vriendelijke eigenaren en een geweldig uitzicht. 2 dagen gebleven om mooie lange wandeling te maken het bergland in. Reserveer direct bij eigenaar. Via campio is duurder. Je kunt er met bankkaart betalen.

prachtige plek op 2000m hoogte. overdag druk met toerrijders, na 18u wordt het snel rustig. prachtig wandelen (uurtje) naar stuwmeer. neem je zwembroek mee! ‘s avonds kan het winderig, mistig en koud worden.

wegblijven hier!!! Koude douches, nergens wc papier in de dispensers, koud afwaswater en algemeen paupere uitstraling. Oh ja, kampeerveld ligt aan drukke weg met veel knal-uitlaterij. wat een droefenis.

Prima plek voor een winterovernachting. Schone en verwarmde toiletten en douches. In de winter is stortplaats chemisch toilet afgesloten. schoon water uit kraan in washok. Inchecken en betalen eenvoudig via een app. Rustige plek aan de (bevroren) jachthaven.
ook voor een winterovernachting prima. makkelijk te vinden van de snelweg. schone, warme douches en toiletten met code toegankelijk. eenvoudige, lekkere en betaalbare warme hap bij het restaurant. een aanrader

kleine camping op eiland in de Hjälmaren. Ligt aan doorgaande weg 56, maar is ‘s nachts rustig. Vriendelijke, behulpzame eigenaar, mag zelf plaats uitzoeken. Sleutel voor sanitair. Zwemmen direct van de camping aan klein zandstrandje of overkant weg op groter strand. Heerlijk zwemwater. Tip: vrouw des huizes bakt zelf allerlei lekkers, zoet en hartig. super voor fika! 5e ster als we er grijs water zouden kunnen lozen.

Heerlijk rustige plek aan het water. Zwemmen langs rotsachtige oever of van betonnen aanlegsteiger met trap. Behalve een vuilnisbak verder geen voorzieningen. Vuilwater en cassette lozen en vers water vullen op Camping Ursand tegen betaling van SEK 50.
speciaal heen gereden voor vers water en lozen cassette en vuilwater. Lozen was niet mogelijk, vers water wel. op aangeven vriendelijke dame in de shop doorgereden naar Camping Ursand voor service.
vrijheid blijheid op 15min fietsen van centrum Kopenhagen. vriendelijke beheerder (kaptein Iglo?) die even aanwijst waar de voorzieningen zijn. zelf een ongemarkeerde plaats uitzoeken en stroom afnemen van één van de palen ergens op het grote, hele grote veld. Prima plaats om Kopenhagen te bezoeken.

Camping aan recreatiemeer. Veel vaste plaatsen. Aankomst vanaf 15u. Eigenaresse is norsig type, overdreven vriendelijk doen, Duits spreken en contant betalen helpt. Plaatsen afgescheiden met hagen. Platzwart helpt met stroomaansluiting. Zaterdagnacht onrustig door muziek en gezang. Broodjesservice bij kiosk; dag ervoor bestellen, of in dorp bij REWE/Backer Schneider op 2km.

Gemoderniseerd familiecampingbedrijf. We waren hier eind juli in het hoogseizoen. Camping is druk/vol. Zeker in het weekeinde. Plaatsen netjes afgebakend met struiken. Sanitair, receptie, winkel enrestaurant prima in orde. Kiezelstrand (neem waterschoenen mee) is ruim en netjes. Drijfhout is opgeruimd. Als de camping vol is, kun je op noodplekken overnachten langs toegangsweg of naast speeltuin.

Goed verzorgde, nette camping. Schoon en nieuw sanitair, ruime plaatsen met en zonder stroom. ‘s Avonds bij speelveldje wel wat rumoerig, maar tegen 23u is het stil. Zwemmen op 200m in meer. Wandelen in de omgeving langs duidelijk aangegeven routes.

Gemeentecamping, gerund door vriendelijke Duits, Frans en Engels sprekende dame. Camperplaatsen gemarkeerd op camping. Wij stonden op de Wiese, aan de buitenrand van het terrein met vrij uitzicht op weide en bos. Schone toiletten, douche en afwasgelegenheid. Alles keurig in orde. Wij betaalden CHF 48,50 voor camper, 3 kinderen, stroom en hondje.
Parkeerplaats bij klein, maar gezellig kiezelstrandje aan de Rijn. Zwemmen kan prima, meedrijven op de stroming naar volgend strandje ook. Betalen aan parkeerautomaat met muntgeld (10-18u). Geen voorzieningen. Er wordt niets vermeld over overnachten. Er staat nog één andere camper, wij rijden door naar camping voor de voorzieningen.
Ruime plaatsen op gras. Schaduwplaatsen onder bomen, op het middenveld kan het heet worden in de zon. Zwemmen in de Lahn op 50m. Speelveldje nabij en dorpscentrum op 10min wandelen. Aanrader!
Laat aangekomen, waren de enige. Ruime plaatsen, rustige omgeving. Ruimte om extra tentje op te zetten voor oudste dochter. Geen schaduw op hete dag. Prima plek voor doorreis.