@Funni
- 2018
Kortom, dit is een hele mooie parkeerplaats. Wat ik absoluut verontrustend vond, was het feit dat de eigenaren geen aandacht besteden aan hoe mensen zichzelf op de stoelen positioneren. Er zijn nogal wat moedige mensen die veel ruimte creëren door bijvoorbeeld de hondenkar of de luifelkoorden op de aangrenzende ruimte te plaatsen. Als er geen elektriciteit is, gebruik je gewoon die van het plein er tegenover, enz.
Een hele mooie parkeerplaats voor een tussenstop met alles wat je nodig hebt (of niet). Alles inbegrepen in de prijs van 20€. Je kunt er gemakkelijk een hond uitlaten en in de zomer genieten van de zonsondergang over het kanaal ☀️.
Ik beoordeel de geschiktheid als parkeerplaats en deze is zeer goed. Voor plaatsen met toilet en douche geef ik slechts vijf sterren (maar beide zijn meer luxe als je er doorheen reist). De plaats is schoon, heeft grijs en zwart waterafvoer en elektriciteit. Het is luidruchtig vanwege de nabijheid van de snelweg, maar volkomen ok voor een nacht. U kunt gemakkelijk met de hond gaan wandelen en 's ochtends verse broodjes halen bij de Aldi.
Dit is een parkeerplaats met 3 aangewezen RV parkeerplaatsen. Deze worden geparkeerd door auto's. We hadden geluk en één was gratis. 's Avonds wordt de parking gebruikt als ontmoetingsplaats door onder meer de “dorpsjeugd”. Dus eigenlijk alleen iets voor doorrijden, als je een slaapplek zoekt en graag legaal wilt staan.
Geweldig plek !!! Zeer goede sanitaire voorzieningen. Zeer goede verwijderingsmogelijkheden. Goede routes ook voor langere hondenwandelingen. In het seizoen moet je uiterlijk aan het begin van de middag aanwezig zijn als je überhaupt een zitplaats wilt hebben. Slechts een paar kilometer rijden naar het autostrand. Bakker en supermarkt op loopafstand.
Sitecode: 91955
De camping is erg mooi, de plaatsen z. T. groot en verdeeld met hagen. Voor ons als hondenbezitters slechts beperkte mogelijkheden voor een lange hondenwandeling. De toiletten zijn schoon, maar de douchefaciliteiten zijn niet goed. Te weinig douches en in slechte staat.
De plaats is schoon, netjes en stil. De plaatsen zijn groot genoeg! Het ligt dicht bij het dorp, dus u kunt met een korte wandeling naar leuke restaurants. Het sanitair is erg schoon en er zijn mogelijkheden voor hondenbezitters voor een hondentour.
Zeer mooie camping direct aan het water. 3! Staanplaatsen voor WoMo's op directe strandlocatie. Zeer rustig in het laagseizoen. Vanaf veel plaatsen kun je naar de zee kijken. Het strand is mooi, maar voor de juiste dag op het strand vinden we de westkust mooier. Schoon sanitair. 520 kronen in het laagseizoen met Plus55 korting voor 2 personen en hond voor 2 nachten.
Erg leuk voor een nacht. Er was weinig aan de hand, veel rust en goede douches. 20 euro per nacht, als u met euro betaalt. Je kunt ook een goede ronde doen met een hond.
Sitecode: 19280
De plaats is goed en heeft in totaal 10 parkeerplaatsen, maar je moet niet langer zijn dan 7 m. Anders moet je oversteken en dat vermindert het aantal stoelen. De wijn is heerlijk en de omgeving is ook geschikt voor een hondenwandeling. We gebruikten de ruimte voor één nacht en hij was geweldig voor deze tijd van het jaar.
We kwamen langs en vonden de plaats zeer geschikt. Rustig en omgeven door groen. Ideaal als hondenbezitter. Bakkerij een paar meter verderop. Elektriciteit kan worden gebruikt, € 0,50 per kilowattuur.