@G-en-O
- 2012
- Hymer B-Klasse Anders
- 2004
- Integraal
prima kwaliteit prijs verhouding. vriendelijke receptie. tip, als je wilt douchen ? ga op de fiets want deze camping voorziening(3×) is ver van de camperplaats!
Camperplaats- camping is tijdens ons bezoek nog geen week open. Bedrijf is duidelijk in opstart. De zeer vriendelijke eigenaar is leergierig en staat zeker open voor verbeter punten. Heerlijk rustig en ongedwongen sfeer
superlocatie. lekker rustig. mooie fietsroutes via knp. Jammer dat men geen WIFI meer kan bieden wegens diefstal.
Sitecode: 101936
Fijne locatie, vriendelijke eigenaren die behulpzaam zijn. Men is dit jaar pas begonnen en moeten hun draai nog vinden. Zal zeker goed komen. Prijs per nacht is niet €20,38 incl toeristen belasting maar €23,00.
Je kunt zien dat de eigenaars zelf camperen. Alles is tot in de puntjes verzorgt. Vriendelijke eigenaresse. Heerlijke rustige omgeving. Nette prijs €12,- incl. electra
bijna alles in de rivieuw's beschreven klopt. Als het vol staat, dan is 1 doche per geslacht toch te weinig. Ook de Wifi zou men moeten verbeteren. Dit meegenomen zou m.i. een verblijfskosten van €16,00 rechtvaardigen. Ik geef 5 sterren omdat het wel een topplaats is.
Zeer fijn verblijf als je van rust houd. Vriendendelijke ontvangst en men was had ook interesse voor de klant. Sanitair gedateerd maar alles is super schoon. Aangelegen restaurant,met andere eigenaar, moet heel goed zijn maar jammer dat men, in de tijd dat wij er waren, niet vermeld dat ze maar van donderdag t/m zondag open zijn. We zagen ook vele fietsers en mensen met auto die naar boven kwamen om wat te nuttigen en teleurgesteld weg gingen.
Mooie camping maar wrl erg gericht op verdiensten. Er staat €17,00 maar dan moet je ook nergens gebruik ban maken. Je moet bij automaat inschrijven en krijg je een pas, wij nemen een aanvulling op de kaart van €10,- dit bleek nog te weinig. voor €2,- kregen we maar voor 19uur stroom, verder betaal je voor douche, afval stort, water, en een automaat voor toilet alles met de kaart en een €1,- is zo op met de kaart. verblijf €25-€30 te duur.
de kwaliteit -prijs verhouding is zeer goed. Zeer vriendelijke mensen die naar mijn mening met hard werken en laag budget hun camping aan het moderniseren zijn. water en stroom bij de camperplek. Toillet legen&spoelen is nog op een nood plek. Het grijs water in een put, hier zal t.z.t. ook wel een voorziening voor komen. Grote gebouw moet volgens ons in de toekomst gebruikt gaan worden voor uitbreiding van de Imbis waar nu veel aanloop voor is.
Er wordt gemeld stroom per 24uur € 1,00 Daar wij weinig gebruiken leek dt voldoende. 11 uur later moest ik al weer bijvullen. Daar hier nergens een lamp brand ook bij het electra apparaat niet, wel zaklamp meenemen.
wij konden het geen leuke knusse plek noemen. Saai en je krijgt zo'n opgesloten gevoel door de hoge bomen en heggen. volgens ons kun je maar op hooguit 2 plaatsen Sateliet tv ontvangen. We zijn maar gelijk weggegaan.
mooie rustige plek. Vriendelijke eigenaar. Maar de plek is in verhouding te duur. Jammer dat er alleen een urinioir is, wel in de buitenlucht, maar geen toillet voor de Dames. Gelukkig is een camperaar zelvoorzienend. Er is wel ern buitendouche maar dat is m.i. alleen bedoeld bij heet weer o. er met badkleding onder te gaan. Je hebt dus voor € 15,50 een plek met stroom.
Zeer fijne rustige plek. Ook vriendelijke eigenaresse. Mijn voorkeur zou zijn hier een 9 of 9,5 beoordeling te geven maar ik vind het jammer dat er " voor zoveel plaatsen" maar 1 toilet en douche is, misschien een tip om dit uit te breiden?
alles prima in orde. sanitair netjes gehele CP is goed verzorgt. prima prijs-kwaliteit verhouding. Okk mooie fietsroutes.
Alles wat voor mij ?is gezegd,klopt. Ik zou er aan toe willen voegen, bel van te voren of er plek is. Er is voldoende aanloop en de meeste blijven meer dan 1 nacht. Zeer vriendelijke eigenaar.
prima plek, Twee mooie douces met toilet ,vriendelijke gastheer, rustige plek zelfs met de huur- Tiny houses achter de camperplek. Op zaterdag Pitza in houtoven wat kan een mens nog meer wensen.
prima plek op de camping en lekker rustig. Je hoort wel in de verte de auto' s rijden maar dat hoor je al snel niet meer. Goede kwaliteit prijs verhouding. we mochten overal staan voor € 12,50 incl. stroom leuke camping met het thema SPOOR / TREINEN.
prima plek. Ik kan mij volledig aansluiten bij de reviews van 2020.
Deze plek valt boven in de top 10. schoon, nette plekken in beschutte omgeving, alles duidelijk geregeld. Zeer goede prijs-kwalitet verhouding.
prima CP. netjes onderhouden. Dat verkeer was voor 1 avond en nacht geen probleem. Alleen stroom en water betalen is een geweldige service van dit bloemrijke dorpje.
je betaald incl. stroom + water voor 10min.let op, als je net als ik bij binnenkomst al je toilet verschoont ( moet je voor spoelwater je verkregen code gebruiken) dan houd het niet op bij de hooguit 2 min dat je dit gebruik want de andere morgen kon ik geen drinkwater meer innemen. Heel slechte zaak vind ik dit. Waarom het spoelen toilet niet zonder code??
geweldige plek. kwaliteit prijs verhouding , super. voor €8,50 per 24u .heel goed.
heel eenvoudig. €1,00 stroom, toillet €0,50, water €1,00 Vriendelijke particulier. correctie op revieuws: Centrum ca. 1,5 km
cp veel te duur. Er staat vermeld €10,00 in de tijd ( heel slim gekozen) 17.00u t/m 12.00u andere dag. Wij kwamen aan om 15.00u dat is een meerprijs van 2x € 2,00 per uur, dus mijn entré kost €14,00 Dat doe je als je het zat bent. Stroom €2,00 per 6 uur, dus wil je de andere morgen om bijv. 9.00u de koffiemachine nog aanzetten ben je 3 Jeton kwijt= €6,00 Wil je ook nog water innemen 1 Jeton =€2,0
rustige plek en daar is alles mee gezegt. bij de Sani 1 stroomplek maar dan moet je wel 70mtr kab
Sitecode: 51933
heel leuke plek. de GPS geeft de CP aan en dat is goed opletten want het ligt beneden. De camping licht aan de overzijde van het beekje. heerlijk rustig met dat kabbelende water.
zeer goede CP. stroomkabels moeten lang zijn echter deze eigenaar heeft dat opgelost door voor elke bezoeker een kabelhaspel uit te rollen en deze zet hij onder de camper. Brood word verzorgt als je dat wilt en tasje aan de buitenspiegel hangen. deze man doet er echt alles aan het de bezoeker naar de zin te maken.
vriendelijke mensen. Als komt aanrijden is
prima CP. netjes verzorgd
fietsafstand naar lourdes 25min ,7km. bij aankomst gelijk brugje over en onder poort door naar hek rijden.
waardeloze plek. wij troffen het niet ,want het stond vol met circus wagens. Maar als deze er niet hadden gestaan was ik er nog niet gaan staan langs deze weg. de foto's zien er aantrekkelijker uit dan dat het is. Ben doorgereden naar 54821 prima plek.
prima rustige nette camping voor schappelijke prijs. Als je aankomt verwijst navigatie naar linkerzijde, dat is kantoor, rechts is camping.
nette plek bij de pont overgang Gironde. pont hoor je niet. wat niet duidelijk is ,dat je de recu met code weer in het apparaat moet doen om de slagboom waar je al voor staat open te doen. Het is natuurlijk duidelijker als de slagboom open gaat als je net betaald heb en 3 recu's ontvangen heb.
ik sluit mij aan bij de andere positieven in 2019. Een klein puntje? toilet schoon spoelen onder de kraan net boven de stortklep, deze deed het niet. Het is niet duidelijk of je hiervoor ook je code moet invullen. In mijn perceptie is dat alleen nodig voor drinkwater inname.
aardige mensen die hun uiterste best doe het naar je zin te maken. Vrouw des huize spreekt redelijk engels. Hou er rekening mee dat het chemisch toilet hier niet geleegd kan worden. Je kunt daar wel naar het toilet. Er is ook geen schauw op dit terrein!!
nette pl
deze locatie heeft wel 1 douche + toilet. hartelijk welkom, nette plek, en heerlijk rustig.
heerlijk rustig, grote plekken en dat voor €6,- incl stroom in mijn geval. er is zelfs in het oude station een klein gebouwtje met een valide toilet en ook voor invaliden is er 1
heerlijk rustige wijdse omgeving. Als camperaar heb je niet meer nodig. Netjes afgebaakende plaatsen.
mooie plek. gras netjes gemaaid, goede ondergrond. Er is in het dorp niks zelfs geen supermarkt, behalve mooie fietsroutes is hier niets te doen.Sani is hier toch een punt van verbetering. Voor deze prijs zou het beter moeten zijn. Prijs €12,00 incl stroom is net teveel .€ 10,00 incl. stroom zou beter passen.
Ad, is een man die het goed wil doen, wil ook een goede gastheer zijn, wat ook zo is. Het ziet er allemaal tip top uit. Ad is nu al bezig met de uitbreiding camper plaatsen en zoals hij verterlde over de uitvoering wordt het mooi. Ook komen er twee douches en deze zullen ook wel perfect worden. Geweldig verblijf en heerlijk gefietst. Hier komen we nog wel een keer terug!
Wat een geweldige locatie. Hartelijke ontvangst en in alle hoeken straalt het er vanaf dat deze mensen dit met hun hart en grote passie beheren.
alles netjes verzorgd. totaal stonden er 14 campers tijdens ons verblijf dan is 1 toilet en 1 douche toch veel te weinig!!! en het was nog niet vol. beide uitbreiden naar 3 st is geen overbodige luxe. CP is gericht op zelf voorziening , wat ons betreft geen probleem, want een eigenaar hebben wij niet gezien en hadden we ook niet ergens voor nodig. Alles is duidelijk.
Alle beoordelingen kloppen. geweldige CP. Prachtige toillet en doucheruimte. keurige staanplekken.
heerlijk rustige plek. vriendelijke eigenaar. tip: toilet legen in een pvc buis is niet prettig. Een gebruikelijke Sani zou beter passen. toiletten keurig. mooie fietsroutes
active beheerder. heerlijk rustig. restaurant naast CP. geweldige Sani. netjes gescheiden afval. douche met toilet + 1toilet netjes verzorgt.
G&O waren hier 25-06-2018 mooie CP. op nieuwe terrein staat men in een cirkel, je staat dus niemand in de weg. over oude terrein ( bij vodafone zendmast) loopt pad naar rivier, deze rechts volgen naar loopbrug voor Winkelcentrum / kaufland
Sitecode: 19090
Ontvangst / sanitair, mededeling in reviews kloppen. Alleen storend het auto/ motor lawaai op weg strak langs camperplaats.
Nette camping. Personeel is vriendelijk maar helaas moet je alles vragen wat je wilt weten. Men komt zelf niet met uitleg hoe e.a. werkt .Geen empathie met de bezoeker.
Alle reeds geschreven beoordelingen zijn waar. wat ik wil toevoegen is dat je de plek beter kunt betalen in het restaurant. Hier krijg je dan ook een bon om achter de voorruit te doen. Dit is beter dan betalen (€ 13,50) met muntjes. Personeel in restaurant erg vriendelijk.
DRIE NACHTEN GESTAAN. VOOR € 2,00 meer sta je hoger op comfort plek. Alles zeer schoon en goed sanitair. Vriedelijke bediening. Aanbeveling voor een vakantie maar ook als je op doorreis bent en even tot rust wil komen.
Zeer nette plaats.Is nog in ontwikkeling. €5,00 kun je in enveloppe doen ( die je kunt pakken bij info hokje begin terrein) en deze in de brievenbus ( onderste) doen. Deze is om het KM1 gebouw . Vanaf de camperplaatsen staat dit gebouw links,. dus er ook links omheen. Wij stonden hier alleen. Jammer dat zo'n mooie plaats niet meer wordt gebruikt. Stadje is ook de moeite waard te bekijken.
Alles heel relaxt en verzorgt.Douchmogelijkheid bij restaurant. Maar ga hier niet heen als al schemerig is want in het gebouw bij douche is geen verlichting.Ook mooi helder water in de Zielfingerse en fijn om te zwemmen.Beheerder is heel behulpzaam.
Prima overnachting plek. Jammer dat er maar 1 elektra aansluiting is. Het is er rustig en zeer schoon. Gerard.
We waren hier op 02-08 t/m 03-08-2015. Geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Deze man heeft duidelijk empathie, omdat hij zelf ook een camperaar is. Alles netjes schoon en vriendelijke ontvangst. Een aanrader!!
Wij waren hier 8 augustus 2015. Drie mooie plekken met uitzicht op de kleine Belt. Bankje met tafel voor de camper, wat wil je nog meer? Net sanitair. Plekken naast gebouw waar gasten verblijven en die ook gebruik maken van de ruimte waar de campers staan. Niet hinderlijk, maar het is maar hoe je dit ervaart.
Voor een nacht, met zo'n mooi uitzicht is het best te doen. Sanitair is netjes. Ja, het waait er zeker behoorlijk en je hoort het goed via de touwen van de boten. Maar ja, waar waait het niet aan een kust?
Wij waren hier 10 augustus 2015. Mooie locatie. Verzorgd en schoon. Vriendelijke eigenaar. Hier is naar onze mening een veel beter prijs-kwaliteitverhouding dan in Aabenraa aan de haven. Mooie stop als je op doorreis bent.
We waren hier 5 augustus 2015. Netjes verzorgd. Beschrijving betaling mag wel wat duidelijker en bij voorkeur ook in Nederlands. Ga er maar vanuit dat plaats en stroom ongeveer DKK 185 kost. Stroom ongeveer DKK 40. Let op kaart, pakt bij insteek en plaatskeuze DKK 20 door weer op plaats nummer te drukken waardeer je met DKK 10 op.
Rustig stukje grasperceel achter schuur. Vriendelijke Nederlandse boer. Chemisch toilet lozing is simpel, steen verwijderen en in de put legen, helaas kun je dan je toilet niet spoelen. Dus zorg voor een jerrycan die je bij het woonhuis kunt vullen. Wij hebben hier genoten van de rust.
Vriendelijke Nederlandse eigenaar. Ruime plaatsen. Verwarmd sanitair. Heel schoon. Ruime plaatsen. Wij hebben hier twee dagen genoten.
Nette plaatsen. Makkelijk bereikbaar. Plaatsen achter dijk, maar wel veel wind!