@GIAMPIETRO
Ik was in deze rustruimte en heb een geweldige tijd gehad, helaas was mijn camperkoelkast kapot, dit was mijn enige teleurstelling. Ik adviseer dhr. Alessio Ricciarelli dat dit een rustplaats is en geen camping, hij is hoogstwaarschijnlijk een van die mensen die het verschil niet begrijpt.
Zeer verwaarloosde omgeving, zeer praktisch voor het parkeren van de camper en om met de scooter naar Porto Venere en de 5 Terre te gaan, je betaalt E.12,00 met of zonder stroom.
Jammer dat het lange meer niet goed onderhouden wordt.
Let op nu het betaald is, betaal je E.1,50 per uur.
Van zaterdag tot zondag maken ze geen camperplaatsen meer, je betaalt het normale tarief plus toeristenbelasting. Om de camper in juli 2023 van vrijdag t/m zondag te laten stoppen betaal je E.80,00 plus toeristenbelasting. De prijzen zijn ten opzichte van vorig jaar flink gestegen!!!
Sitecode: 19913
Ze sloten de camperplaats af, ze vertelden me telefonisch dat ze die in september weer moesten openen.
Rustige omgeving met tuin gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Pompeii en het opgravingsgebied. Familiebeheer met super gastvrijheid van Giovanni en zijn zoon Kristof.
Het bestaat niet meer, een verlaten slot.
Let op als je naar Gallipoli gaat, doen ze verschillende boetes met Ztl.
Wees voorzichtig als je naar Gallipoli gaat, ze doen veel boetes met Ztl.
Wees voorzichtig als je naar Gallipoli gaat, ze doen veel boetes met Ztl.
Sitecode: 20370
Wees voorzichtig als je naar Gallipoli gaat, veel boetes doet met Ztl, kijk op Google Gallipoli boetes (indrukwekkend)
Let op als je met de scooter naar Gallipoli gaat, ik heb twee boetes ontvangen voor Ztl, er zijn veel geschillen, omdat er geen bewegwijzering is, bewoners kunnen passeren, terwijl toeristen worden beboet (VERGOGNA)
Let op als je met de scooter naar het centrum van Gallipoli gaat, heb ik twee boetes opgelegd met Ztl.
Ik ging met de scooter naar Gallipoli, ik kreeg twee boetes met Ztl, ik zag geen borden (ze wachten op toeristen).
Prachtige plek !!!
Let op als je naar Gallipoli gaat, doen ze verschillende boetes met Ztl, ik heb er twee genomen.
Let op als je naar Gallipoli gaat, doen ze verschillende boetes met Ztl, ik heb er twee meegenomen met de scooter.
Let op als je naar het centrum van Gallipoli gaat, ze doen verschillende boetes met Ztl zonder signalen, ik heb er twee met de scooter genomen
Let op als je met de scooter naar het centrum van Gallipoli gaat, ze maken verschillende boetes met Ztl, ik heb er twee genomen.
Sitecode: 20278
Aandacht als je naar het centrum van Gallipoli gaat, ze maken verschillende boetes met Ztl, ik heb er twee genomen.
Sitecode: 20372
Aandacht als je naar het centrum van Gallipoli gaat, doen ze verschillende boetes met Ztl, voorlopig heb ik er twee genomen.
Wees voorzichtig als je naar het centrum van Gallipoli gaat, ze hebben verschillende boetes met LTZ.
De eigenaar van het gebied was erg aardig om ons alle informatie te geven waar we om vroegen, erg handig om naar de zee te gaan, het advies hoop ik snel weer terug te komen.
Sitecode: 19803
We hadden één nacht en één dag, op het moment van betaling zijn wij gevraagd voor de prijs van de nacht, afwijkt van hetgeen is overeengekomen op het moment van aankomst, voor de rest van de plaats is niet erg schoon.
Nacht E.10,00 + E.10,00 Dag, parkeren zonder enige service, de manager zegt dat het parkeren wordt beheerd door de gemeente met huur van hem, persoonlijke mening dat de kosten erg duur zijn en slecht worden beheerd.
Sitecode: 19913
Gunstige omgeving om Rome te bezoeken, kan een beetje beter worden onderhouden, pas op het water is niet drinkbaar.
Handig om binnenstad, aandacht, boekt u een aantal dagen, zodra u invoert en vragen om te vertrekken vroeg ze kosten zelfs de dagen dat u dat niet doet, ze zeggen als de Zwitsers.
Als u boekt via e-mail enkele dagen, als in het geval u ervoor kiest om eerder te vertrekken, hetzelfde loon voor de dagen dat je niet doet, persoonlijk gerechtvaardigd voor noodgevallen doe je het niet goed te krijgen, ze beweren Zwitsers te zijn, zeker voortaan nooit boeking meer dan een dag.
We zijn er 9 augustus 2017 geweest, was ik erg blij, het is heel ontspannen omgeving, zoals ooit zijn we overgestapt.
Ik was op 10 augustus 2017, vroegen ze me een prijs inclusief huidige E.25,00, was het niet mogelijk om geen stroom te hebben.