@Fusselontour
Lid van Campercontact sinds 2026
We brachten hier één nacht door voordat we naar Skye vertrokken. Het was er ongelooflijk rustig en we voelden ons erg veilig. Het enige minpuntje is dat de staanplaatsen niet helemaal vlak zijn. Verder is het fantastisch!
We brachten hier één nacht door, zodat we de volgende ochtend het Glenfinnan-viaduct konden bezoeken. De camping is prachtig, maar blijkbaar ook erg populair. Toen we rond 19.00 uur aankwamen, waren er al zeven andere kampeerders. Het is ook een mooie omgeving om te wandelen. We voelden ons er erg veilig en comfortabel.
We brachten hier twee nachten door (gratis) om Edinburgh te verkennen. We sliepen goed; het was er relatief rustig en we voelden ons veilig. Er waren ook veel groene gebieden in de buurt waar we met onze hond konden wandelen. Een groot pluspunt was de directe bushalte met buslijnen Lothian 25, 34 en 35, die je in ongeveer 30-40 minuten naar het stadscentrum brengen voor £2,40 per persoon per rit.
Zeer vriendelijke eigenaren. We verbleven er één nacht voor £28 op een grasveldje zonder elektriciteit. De camping is erg klein. De sanitaire voorzieningen, evenals water en afvalverwerking, waren inbegrepen en waren erg schoon en goed onderhouden. Honden zijn ook van harte welkom. De omgeving is geweldig om te wandelen en ligt direct aan zee. We konden ook naar een supermarkt lopen (600 meter). Uitstekend!