@Furgone
- Hymer Excis I
- 2019
- Integraal
Mei 2026
Het is een zeer mooie CP met zicht op de haven. Maar 2 sterren omdat de betaalautomaat stuk is en ze vinden het normaal dat je al de verschillende betaal-apps hebt. De buurman was verbaasd dat hij met zijn code (via mail gekregen na betaling vd stroom) niet binnen in de sanitairblok en hij zei dat de wc's stuk waren. Dan vinden wij 200NOK wel veel.
We waren daar op 17/5. We hadden hele dag regen waardoor de ondergrond (gras) heel drassig was. Er is maar 1 wc die in de douche ruimte staat. Er is een afwas ruimte in de zitruimte. Deze was niet echt onderhouden maar het kan er gezellig zijn. De man vond ik niet zo vriendelijk. We hebben met kaart kunnen betalen.
wij waren daar 19/5. Het zou een mooier uitzicht geweest zijn als het niet regende. Wij betaalde 180NOK voor de tweede rij, wat zonder stroom is. Tegenwoordig is het 210NOK voor de eerste rij met stroom. Sanitair is maar beperkt maar voldeed voor de 7 campers die er toen waren. Op de derde rij kunnen tenten staan aan 80NOK
We waren op doorreis en hebben geen gebruik gemaakt van de voorzieningen. Er zijn 13 camperplaatsen. We zijn het gezellig dorpje ingegaan om 's avonds te gaan eten en 's morgens een koffie te gaan drinken.
Wij sliepen hier op vrijdag-en zaterdagavond. Oordoppen helpen om het straatlawaai niet te horen. De (13-tal) staanplaatsen zijn niet breed maar erachter is een grasplein met 2 bankjes en vuilbak. Verder geen voorzieningen maar wij kunnen er zonder. Op een 200m richting centrum is er een nieuw café (ambiente) geopend met lekkere Spaanse wijnen. Het fietspad ligt aan de CP. Richting Monschau begin je al een met klim van 8km.
Het is een rustige plaats om te slapen. We hebben hier enkel overnacht en ook geen gebruik gemaakt vd voorzieningen. Grijs water aflaten kan en er staat ook een kraan maar ik heb ze niet uitgeprobeerd. Eén bar is al open om 6u, de andere om 6u30.
Rustige staanplaats aan de rand van het centrum. Je moet door de steile straten omhoog om het centrum te bezoeken. Op zaterdagochtend is er een kleine markt op het andere deel van de parking. Wij betaalde 7€ voor 24u alle service inclusief.
Onvriendelijke vrouw ontving ons. De meeste Italianen worden vriendelijker als je hun taal spreekt maar deze vrouw niet. We moesten precies staan waar zij het wou. We hebben 15€ betaald van 10-8u. incl 3€ elektriciteit. Er zijn maar 3 plaatsen met stroom. Water nemen kan enkel om je afwas te doen, volgens de vrouw. Het centrum is vlakbij en een Eurspin Oostwaarts over de brug op 600m.
CP met mooi uitzicht. Je bent best zelfvoorzienend. Ze hebben hun best gedaan om het toerisme te lokken na de aardbevingen in 2016. Ze hebben verschillende restaurants en een bar geopend net boven de CP.
Sitecode: 19502
Zeer mooie en verzorgde CP. Momenteel nog niet teveel drukte van toeristen. Door de week zijn er veel schoolkinderen aanwezig op de kloostersite.