@FritzDriehaus
- 2019
- Carthago C- Chic Line 4.9 LE
- 2019
- Integraal
Vandaag gearriveerd op deze prachtige nieuwe en heerlijk rustige camperplaats. Schoon en modern sanitair en goede wifi. Vanaf de camperplaats vele mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Ze krijgen van mij een dikke 10!
mooie CP met verharde plaatsen recht en vlak (nieuw) en alle voorzieningen aanwezig.
2023
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

We zijn hier heel gastvrij ontvangen door de eigenaresse die heel goed Engels spreekt. Voor 19 euro incl electr, water en douche stonden we op een heerlijk en enorm ruime plek met veel privacy. Als je van rust en natuur houdt sta je hier fantastisch. Als je wilt kun je in het restaurantje genieten van een verse steenovengebakken pizza en huisgemaakte tiramisu. 5 sterren waardig!! Wij komen hier zeker terug!
Mooie CP, inchecken via automaat super eenvoudig, zelfs in het Nederlands. Water en lozen grijswater is gratis. Stroom gelijk bij inchecken automaat activeren 4€, water ook bij inchecken gelijk activeren 0€. Op loopafstand van prachtig middeleeuws plaatsje.
2020
Sitecode: 19974
Vriendelijke uitbaters moeder en dochter. Persoonlijk werd ik gebeten door een loslopende hond op de camping. De uitbaatster heeft direct hulp geboden en politie en noodarts ingeschakeld . Na bezoek ziekenhuis heeft uitbaatster de camperplek vrijgehouden zodat wij weer konden terugkeren ondanks de zeer grote drukte. Prima CP geen bouwterrein meer zoals voorgaande reviews zijn gemeld.
Goede CP met alle voorzieningen. Vriendelijke eigenaars. Vlakke plaatsen en schoon. CP net geopend. Op plaats geen Max. Lengte geëist en camping gedrag is toegestaan, staat fout op de sites
Sitecode: 19756
Rustig, heerlijke wijn, mooi uitzicht, vriendelijke eigenaar en mooi wandelgebied. Alleen jammer dat er geen lozing is voor chemisch toilet en vuilwater. Verder prima CP.
Mooie rustige camping met ruime plaatsen en direct aan wandel- en fietspaden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden