@Fritslozeman
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
De camperplaats aan zee is prachtig maar ik ben erg teleurgesteld in het (niet) gebruik van de wasmachines, deze zijn alleen toegankelijk voor booteigenaren. Nadat ik mijn was in de wasmachine had gestopt en daarna een chipkaart bij de receptie wilde halen kreeg ik te horen dat deze alleen te gebruiken waren voor booteigenaren. De man van de receptie keek mij aan met een arrogante blik van “jammer dan, zoek het maar uit “. Dit is onze laatste kee
2022
super camping, mooi zwembad en douche toilet gelegenheid. vlak bij leuk plaatsje en strand. En dit alles voor nog geen 15 euro per dag incl stroom. Echt een aanrader. super
2015
Een mooie rustige camperplaats in het groen en ook nog met heel veel ruimte rond je camper. Mooie omgeving om te fietsen naar Telge, 3km. en Munster 10 km.
Hele mooie camperplaats pal aan zee. Er is een serviceplaats voor de camper aanwezig maar geen toiletten en douches. De camperplaats is achter de jachthaven en er is dag en nacht bewaking bij de ingang naar de jachthaven. De prijs is €27,77 voor de eerste nacht, de daarop volgende nachten is de prijs €26,77. We hebben er in aug. 3 dagen gestaan. Je kunt heel gemakkelijk naar de boulevard of naar P
Vlak bij Wurzburg. Veel plaats. Onder de brug door tv ontvangst.