@GAcamperaars
- 2021
- Ander
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Malaga is goed bereikbaar met de fiets. Het strand is niet geweldig maar honden mogen er wel komen.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Mooie plaatsen, met zwembad.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Alles is aanwezig. De binnentuin waar je mag staan is erg mooi en rustig. Er is ook een gezellige relaxruimte waar je een koel drankje kunt nuttigen. Helaas geen drinkwater en ook nergens een prullenbak. Bakken staan ver buiten de cp.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Het ligt in een schitterende omgeve, goed bereikbaar, ruime plaatsen en kost niets
Juni 2026
mooie plaats, stroom indien gewenst tegen betaling. Tegenover een zwembad, winkels dichtbij evenals tanken. en super dichtbij de 7.
Wat een super plaats om bijna voor niets naast de binnenstad te mogen staan. Er is zelfs een mogelijkheid tot lozen van grijs water, toilet èn innemen van water. En dat voor maar €10,00!! Gewèldig.
We stonden erg ruim, vlak en met een aantal anderen. Er zijn geen faciliteiten. De stad ligt op mooie loopafstand en de Basiliek en een schitterend plein zijn erg dichtbij. Kortom: voor de nacht slechts €22,50 was niet duur.
Nul sterren was beter op zijn plaats. wij hebben ook online gereserveerd maar bij aankomst was onze reservering Niet!!! ontvangen ondanks een antwoord. we kregen te horen dat het wel vaker fout gaat!!. camping was dus blijkbaar ook al vol. echt super slecht, zeker als je weet dat het systeem faalt.
Een hele mooie parkeerplaats waar je water kunt nemen, grijs en chemisch kunt lozen en dat voor slecht £4,00 per dag. zen dan óók nog een gratis bus naar de stad. Wat een super locatie.
Mooie camperplaats. Er zijn geen faciliteiten maar is wel op loopafstand van stad en kasteel.