@GDavies
- 2020
- Weinsberg CaraLoft 550 MG
- 2018
Wij gingen voor 2 nachten met de camper maar wij bleven 8 nachten. In deze prijsklasse ( 2 personen met elektriciteit € 15) is dit echt een Topper . Pascual en zijn vrouw zijn geweldige gastheer-en vrouw. wij kunnen alle voorgaande positieve reviews bevestigen. Naast de camping ligt restaurant La Dehesa waar prijs-kwaliteit verhouding ook goed is. het ligt in gebied van verbouw van riet ( mimbre) dat een bijzondere rode gloed geeft op de velden.
fijne rustige plek naast het interessante glasmuseum en groenpark. supermercado Lupa aan de overkant. Het prachtige Palacio ( gratis voor Europeanen) en oude stad op loopafstand. ernaast is parkeerplaats voor vrachtwagens, het heeft ons niet gestoord. fietspad van La Granja naar Segovia. lozen en water innemen. en dat alles helemaal gratis.
Sitecode: 19260
Het is een rustige parkeerplek bij de plaza de toros /arena van Segovia. De plaatsen zijn smal en kort. Naast de Área autocaravanas is een parkeerplaats voor auto’s die indien nodig ook gebruikt kan worden. Er zijn putdeksels in de stoep om zwart en grijs te lozen. Kwartier lopen naar aquaduct en bezienswaardige oude stad. In zuid-Segovia start van de Via Verde del Eresma .
een plek uit duizenden ! alle voorzieningen, werkend en schoon, zelfs een wasmachine en droger. zeer prettige medewerkers. toe- en uitgang met code. reserveren via website. zelfs broodservice. dicht bij de prachtige oude stad, en de muur. wij zijn zeer tevreden
het is een eenvoudige parkeerplaats met smalle plekken. in laagseizoen en op doordeweekse dagen kun je ruimer gaan staan. aan de via verde . lozen en water innemen goed. brood schuin aan overkant bij pompstation. als je allergisch bent voor hondengeblaf is het geen prettige plek
een camping waar je eerst zelf een plekje mag kiezen, en de inschrijving volgt later. gemoedelijke en vriendelijke eigenaren/beheerders. splinternieuw sanitair gebouw met voldoende en superschone voorzieningen. nog geen wasmachine maar ik mocht die van eigenaresse (gratis) gebruiken. groene camping, gras en veel bomen. cafetaria op terrein. gezellige oude stad op loopafstand. supermarkten in nieuwe stad. 2 personen voor 20 euro incl electra.
perfecte plek buiten de stad. 3 km lopen naar roltrappen Torreón el Postigo de Granja die je met 7 roltrappen naar de oude stad brengt. of de bus L42 die over de brug La Peraleda komt, en uitstappen bij Calle de la Union ( Alcázar) of eerder. parkeerterrein netjes verhard, toegewezen plekken voor Campers. activiteiten naast gelegen parkeerterrein maar geen last van. (harmonie-orkest repeteerden). lozen kan, basic zonder water.
aan de rand van Baza, en op loopafstand van het oude centrum. zeer goed verzorgde CP. geen vijf sterren omdat de Electra niet werkte ( dat voor ons geen probleem is). zelfs picknicktafels. en de kip en kipkroketten bij Pim Pam Pollo zijn heerlijk.
Aanrijden kun je het best via de A-6100 en dan heb je nog een stukje zandweg. goed te doen als het niet hevig regent. ga niet door het dorp met zijn smalle straten. Miguel en dochter Marina zijn gastvrij en vriendelijk en timmeren hard aan de weg om te verbeteren. alle voorzieningen zijn aanwezig en functioneren ( nog geen wasmachine). het uitzicht op “ pueblo mas bonito” met haar kasteel en kerk is mooi. wandelingen naar en bij het stuwmeer.
bestrate parkeerplaats met bomen op rustige en veilige plek op loopafstand naar stadscentrum Aguilas (2 km). poort sluit om 21:00 uur. superschone douche/toilet. water innemen inbegrepen bij de 10 euro. geen loosvoorziening ( paar km verder bij pompstation) en geen stroom. havenpersoneel komt staangeld aan de deur innen. slagboom op kentekenherkenning. wandeling zuidelijk naar Punta Parda en noordelijk naar Cabo Cop ( ook fietsen).
Pareltje onder de Franse campings: kleinschalig, mobiele bakker op de camping, restaurant ernaast, alle voorzieningen functioneren en zijn schoon en netjes, wifi goed, Bernard is klantvriendelijk , landelijke rustige omgeving. € 15 prijs-kwaliteit goed. Nu bij start van seizoen nog weinig campers, wanneer alle 18 plaatsen bezet zijn weten wij niet of de standaard zo hoog blijft. Ook pipo-wagens te huur. Aanrader ! Arnold Elisabeth
niet kunnen vinden !!!!!! zijn door gereden naar Ounara voor een camping. want “ wild” parkeren wordt in Essaouira niet gedoogd.
Abdel is een fantastische beheerder. chapeau ! de voorzieningen goed. er is zorg besteed aan groen-aanplant. de locatie net buiten de stadsmuur maar vlak bij de medina is ideaal. het enige minpunt is dat de plaatsen krap zijn. en het lijkt net een Franse kolonie. als je je daar aan stoort dan zit je daar niet goed. wij waren dik tevreden. Arnold en Elisabeth
Sitecode: 19992
ommuurde camping. uitermate vriendelijke staff. voorzieningen volstaan. lekker eten in camping-restaurant. prachtige omgeving. winkels op 2 km. kortom: aanrader . Arnold en Elisabeth
Sitecode: 19996
de vorige review is echt een understatement. dit is een prachtige camping: ruim opgezet, groen, zeer vriendelijke staff, goede voorzieningen, architectuur authentiek, goed eten, ook kamers te huur ( met veel privacy) , broodservice, klein zwembadje om af te koelen, mooie zitjes, goede prijs-kwaliteitverhouding, stadje Icht winkels. weinig te ondernemen in de nabije omgeving. kortom: een aanrader . Arnold en elisabeth
prima camping met alle voorzieningen op goed niveau voor Marokkaanse begrippen. gastvrije familie. 110 mad voor camper, 2 personen en stroom. incl vers brood in de ochtend. warme douche met waterdruk. in mooie rustige palmentuin. restaurant op terrein . winkels op 2 km. aanrader. Arnold Elisabeth.
fantastische rustige camping in palmenoase 2 km buiten stadscentrum. alle voorzieningen aanwezig en gastvrijheid ten top . aanrader . Arnold en Elisabeth.
we kwamen voor 1 nacht, we bleven 4 nachten, en hadden best langer willen blijven. alles perfect hier. iedere morgen vers brood. vriendelijke staff. groene rustige oase. fietsmogelijkheden. winkels op 2 km in Agdz. geen vijfde ster omdat de wc-cassette nog geloosd moet worden in de toilet. er is echter een nieuw sani-bloc in aanbouw. aanrader. Arnold Elisabeth
Sitecode: 19523
voor ons perfecte camping. alle voorzieningen, fijne staff, en een oase van rust en ruimte. wij waren zowat de enigen ( laagseizoen) . kasba Admiril op loopafstand. dorp voor boodschappen op 2 km. een palmenoase met veel kasba’s. aanrader. Arnold Elisabeth.
Sitecode: 19553
prima plek. goede en schone voorzieningen. vriendelijke staff. heel rustig nu in laagseizoen. dicht bij gorges en dus geen zon. in de zomer zal dat een verademing zijn. nu in december koud. beetje prijzige kant met 13 euro. Arnold Elisabeth
locatie prachtig op het terras . Idd even een smalle stijgende pad naar boven maar goed te doen. helaas hotel/camping gesloten wegens verbouwingen. wij mochten er wel overnachten ( zijn zelfvoorzienend) en hebben de bewaking paar euro gegeven. prima plek . Arnold Elisabeth.
Sitecode: 19385
Adman en zijn familie zijn vriendelijke gastvrije mensen. goede faciliteiten. lekker eten in restaurant. en in de nacht een oase van rust. 80 mad voor camper, 2 personen en elektriciteit. er is een mooie wandeling naar de bergtop . aanrader . Arnold elisabeth
Sitecode: 19317
prima doorgangsplek . alles wat je als Camperaar nodig hebt. grote staanplaatsen. en nu in laagseizoen weinig gasten. vriendelijke staff. wel aan de prijzige kant voor Marokkaanse begrippen ( 13 euro met stroom) .
Sitecode: 19003
hele fijne plek. voorzieningen basic, werkzaam en schoon. sfeervol in de boomgaard. goede prijs-kwaliteit. wij zijn echter maar 2 nachten gebleven omdat er veel hondengeblaf was in de avond en de nacht. Arnold Elisabeth
wij sluiten ons aan bij de voorgaande positieve review. echter de plek heeft de sfeer van een grote camperplaats ipv een knusse camping. als de pas aan geplante palmbomen gegroeid zijn zal dat beter worden. je kunt er in noordelijke en zuidelijke richting mooie kustwandelingen maken. in dorp Calnegre kunnen we strandrestaurant Calnegre aanbevelen. Parazuelos is een goede aanvulling op de 2 bestaande camperplaatsen. Arnold Elisabeth
bordjes “ camping” volgen. als je van ruimte, rust , en natuur houdt dan is dit een uitstekende plek. na een gemoedelijke ontvangst is het zelf een plek kiezen . alle voorzieningen aanwezig en functionerend. wel afgelegen dus van tevoren voorraad inslaan. pareltje onder de ( natuur-) campings. Elisabeth Arnold.
net als vorig jaar is ons verblijf op deze gemoedelijke en goed georganiseerde camping gelegen in een bos aan de rand van het leuke stadje Penafiel een verademing. een pareltje onder de campings op het Iberisch schiereiland. Elisabeth Arnold
bouwwerkzaamheden bij de CP nog steeds gaande. sanibloc wel in gebruik. nadat wij een bezoek aan het mooie museum Caramulo gebracht hebben , kregen wij toestemming om achter het museum te staan. wij hebben er 3 heerlijke rustige nachten door gebracht met het sanibloc van de CP op loopafstand. dames van Tourist Office buitengewoon vriendelijk en informatief. Rustig en groen stadje met mooie wandelroutes in de omgeving. Arnold Elisabeth
wij zijn dit jaar terug gekomen omdat wij dit een top camperplaats vinden. alles was net als vorig jaar goed functionerend en onderhouden. uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. aanrader. Arnold Elisabeth.
geen 5 sterren omdat de aanblik van de camping met de vele lange staanders ongezellig is. maar de faciliteiten van de camping zijn top en het personeel vriendelijk. dus een prima plek met wandelmogelijkheden langs de Taag en de trein voor de deur. Arnold Elisabeth
Wij konden alles op deze kleinschalige (natuur-) camping hoog waarderen: rust en ruimte, ruime staanplaats, superschoon toilet, sani-station goed, buitengewoon hartelijk en behulpzaam echtpaar die hun best doen om in het Engels te communiceren, stroom, WiFi bij de receptie, wasmachine en waslijnen, alles functioneert prima en is schoon, veilige plek, prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. aanrader dus. Arnold en Elisabeth.
prima plek voor campers die zelfvoorzienend zijn en de rust waarderen. deze plek hoort niet op Campercontact . het is geen camping en geen camperplaats. zelfs geen parkeerplaats. Arnold en Elisabeth
wij delen alle voorgaande positieve reviews . uitstekende prijs-kwaliteit verhouding . andere Portugese dorpen en steden kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Arnold en Elisabeth
het is inderdaad een onverzorgde camping. voorzieningen sterk verouderd maar alles werkt. medewerkers zijn vriendelijk. oude stadscentrum op loopafstand . je betaalt slechts 7 euro incl stroom en WiFi . dus wij zijn tevreden.
alle campings in Portugal kunnen een voorbeeld nemen aan deze goed gefaciliteerde en prima georganiseerde camping zonder verlies van sfeer. wij kwamen voor 1 nacht op doorreis maar bleven 5 nachten. natuurlijk is de prachtige wandelomgeving langs de kust ook een reden om te blijven. Arnold en Els
camperplaats om vingers bij af te likken. dank aan gemeente Aldomovar en bewoners. prima voorzieningen: verhard, verlicht, stroom, drinkwater, lozen, picknicktafels, afvalbakken, afgebakende plaatsen. fijn dat het er rustig was. als je drukte wilt moet je naar de kust gaan. nachts geen verkeersoverlast van de N2. ter plaatse account aanmaken bij Outdoor Routes (als je dat nog niet hebt). geen 5 sterren omdat de slagboom niet werkte. Arnold Els
dit is geen camperplaats noch een camping . het is een parkeerplaats aan het einde van de weg, bij de toegang naar de waterval van Pulo do Lobo ( 20 minuten lopen). er staat nergens aan gegeven of overnachten wel/niet toe gestaan is. wij hebben dat wel gedaan. voor rust en ruimte liefhebbers die geen voorzieningen nodig hebben is dit een hele mooie plek waar je kunt genieten van de landelijke omgeving en de sterren bij nacht. Arnold Elisabeth.
dit is geen camperplaats noch camping. het is een prima parkeerplek zonder voorzieningen, op een mooie locatie aan de rivier, en een stadje dat het bezoeken waard is. Arnold Elisabeth.
Als camperplaats is het zeer goed gefaciliteerd met vriendelijke en behulpzame staff. als je geen problemen hebt met overwinteraars en zij-aan-zij staan is het een prima verblijfplaats en uitvalsbasis voor de omgeving. fietspad naar aardig stadje Ayamonte, en strand en zee dichtbij in Isla Cristina. geen 5 sterren omdat er kleine verbeterpuntjes zijn. Arnold Elisabeth.
Wij ervaren deze camping wel als sfeervol, niet luidruchtig ( kwestie van geluk), en de ondergrond van zand hoort bij dit gebied. alle voorzieningen werken perfect en de medewerkers zijn behulpzaam. de WiFi was buiten wel goed maar binnen in de camper haperend. prachtig gebied, met water en vogels. sfeervol dorpje met bakker en supermarkt. wij zijn heel tevreden. Arnold Elisabeth
prima plek met voorziening lozen (grijs/wc) en water innemen . aardig uitzicht. ondergrond van zand. met hevige regenval mogelijk lastig. jammer dat stroom niet mogelijk is terwijl er wel stroomkasten staan. aardig dorpje met winkels etc. jammer dat hondengeblaf zoals op veel plekken in Spanje de nachtrust verstoren. Arnold en Els
in december bijna verlaten plek. dus veel ruimte, rust, mooie vergezichten, geen drukte bij toilet/douche. alle voorzieningen goed en vriendelijke medewerkers. restaurant was open. Mooi stadje Olvera op 4 km. Via verde “ de la Siërra” startpunt vanaf Estacion Olvera met goede info. Arnold en Elisabeth
prima plek in laagseizoen, met voorziening voor lozen, drinkwater, mooi uitzicht, rustig nachts, loopafstand ( heuvel op) naar mooi stadje. met dank aan gemeente, bewoners en de Family-Cash supermarkt. arnold en Els.
prima plek om langer te verblijven. vriendelijke medewerkers, alle faciliteiten ( er ontbreekt alleen gebruik wasmachine maar wordt ruimschoots goed gemaakt doordat er voor ons gewassen werd) super goede WiFi, en vanwege laagseizoen heerlijk rustig, ruime keuze uit staanplaatsen. prijs-kwaliteit goed. prima uitvalsbasis Cordoba ( bus of eigen vervoer). stadje VFdC is best aardig met meerdere supermarkten. aanrader dus.
met complimenten voor gemeente Ubeda en zijn inwoners die een prima parkeerplaats voor 10 ( in het weekend tientallen meer) campers mogelijk maakt. harde ondergrond, verlicht, lozen en water innemen, en centrum op loopafstand. Arnold en Els
met dank aan gemeente Cazorla en La Irhuela en zijn bewoners. mooie locatie, rustige plek, lozen en water innemen, Cazorla stad op loopafstand, Parc Natural dichtbij, mooi wandelen. complimenten, bedankt !
met dank aan gemeente en bewoners dat we hier mochten staan. harde ondergrond, goed verlicht, groen parkje, bar/restaurantje bij het zwembad. slechts 2 km van start via-verde in Tijola waar ook kleine supermercado. public toilet helaas gesloten, en (drink-) waterkraan niet gevonden. prima plek. Arnold en Els
van de straatkant lijkt de camping grootschalig. maar op het terrein zijn er op de ‘ binnenplaats’ 18 ruime camper/tent-plaatsen dat kleinschalig aanvoelt. daarnaast zijn er vakantiebungalows. alle voorzieningen zijn aanwezig. alles functioneert en het sanitair is erg schoon. de eigenaren zijn vriendelijk. het strand is ruim 5 minuten lopen. het is er mooi wandelen. winkels een paar kilometer noordelijk. prijs-kwaliteit verhouding is goed.
wij sluiten ons aan bij alle voorgaande positieve reviews. op deze kleinschalig CP van gastvrije en behulpzame Belgische eigenaren vindt een camperaar alles dat hij/zij wenst. grt Arnold en Els
wij sluiten ons aan bij alle positieve voorgaande reviews. een heerlijke plek met goede voorzieningen in een prachtige wandelomgeving. Arnold en Els.
met dank aan de gemeente Haslach. mooi gelegen en verlichte parkeerplek waar je met de camper 24/7 mag parkeren en overnachten. schone toiletten ( nachts gesloten). naast bureau toerist informatie met vriendelijke ontvangst incl klein museum, dichtbij sfeervolle oude stadskern, voldoende bereikbare supermarkten, prachtig fietsen en wandelen. kortom: aanrader.
wij sluiten ons aan bij alle voorgaande positieve reviews. alle lof voor deze camping/camperplaats. Arnold en Els.
de Beste Camperplaats van het Iberisch schiereiland ( wij zijn hier nu ruim 5 maanden). elke gemeente van Spanje en Portugal kan hier een voorbeeld aan nemen. alle voorzieningen aanwezig en werkend. prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Vet compliment voor Pampilhosa da Serra . aanrader.
wij sluiten ons volledig aan bij de vorige positieve review. wij kwamen voor 2 nachten, maar bleven 6 nachten, en gingen met pijn in het hart weg. het is een oase van rust, een klein paradijsje met goede schone voorzieningen en 2 bevlogen eigenaren. Top !
afschuwelijke plek. 3 nachten gestaan eind febr. is geen enkel toezicht op plaats innemen. onvoldoende electro voorzieningen. bij ons werd ongevraagd afgetapt. personeel zakelijk en niet servicegericht. toilet dreef ontlasting in, werd niet schoongemaakt. enige douche in zelfde ruimte als toilet. prijs kwaliteit verhouding is totaal zoek. schande dat Stad Sevilla niet voorziet in een nette camperplaats zoals in sommige andere Spaanse steden.