@Fruchtdose
Ook al liggen er in april nog niet veel boten in het water. Er is ruimte voor 12 mobieltjes. 190 DK zonder elektriciteit. Een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de stad. Van het sanitair hebben we geen gebruik gemaakt.

Als doorgangsplaats helemaal ok. Het wordt gefactureerd per uur, 1,5 uur = 1€. Wie behoefte heeft aan de luxe van elektriciteit en een toilet is hier aan het verkeerde adres.

Perfect als een plek om te verblijven. Broodjesservice is ook mogelijk. In de bistro van de thermale baden, die open is tot 20.30 uur, kun je nog wel wat eten. Redelijke prijzen en ook goed. Wie elektriciteit nodig heeft, liever wat minder voor een nacht, zal vroeg moeten arriveren. Iedereen die klaagt over 10 € moet doorgaan. Ik heb geen aan- en afvoer gezien. Maar nog steeds goed voor een tussenstop.

Als tussenstop naar het zuiden, perfect. De treinen die af en toe voorbij rijden stoorden ons niet. Sans oké. Je bent in ieder geval veilig en wel.

Sitecode: 72089
Ondertussen hoogtebeperking.
De toegang kost niets. Maar 200 NOK daarvoor? Nee, alleen overnachten is het geld niet waard.
Nu 200 NOK voor niets? Nee bedankt. Ik ben beter af voor hetzelfde of minder geld.

Gewoon goed. Levering en afvoer beschikbaar. 120DKK of 15 € inclusief elektriciteit is helemaal ok.
Overnachten is niet meer mogelijk. Het terrein is nu verboden van 22.00 uur tot 06.00 uur voor campers. Dat is niet verwonderlijk omdat sommigen er een camping van hebben gemaakt.

Goede plek voor een nacht. Zelfs als u naast de weg staat, is het 's nachts stil.
mooie plek. Super leuke operator. Sanitair helemaal prima.
Absoluut een aanrader voor een rustige nacht. Aanvoer of afvoer is niet mogelijk. (wie verwacht het)
Je moet je aanmelden bij de receptie van het hotel. Zeer goede en rustige plaats. Sanianlage ook absoluut oke. Geen wifi. Alleen direct bij de receptie. Als iemand het echt nodig heeft.
Een heel mooie rustige plek. Alles is geweldig.
Mooie rustig gelegen plek. Het sanitair is echter zeer beperkt.
Mooie rustige plek. Zeer mooie welkom.