@Fryskeman44
- 2023
Super mooie camperplaats Omgeven door veel water en speelplezier
ongelooflijk drukte hier vrij veel vaste bewoners bijna tot s.avonds laat komen ze nog een plekje zoeken. Handhaving hier wel toepasbaar lijkt wel Murcia maar wij hadden geluk ging net 1 weg
Mooie plek rondom een meertje op veld en bij Restaurant parkeerplaats verhard. Biergarten en Prima Restaurant Betalen 1 euro voor lozen grijs en toilet maar je kunt toilet niet spoelen dan moet je nog een euro betalen voor water beetje te veel van het goede vind ik waarom als je er verblijft paar muntjes of zo kan begrijpen dat mensen daar komen die alleen voor legen daar wel iets voor kunnen betalen. maar je krijgt wel een korting van 2,50
Mooi plekje bij een monument Wij waren hier op doorreis maar komt wel in ons boekje te staan
Dump plaats voor zand en puin. Verder kun je hier monschau mooi bezoeken. wij hebben hier overnacht op doorreis
mini camping mooi uitzicht lekker rustig geen stank dus genieten
leuke omgeving inderdaad stroom gratis de rest afgesloten nu
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

prima plek mooi ingericht prima sanitair en zwembadje leuke bar met genoeg soorten bier en wijn. kom zeker hier weer
Super uitzicht over de zee. Staan nu wel 100 campers ondanks de weer voorspelling Valt mij ook mee met het water wel paar plekken lager gelegen staat wat.maar goed bereikbaar Mooie plek