@G-Venema
- 2018
voor als je op doorreis bent een prima cp. In tegenstelling tot andere berichten is deze plaats gewoon open, wij verbleven hier in oktober 2025
1 nacht gestaan om de watervallen te bekijken, en dit was helemaal prima voor elkaar. Aardige mijnheer die ons hielp, we konden aan de stroom. Wij hebben een grote camper van 12 meter lang, de toegangsweg is dan wel wat manoeuvreren, maar te doen.
Hebben hier 1 nacht gestaan.. Ondanks dat we met een grote camper zijn, was er toch nog plaats voor ons. (we hadden beter even online kunnen boeken) Zeer vriendelijk ontvangst, mooie ruime plaats. sanitair geen idee, dit gebruiken wij niet. Van afstand leek dit ook netjes. Voor een paar centen ben je zo met de bus in het centrum, bus stopt op loopafstand van de cp
In tegenstelling tot andere verhalen ging de betaling bij ons erg gemakkelijk. Het is een zeer nette camperplaats vlakbij de snelweg, dus ideaal voor als je op doorreis bent. Het stadje Bamberg is op een half uur fietsen en erg de moeite waard om te bezoeken. Onze camper is 12 meter, dus ook zeer geschikt voor grote campers
Erg mooie cp vlakbij het centrum van Den Bosch. 2x een XL plaats waar wij royaal konden staan (camper 12 meter) CP was heel erg schoon en netjes. En lekker rustig. Wij komen hier zeker nog een keer!!
Aankomst was super, erg aardige mensen bij de receptie. Voor de rest prima plaats voor 1 of 2 nachten om Valencia de bekijken. Het makkelijkste is om dat met de bus te doen, en de halte is voor het camper park. (werkt heel makkelijk en is super goedkoop) Er is stroom op de camperplaats, maar dit is maar 4 ampere. Omdat het een eco camping is, kan dit niet anders, en geven ze ook duidelijk aan. Ook voor campers langer dan 11 meter
Van ons krijgt deze camping 5 sterren en dat is puur om de ligging. Loop afstand van het dorp en gelijk aan zee. Wij hoeven het sanitair niet te gebruiken, maar deze is verouderd. Bij de receptie zijn ze behulpzaam en vriendelijk. Grote campers kunnen hier ook staan (denk aan 11 meter en langer) Dan moet je even 2 plekjes nemen. In het hoogseizoen is dit niet mogelijk.
De camping ligt aan de intercoastal, vlakbij los Alcázares. Het ontvangst bij de receptie was uitermate vriendelijk. Wij hadden een XL plaats en deze was van alle gemakken voorzien (water, elektra, afvoer) dit is voor ons het enige wat we nodig zijn. Mooi zwembad bij de camping. En ook een super leuke beachclub met een goede kaart en lekker eten. De camping ligt naast een vliegveldje, hier hebben wij niet echt last van ondervonden.
deze camperplaats is ideaal voor als je op doorreis bent naar Spanje. ligt in een leuk dorpje, service plaats aanwezig. en voor de rest is het gewoon een parkeerplaats, grote campers kunnen hier ook terecht. En een hele leuke bistro op 100 meter afstand. Bistrot Birgitte, echt een aanrader!!!
Sitecode: 19766
NKC geeft aan dat deze camping geschikt is voor campers tot 12 meter. Ik heb gebeld met de camping, maar wij waren niet welkom. Ik vermoed tot 8 meter, maar de informatie klopt dus niet.
hele mooie camping aan het strand van blanes. centrum op loopafstand. ook geschikt voor grote campers, brede paden op de camping. leuk restaurant op de camping. goede camping winkel en mooi zwembad
mooie plek, vlakbij het gezellige centrum van Honfleur. Bijna geen voorzieningen. Voor erg grote campers is het lastig om erin te rijden. zelf hebben wij als laatste op het busparkeerterrein gestaan, hier was ruimte genoeg.
mooie plek voor een camperplaats. bijna geen voorzieningen. er staat camper lengte onbeperkt. dit is niet waar, wij konden hier niet staan met onze grote camper. Ik vermoed voor campers tot Max 10 meter. Voor de rest, dicht bij het leuke centrum
Camping is in handen van nieuwe eigenaren en aan het opstarten. locatie is super, gelijk aan het strand, centrum 15 minuten lopen. Eigenaren zijn super aardig en behulpzaam. Verharde plaatsen. Grote camper (12 meter) kon hier prima staan. Misschien hadden de plaatsen genummerd konden worden, nu stond iedereen wat Kris Kras. voor de rest erg tevreden, en komen zeker weer
Het is gewoon een parkeerplaats, zonder ook maar iets voor campers. Wij stonden hier helemaal alleen. Dorpje is wel heel schattig, mooi kasteel in de buurt. Wandel en Fiets routes mogelijkheden, en een heel leuk restaurantje bij de rotonde, die kreeg van ons qua eten een dikke 10 😉 Er is wel genoeg ruimte ook voor grote campers
Mooie plaats aan de rivier. Bij de receptie was de man heel erg vriendelijk. De sanitair gebouwen leken oud, maar omdat we zelf voordienend zijn hebben we deze niet geïnspecteerd. Geeft aan dat er campers tot 10 meter kunnen staan, maar onze 11,5 meter lange kon er ook prima staan. Oja is een klein zwembadje aanwezig. Wij waren hier op maandag, dan is in het dorpje zelf alles gesloten
Super plek en helemaal gratis.. Het plaatsje is ook erg leuk. Je moet wel zelf voorziend zijn, geen stroom en water aanwezig
Er is geen receptie, wij hebben zelf maar een plaatsje gezocht. Hebben hier 2 dagen gestaan, en er is nooit iemand bij ons geweest. Het plekje was prachtig, gelijk bij het meer. Sanitair, tsja alles werkte maar was oud en werd niet schoon gemaakt. Voor een doorreis beveel ik het zeker aan, daarvoor was het prima.
We zouden op doorreis hier een tussenstop maken. 4 dagen van te voren gemaild of ze een plek voor ons vrij konden houden, aangezien we nogal een grote camper hebben wouden we graag wat zekerheid. Er werdt ons belooft dat ze het zouden doen (wij wouden zelfs via een betaallink wel vooruit betalen) Eenmaal aangekomen was alles vol, en ja ze wisten van onze afspraak, maar probeer morgen nog maar eens
Voor een tussenstop helemaal prima .. mooi uitzicht en vlakbij een dorpje.. stroom aanwezig
Alles netjes voor elkaar!! Alle voorzieningen aanwezig. Goed voor een tussenstop