@FvdcRoute
Lid van Campercontact sinds 2020
Na een telefoontje aan de bevoegde diensten werd vandaag maandag 21 september 2020 alle het sluikstort op de camperplaats geruimd. Alles terug spic & span op de heerlijke locatie...
Hele leuke camperplek met mooi uitzicht en vriendelijke behulpzame havenmeester. Enige negatieve comment is dat het geen ‘hondvriendelijke’ omgeving is.
In januari 2020 is de watervoorziening aan het service punt afgesloten. Grijs water aflaten en toilet legen mogelijk, maar dus ook geen spoelwater. Er is een service kraantje met drinkwater en schroefdop voorziening aan het toilet gebouw. Een rustig dorpje met aquaduct om een te bezoekje te brengen en goed voor een passanten overnachting.
Op 13 december 2019, door een breuk in de waterleiding is er op dit ogenblik geen mogelijkheid om drinkwater bij te vullen. Andere voorzieningen werken wel.
In Februari 2019 stonden we hier helemaal alleen. Leuke vriendelijke, wandelaars, buurtbewoners tegen gekomen. Hele leuke camperplek, vlakbij duinen en zee. Ideaal om met je honden te gaan wandelen of ze gewoon hun vrijheid te gunnen. Gescheiden vuilnisbakken om de hoek, verder geen voorzieningen.
Zeer verzorgde service plaats.
Prima verzorgde camping. Alles netjes onderhouden, kraakfijne toiletten, douches, sanitaire voorzieningen. Vriendelijke, behulpzame Nederlandse uitbaters
Leuke, rustige plek zonder voorzieningen. Voor ons was het top!