@Frits-Wille
- Hymer BML I780
- 2025
- Mercedes
- Integraal
Goede overnachtingsplaats. Naast kabelbaan en mooi en ruim zicht over de weilanden en bergen. Andermatt is een leuk echt Zwitsers stadje. De camping is aan 1 zijde een grote parkeerplaats maar met redelijk ruime plekken. Aan de andere zijde een weide voor tenten en kampeerbusjes. Sanitair is goed en je kunt er drinkwater innemen, grijs water en fecaliën legen. Wij betaalden in het hoogseizoen met camper 7.90m zonder elektriciteit (5 Swfr) 34 Swfr
Nette camping met grasplaats en genoeg bomen als je wat beschut wilt staan. Sanitair is netjes maar verouderd. Prima camping voor als je op doorreis bent. De rivier Doubs stroomt langs de camping. Wij hebben hier 2 dagen van de natuur genoten.

De camping beneden is inderdaad gesloten. De vriendelijke beheerder wees ons op een hoger gelegen camping plaats. Daar kunnen inderdaad wat campers of caravans staan. Water en elektra is daar beschikbaar. Wel uitkijken met zware campers maar er zijn enkele verharde plaatsen. Sanitair op loopafstand en netjes. Groot Gemeente zwembad grenst direct aan het sanitair gebouw. Wij waren op doorreis en verbleven 1 nacht. De beheerder komt s’avonds langs

Wij stonden hier begin oktober. Helaas bijna alle dagen regen. De camping ligt hoog, heeft ruime plaatsen en enkele lage bomen waardoor je ver weg kunt kijken. De voorzieningen zijn goed en ook het sanitair is schoon en ruim voldoende. Er is een natuurvijver om te zwemmen. De Nederlandse eigenaar is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Bij vertrek konden we niet loskomen van het wat drassige grasveld. Snel heeft hij met zijn tractor ons geholpen

Leuke en gezellige camping onder leiding van een enthousiast Nederlands echtpaar. Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken. In het gezellige Franse restaurantje met buitenterras worden heerlijke maaltijden opgediend en je voelt jer er helemaal thuis. De omgeving is schitterend om te wandelen, fietsen en te zwemmen in het naastgelegen meer. Ook het oude stadje Embrun op loopafstand is de moeite waard om te bezoeken. Op de camping troffe
Mooie overnachtingsplaats direct grenzend aan een snelstromend riviertje. Ruime verharde plaatsen aan de linkerzijde. Rechterzijde grasland zonder elektriciteit. Dit veld wordt gebruikt als links vol is. sanitair ziet er netjes uit. Betalen gaat via een automaat. Maar let op, alleen kaarten zonder pincode worden geaccepteerd. Of betalen met munten. Tijdens ons 2-daags verblijf bleek de betaalautomaat niet met de kaart te werken door een storing.

Nette camping met enigszins verouderd sanitair. Ook geen toiletpapier, dat moet je zelf meebrengen. Wij dachten aan het meer te kunnen staan, maar daar is door de plantengroei in het meer weinig van te zien. Zwembad is netjes maar erg klein. Bij de ingang is een goede gelegenheid om water te lozen en drinkwater in te nemen. In het laagseizoen kun je volop van de natuur en rust genieten.
Prima CP om 1 of meerdere dagen te verblijven. Wij stonden hier op 5 juli en omdat we niet te laat aankwamen was er plaats. Maar later met 20 campers was het vol. De CP is langs een kanaal en je kunt er heerlijk aan het water zitten. Mooie fietspaden en aangrenzend een kinderspeelplaats. Ook is er een sanitair station aanwezig. Overnachten was gratis. Vlakbij het stadje en ook een bakker aanwezig.
Mooi gelegen camping met schitterend uitzicht op de bergen en het nabijgegen stadje Châtel. Ruime plaatsen, net en schoon sanitair en gratis busdiensten naar Châtel en omliggende dorpjes. Het overdekte zwembad en buitenbadje voor kinderen zijn keurig onderhouden. Genoeg ligbedden binnen en buiten aanwezig. Tennisbaan beschikbaar. Vriendelijke en behulpzame uitbaters. Wij gaan zeker terug
Ontvangst was heel vriendelijk. Ruime plaatsen met mooi uitzicht op een grasveld met verharde rijstroken. Prachtig zwemwater met strand vlak bij de plaatsen. Alles nieuw en keurig onderhouden. Plaats 13 euro + 1 euro p.p. toeristen belasting. Elektriciteit 2 euro. Wi-Fi, 1 aansluiting is inbegrepen. Keurig sanitair en vrij te gebruiken. Camperplaats ligt dicht bij het gezellige plaatsje. Aanrader
Goede overnachtingsplaats vlak bij de autobaan. Prima als je op doorreis bent. 10 euro betalen aan de automaat. Vuil water en cassette lozen is keurig geregeld. Water en elektriciteit met munten betalen.
Mooi uitzicht op de bergen en omgeving. Rustige camping met keurig sanitair en vriendelijke eigenaren. Bij aankomst appelgebak met koffie gratis
Heerlijk tussen de bergen op een grote weide waar je zelf je plaats zoekt. Er is een klein restaurant waar het zeer vriendelijke beheerders echtpaar een uitstekende maaltijd serveert. Sanitair is nieuw en schoon. Je kunt er fietsen en wandelen en vlakbij is een cabinelift. Op korte afstand een zwemmeer en speeltoestellen voor kinderen. Enige minpunt de prijs, m.n. door de kurtax van Chf 3,60 p.p.
Uitstekende campingplaats met een schitterend uitzicht op het Vierwoudsteden meer en omringende bergen. De kabelbaan op korte afstand geeft toegang tot een schitterend wandelgebied met meerdere stoeltjesliften naar ca. 2000 meter. De campingeigenaren zijn vriendelijke mensen en het sanitair ziet er netjes uit. Speeltoestellen en dieren maken het extra aangenaam. Onze camper, 7.20 mtr geen probleem.
Prima plek als je op doortocht bent. Telkens als we de Grimsel en Furka pas overgaan staan we hier een nacht. Prachtige gezichten op de omliggende bergen. De kabelbaan grenst direct aan de staanplaatsen. Sanitair is ok. Geen wifi. Andermatt is een leuk stadje.
We hebben hier vaker gestaan als we een rondje St. Moritz en Davos maakten over schitterende passen. De camping direct na Chur ligt hoog en er is een stoeltjeslift. Momenteel wordt er een cabine kabelbaan aangelegd welke eind 2015 gereed is. De beheerder is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is uitstekend, schoon en ruim met mooie douchecabines. Wifi is beschikbaar tegen betaling.
Prima overnachtingsplaats op een grasveldje vlak bij de jachthaven. Mooi uitzicht over het meer. Vriendelijke beheerder en ook net sanitair. Gratis Wi-Fi en stroom was ook inbegrepen voor € 18 of Chf 20.