@G-van-der-Jagt

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Plus punten: Gelegen in een prachtige omgeving, prima uitvalsbasis voor mooie fietstochtjes. Zwemwater voor de deur met een steiger om in/uit te kunnen. Wifi is beschikbaar. Het is inderdaad een beetje krap manoeuvreren voor de wat grotere campers. Min punten: het gebrekkige sanitair, één toilet (ook voor de cassette) en een douche en één tappunt voor water (ook voor de cassette). Dat is gewoon niet fris. Afval inzameling in een te kleine afvalbak en een gele zak, die niet werden geleegd. Dat is gewoon niet oké. De eigenaar beaamde dat er nog wat moet gebeuren, er zijn al plannen. Supermarkt op 1,5 Km, gesloten op zon- en feestdagen. Let goed op met de vaartijden van de diverse pontjes!

Drukke camperplaats. Goed restaurant. Net sanitair gebouw. Zwemstrandje niet schoon, schoenen aanhouden! Veel drijfvuil en afval in het water, in de haven en bij strandje. Broodjesservice aanwezig, maar geen aanrader. Liever enkele minuutjes fietsen naar de bakker. Fijne uitvalsbasis voor fietsen en wandelen. Stadje is aanrader voor liefhebbers van industriële architectuur.

Prachtig, rustig gelegen aan het Rudower See. Goed restaurant. Vriendelijke eigenaar. Goed verzorgd sanitairgebouwtje, schoon en heel. Wandelen en fietsen in deze omgeving is een feestje. Natuurmuseum is bezoek waard. Mooi zandstrandje. Helaas kan er ook blauwalg in het meer zijn, dus voorzichtigheid is geboden.

Fijne camperplaats. Wij stonden op de dijk en hadden een prachtig uitzicht. Sanitair gebruik van de haven bevindt zich aan de achterkant van het hotel. Het buitenzwembad van het hotel mag gebruikt worden. Op bovenste etage van het hotel is een café/restaurant. Alleen al voor het uitzicht de moeite waard. Fiets- en wandelgelegenheid in overvloed. Grote supermarkt nabij.

Fijne camperplaats. Mooie locatie voor fietsen of wandelen. Veel routes al dan niet bewegwijzerd. In het centrum bij het gemeentehuis staan kluisjes. In het toeristenbureau kunt je sleutel halen. In de kluisjes is stroom. Wij gebruikte deze kluisjes om onze fietsaccu's op te laden. Een fijne service.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Hartelijk ontvangen. Rustige camping bij manege, zonder vertier zoals speeltuin enzo. Gewoon beestjes, weiland en fruitgaarden. Heerlijk rustig gelegen aan een fietskooproute. Alles aanwezig en netjes. Supermarkt 2,5 km naar Deil, Geldermalsen of Meteren, maakt niet uit.