@Frits-Kees
- 2016
toiletgebouw beslist niet schoon, doet erg smoezelig aan. een gemengd toilet ,prima, maar dan geen urinoirs voor de toiletten plaatsen. campingplekken prima, helaas geen vrijheid in plaatsen. dichtbij fietsknooppunt. prima plek voor een weekend.
De weg ernaar toe is niet heel breed maar met onze Hymer camper geen probleem, elkaar de ruimte geven met een tegenligger.Vriendelijk ontvangst, keurig onderhouden camping zelden zo gezien. net sanitair, leuk terras. we kwamen voor de laddertjes wandeling we zijn goed geïnformeerd over de route , eigenaar heeft ons overtuigd dat het wel af en toe klauteren is maar goed te doen. start route vanaf de camping.
63 euro voor 2 nachten 2 p voor camperplek deluxe betaald. met eigen watertap en stroompunt. aan een drukke verkeersader van de camping. hele dag door verkeer en hard rijdend langs de CP, tot na twaalf uur snachts verkeer van de achtergelegen brasserie langs de camper rijdend. voor ons geen 2e keer weer op deze CP. zeer teleurstellend en dan de plek aanprijzen als de luxe, wat je maar luxe vindt.
de CP en camping bestaan niet meer is opgegaan in camping si es an .
prima en ruime plek schoon sanitair jammer van de honden kennel die de hele avond geblaf laat horen jammer van het lawaai van de bas muziek van de jeugd in de buurt laat in de avond
Sitecode: 22005
Een hele fijne camping sanitaire voorzieningen zijn prima in orde alles is keurig verzorgd en heerlijk rustig de weg erboven is enkel aanvoer weg voor circuit Francorchamps en dus ook goed te fietsen. de ravel baan is een mooi fietspad met lichte daling/stijging totdat je het pad verlaat 3 nachten met camper gestaan 78 euro en inderdaad 50 cent per douche beurt voor ons voldoende tijd en heerlijk warm en schoon.
rustig gelegen camping en prima uitval basis voor fietstochten sanitair is niet schoon en douchen kost 50 cent, stroom is niet inclusief wifi is daarentegen wel heel goed. we hebben betere plaatsen gezien voor deze prijs
9-6-17 hier twee nachten gestaan. Prachtig uitzicht en rust om 22 uur. Prima sanitair gastvrij ontvangst. Op loopafstand kabelbaan naar Fronalpstock 1922m 33,50 euro pp wat een ongeloofelijk uitzicht heb je daar. Goeie uitvalsbasis voor wandelaars.
8-6-17 hier 1 nacht gestaan leek een leuke camping aan het meer. Sanitair enorm verouderd snachts geen licht in toiletgebouw. Stonden in de eerste rij naast terras gescheiden met een heg. Veel geroezemoes en lawaai . Geen watertappunt gezien. Supermarkt 5 km verderop in het dorp. Onvriendelijke receptie. Wij komen hier niet terug ondanks de mooie ligging aan het meer.
Wat een heerlijk rustig cp in buitenwijk Pegli van Genova. Prima sanitair . Zeer vriendelijk en behulpzaam receptie door fam. Doria. Stadskaart met vele info en adviezen gekregen. 10 minuten lopen naar treinstation . Dagkaart voor alle vervoer stad 4,50 euro bij receptie te koop. De weg ernaar toe is goed te doen met camper van 6 tot 6,5 meter. Een echte aanrader om de stad te bezoeken.
Prima cp om pisa te bezoeken 4 en 5 juni 2017 hier gestaan . Schoon sanitair op loopafstand van treinstation om naar luca te reizen. Receptie vriendelijk en behulpzaam. Treinkaartjes op station via automaat Supermarkt achter treinstation.
Prima camperplaats voor beetje privacy met heg moet je dicht bij het toilet gebouw staan . Fietsen langs de arno is prima te doen naar firenze . Piaza michelangelo heb je een mooi overzicht over de stad.
5-6-17 naar deze cp gereden poort dicht. Daarbij geen schaduwplaatsen en ligt direct aan de weg. Uitzicht viel tegen . Was voor ons bedoeld als doorreisplaats. Vonden het geen fijne plek voor het geld .
29-5-17 een nacht gestaan. Prima plek om 23 uur absolute rust, tot die tijd lawaai van sportcentrum maar niet storend. Wat verwacht je van een gratis plekkie. Water en stroom gratis. Prima plek voor overnachting.
Het adres is inderdaad van de B&B . Niet gevonden . Wil iemand het adres of de coordinaten van de CP toevoegen als ze op locatie zijn.
Frits en Kees 1-6-17 hier twee dagen gestaan heerlijk rustige plek om met de bus siena te bezoeken . Sani oke wifi goed . Zeker aan te bevelen.