@GDJD
- 2023
- Lmc Cruiser T662g
- 2022
prima camping met netjes en schoon sanitair. op fietsafstand van Erfurt
Prima camping, net sanitair en schoon. Restaurant is eenvoudig maar goed
prima camperplaats op een paar minuten lopen naar de ‘Altstad’. slechts 2 toiletten en douches, maar wel netjes en schoon
kleine, leuke camping. Sanitair oud, rommelig maar schoon. Wij (camper 7 m) hadden een leuke plek met mooi uitzicht. Certaldo-Alto is leuk
Nette, kleine camping direct aan het meer met veel vaste gasten. Sanitair prima. Op loopafstand, langs het water, van het dorp. Op fietsafstand van Mennagio
Sitecode: 20479
Prima camping, goed en schoon sanitair, mooi zwembad. Op 2 km van dorp. Goed restaurant. Voor Italië redelijke plekken.
Vriendelijke ontvangst. Net sanitair. Plekken aan de krappe kant ( camper 7 m). Goed restaurant. Goede plek om San Gimignano te bezoeken
Leuke kleinschalige eenvoudige camping midden tussen de wijnvelden. Hartelijke ontvangst door Nederlandse beheerder
Sitecode: 20334
prima Camping met keurig sanitair en ruime plekken. 4 km op de fiets naar de Markt in Brugge!
prima camping om te fietsen langs de Moezel ( Koblenz 45 min) Net en schoon sanitair en aardig Restaurant. Ook prima voor een tussenstop van/naar huis. Reserveren is niet mogelijk en daarom altijd wel een plekje
overvol en veel te weinig sanitair!
Sitecode: 62092
Prima camping. Nieuw sanitair is top! Op korte fietsafstand (2,5 km) van Dinkelsbuhl. Wij betaalden €37 , voor 2 pers en incl stroom.
veel vaste staanplaatsen met hele grote caravans. Apart veldje voor kort verblijf. Op korte fietsafstand ( 2,5 km) van Landsberg. Sanitair kan er mee door. Wij betaalden €26 / dag voor 2 personen, incl stroom
Prima rustige camping, mooie ligging, schoon sanitair en ruime plaatsen. Gratis automatische toiletcasette reiniger.
Prima camping met ruime plekken. Keurig en schoon sanitair. Wij kwamen laat aan en er waren alleen nog ‘ comfort’ plaatsen en dan is de camping wel relatief duur: €51 / nacht voor 2 pers. Een kort ritje op de fiets naar Basel.
Nette, verzorgde camperplaats. Sanitair eenvoudig, netjes en schoon. Prima plek om met de fiets naar het centrum te gaan.
prima Camping, goed en schoon sanitair. Goed restaurant. Op fietsafstand van Basel. Wel duur. wij betaalden €49/nacht voor camper met 2 pers.