@GIAMPIETRO
Ik was in deze rustruimte en heb een geweldige tijd gehad, helaas was mijn camperkoelkast kapot, dit was mijn enige teleurstelling. Ik adviseer dhr. Alessio Ricciarelli dat dit een rustplaats is en geen camping, hij is hoogstwaarschijnlijk een van die mensen die het verschil niet begrijpt.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

Zeer verwaarloosde omgeving, zeer praktisch voor het parkeren van de camper en om met de scooter naar Porto Venere en de 5 Terre te gaan, je betaalt E.12,00 met of zonder stroom.
Jammer dat het lange meer niet goed onderhouden wordt.
Let op nu het betaald is, betaal je E.1,50 per uur.
Van zaterdag tot zondag maken ze geen camperplaatsen meer, je betaalt het normale tarief plus toeristenbelasting. Om de camper in juli 2023 van vrijdag t/m zondag te laten stoppen betaal je E.80,00 plus toeristenbelasting. De prijzen zijn ten opzichte van vorig jaar flink gestegen!!!
Sitecode: 19913
Ze sloten de camperplaats af, ze vertelden me telefonisch dat ze die in september weer moesten openen.
Rustige omgeving met tuin gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Pompeii en het opgravingsgebied. Familiebeheer met super gastvrijheid van Giovanni en zijn zoon Kristof.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Het bestaat niet meer, een verlaten slot.