@FritsSijbel
inderdaad een heel vriendelijke, gemoedelijke beheerder. Fraaie camping, ruime plaatsen met meer dan voldoende schaduw plaatsen in een bosrijke omgeving.
De site geeft aan gesloten maar is van mei tot okt. geopend. Fraaie camping met héél grote plaatsen. vriendelijke receptioniste die de moeite neemt om uitleg te geven, indien nodig ook in het Engels. Wij hebben ervoor gekozen om op het camping deel te staan, dat is inclusief stroom en douches. Er is ook een mogelijkheid om op camper terrein te staan dan kost het €11 per nacht Incl. stroom, zonder gebruik van douche.
prima plek, wij staan hoog aan de rand met een prachtig uitzicht. De navigatie trachtte ons via voor campers afgesloten wegen hiernaartoe te rijden maar als je het bord "loospunt" volgt kom je bij de betaal automaat
voor overnachtingen en bezoek van het stadje een prima plek. sani zuil voor lozen toilet €1 en tanken water, er zit een gratis lozen grijs water en bij de ingang staat een electra zuil. €1 per uur
een goed verharde, rustige plek met wijds uitzicht. voor sanitair, het terrein af naar de weg, rechtsaf , na 40 meter een poort met bord Capricorn. drinkwater, toiletten en cassette leging. grijs water afvoer heb ik niet gevonden.

Nette eenvoudige plek. 300mtr van centrum, 50 mtr van trein/busstation, 100mtr van werkplaats museum TransitOost.
Hier 18/6/2017 geweest en geheel conform de vorige schriiver/ster. De oorspronkelijke autocamp is niet meer in gebruik, er staat een telefoonnr wat gebeld kan worden. De eigenaresse kwam en wees ons de heerlijke plek 50mtr hogerop de berg, in de tuin bij het laatste huis. Camper 70 kuruna en 50 kuruna pp. met gratis uitstekende wifi. Schoon en verzorgd douche en toilet. Bijzonder rustige locatie .
gedateerd hotel, nog gesloten. vriendelijke eigenares sprak redelijk engels en kwam €10,00 ophalen en wifi inloggegevens brengen. Douches beneden op hotelterrein goed warm,, rustige plek met prachtig uitzicht op bergen.
2 pers. met camper zonder electra nacht gestaan 3/5/2017, gratis wifi, €21,00. rustige camping.
prachtige plek aan doodlopende weg langs stuwmeer. 1 mei 2017 hier gestaan, kiosk en toiletgebpuw gesloten.
Sitecode: 20087
super camping met bijzonder vriendelijk en zeer goed engels sprekende mensen. douches, electra, wifi en 's ochtends een heerlijk kopje koffie, alles inclusief voor €10,00 en in het sobere restaurantje voor een leuk prijsje een heerlijke maaltijd verkregen. kom je alleen langs voor water en/of toilet service dan is dat gratis. voor €4,00 per machine wordt de was gedaan en opgevouwen afgeleverd.
zeer rustige camperplaats bij zwembad met 8 stroom-aansluitpunten en servicezuil.
Zeer rustige plek in de nacht incl.gratis! stroom. In het toiletgebouw schone toiletten, een chemisch toilet loospunt en water. Een vriendelijk stadje met vriendelijke mensen. Veel leuke winkelstraatjes en een gezellig pleintje
3-11-2014. Camperverzorgingspunt op de kade. Overnachten op parkeerplaats 300mtr links. Op de foto is links in de verte een camper te zien op de betreffende parking. Rustige plek bij een leuk klein dorpje.