@Fun2Go-AM
- 2020
- Adria Twin SP
- 2013
- Buscamper
Een geweldige plek voor de camper. Alle voorzieningen zijn aanwezig en waren schoon en onderhouden. Wij werden bij binnenkomst gelijk gastvrij ontvangen door Nicole. Samen met Huub eigenaren van deze mooie stek. Omringd door Alpaca’s en ezels hebben wij er twee nachten doorgebracht en tussentijds een mooie fietsroute gemaakt langs de Maas. In- en uitchecken gaat digitaal en wij waren € 41,20 kwijt inclusief stroom. Echt een aanrader!
Een geweldige boerencamping die zijn naam eer aan doet. Wij werden warm ontvangen met een kopje koffie bij binnenkomst. Mooie ruime plekken voor de campers en keurig schone toiletten en douches. Wij hebben daar twee nachten gestaan en komen daar zeker terug. Echt een aanrader voor anderen.
Een hele mooie locatie met uitzicht op de Pyreneeën. Ruime parkeerplaatsen voorzien van elektra en water. Alleen het chemische toilet kon niet worden afgevoerd. Voor ons een favoriete plek om terug te komen.
Inderdaad een hele mooie lokatie om te vertoeven. Vriendelijke ontvangst door zoon Raphaël die ons gelijk alles liet zien. Wij hebben voor € 5,- pnpp gestaan en ook nog van het chateau zelf wat extra wijn ingeslagen. Echt een aanrader om naar toe te gaan.
Prima camping. vriendelijk ontvangst door beheerder Lucien. €19,- 2ppn incl water afvoer (grijs en zwart) stroom en heerlijke warme douches. Wel op het verharde gedeelte blijven. Is een rustige camping waar het goed vertoeven is.
Een hele mooie locatie waar de voorzieningen en het uitzicht gewoon geweldig zijn. Zonder vooraf te reserveren werden wij met onze camper ook deze keer gastvrij ontvangen en naar de juiste plek begeleid zoals de voorgaande gasten hebben omschreven. Vooral de douches, toiletten en wasruimte zijn van een uitstekende kwaliteit. Puntje van aandacht: Vuil water kan hier niet geloosd worden.
Wij sluiten ons aan bij de laatste positieve reviews. De vriendelijke receptioniste en haar mannelijke collega brachten ons na inschrijving gelijk naar een mooie beschutte plaats. Alle voorzieningen aanwezig en schoon sanitair. Voor € 19,65 een overnachting waardig met alle faciliteiten die erbij zaten. Voor ons een plek om te onthouden.
Een mooie rustige plek waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Geen ontvangst van een receptionist(e) maar wel een gebouwtje waar je kan douchen en wassen en de kosten kan betalen (cash in de brievenbus) 2ppn met stroom € 11,50. Verder ruime plaatsen om alles neer te zetten. Echt een plek om te onthouden.
Wij sluiten ons helemaal aan bij de laatste reviews. De plek is gewoon heel mooi en alle voorzieningen (stroom/water/afvoer/toilet etc) zijn aanwezig. De vriendelijke dame heeft ons ontvangen en sprak alleen Frans. Genoeg ruimte om ergens te kunnen staan en zeker een locatie om aan te doen.
Gastvrije en gemoedelijke ontvangst door gastheer Luc. Wij mochten zelf een plekje uitzoeken tussen vooral vaste campinggasten. Locatie is voorzien van stroom, heeft voldoende schone wc’s, douches en een zwembad alleen geen voorzieningen om vuile water en het chemische toilet af te voeren. Op het complex hangt een relaxte sfeer. Slogan van Luc is: “De vrijheid van meningsuiting eindigt waar de ongemakkelijke waarheid begint”
Zoals anderen hebben omschreven een mooie ruime camping met bijna alles erop en eraan. Wij konden kiezen uit verschillende camperplaatsen allen aan het riviertje waarop volop gekanood werd. De ondergrond was dor en opgedroogde klei echter bij slecht weer zou het een uitdaging zijn om daar weg te komen. Een vriendelijke receptioniste en een mooi zwembad. De prijs was veel te hoog € 38,90 voor 1 nacht met 2 pers incl stroom á € 5,00.
Wat een verademing bij de voorgaande overnachting in Castelnaud-la-Chapelle. Dit is een geweldige plek waar je zeker meerdere dagen kunt verblijven. Deze keer wederom ontvangen door een vriendelijke receptioniste die gelijk met ons mee liep om de plek, het sanitair en zwembad aan te wijzen. En dat voor € 16,50 2/pers p/n inclusief alles. Echt een belevenis voor iedere camperaar. Ik begrijp ook degene die hier weer terug wil komen.
Een goede locatie met alle faciliteiten. Stroom en water op de eigen plek met ruimte om er zelfs een tent naast te zetten. Verwarmd zwembad speeltuin, kleine bar op locatie en een vriendelijke receptioniste. Kosten €22,80 1 nacht 2 pers. Op de camping was live muziek aanwezig vanuit een tent tot ongeveer 23.00 uur.
Prima locatie voor overnachting. Het geheel maakte een verzorgde indruk. Geen receptie. Alleen een betaal/toegangszuil waarop je kunt aangeven waar je mee komt en het aantal dagen. Ter plaatse gegevens ingevuld en contactloos betaald voor €19,- één nacht inclusief alles.
Geweldige locatie en hartelijk ontvangen door Pierre en Isabelle. Heel mooie plek op grasveld tussen de appelbomen achter de boerderij. Water en stroom aanwezig en dat voor maar € 10,-. Het was even zoeken maar echt de moeite waard om er naar toe te gaan. De plek staan in mij favorieten.
Sitecode: 11934
Prima cp met nagenoeg alle nodige voorzieningen. De kosten van € 7,- vinden wij zelfs marginaal in vergelijking met andere cp’s in relatie wat je er voor krijgt. Voor de inning komt er iemand langs dus je hoeft er niet voor op pad zoals ik wel had gedaan en voor een dichte deur stond van het gemeentehuis (zie foto). Deze plek is een aanrader.
Mooie camping van vooral stacaravans. Er zijn 4 camperplaatsen beschikbaar (zie foto). Rustige omgeving. Sanitair aanwezig en redelijk schoon. Prijs was voor 1 nacht met 2 personen € 28,- dus geen & 16,-. Ook borg betaald van € 50,- voor toegangspas op de camping. Stroom, water etc was gratis. Wel jerrycan meenemen om schoon water te tanken. Deze plek is prima voor één nacht maar gelet op de prijs zou ik verder zoeken.
Prima camping om vooral met mooi weer aan te doen. Douches met goed heet warm water ( 1 € voor 5 min). Sanitair goed en schoon. Vuil en schoon water goed bereikbaar evenals de afvoerput voor het chemische toilet. Let op! De bereikbaarheid om de camping op te komen is lastig wanneer je aan komt rijden vanuit Neckargemünd. (U-turn). Makkelijkst is vanuit Heidelberg.
Een mooie camping op een berg vlak naast her gemeentelijke zwembad (was gesloten en zo te zien al een poosje niet in gebruik). De beheerder kwam ons gelijk toen wij aankwamen op de mountainbike tegemoet en was zeer gastvrij. Op de locatie kan men douchen, wassen op één code die men gelijk bij binnenkomst ontvangt. Echt een aanrader om aan te doen.
Een hele mooie kleinschalige camping en camperplaats met een vriendelijke ontvangst van de gastvrouw. Bij de betaling van €12,00 voor 2ppn (alleen contant) gelijk informatiefolders gekregen van de omgeving. Wij vonden dit een top locatie.
Grote camping met veel faciliteiten en ruime camper plaatsen. Vriendelijke ontvangst en hulpvaardig. Wifi ontvangst niet optimaal maar dat werd ons bij binnenkomst ook verteld.
Mooie en goed onderhouden camping. Vriendelijke gastvrouw. Ruime camperplek. Dicht bij strand. Is op loopafstand. (200 m)
Inderdaad een hele mooie plek om te overnachten met een geweldig uitzicht. Echt een aanrader voor kort verblijf. Zoals genoemd zijn er verder geen extra’s aanwezig.
Nette camperplaats voor 2 campers. Harde geasfalteerde ondergrond. Vuil water en chemisch toilet kunnen afgevoerd worden. Schoon water alleen tegen betaling (muntgeld). Voetbalhome naast de camperplaatsen lijkt niet meer in gebruik. Het geheel ziet er verlaten uit. Een mooie plaats voor één nacht.
Voor de 1e keer te gast met de camper en het is echt een voortreffelijke locatie. Alles keurig onderhouden en gastvrij ontvangen. Ruime camperplaatsen voorzien van alle gemakken. Op afstand gereserveerd en door de beheerder/eigenaar gelijk bij binnenkomst open ontvangen. Wij komen daar zeker weer terug en voor de prijs is dit echt een aanrader.