@GKl
- 2019
Een mooie, ruime CP. Wel jammer dat je overal apart voor moet betalen: douche € 0,50 maar je weet niet hoe lang, warm water bij vaat € 0,20 (hoeveel?), geen warm water bij wastafels. Wat mij betreft zet u een paar euro op het tarief en hoeven uw gasten niet te tobben met munten. Oh ja, en toiletpapier bij de toiletten zou uw CP ook een betere uitstraling geven. Een hoger tarief kunnen en willen uw bezoekers best betalen veronderstel ik.
Wij kunnen de goede voorgaande reviews alleen maar bevestigen. Een camperplaats anders dan anders. Opgevangen met koffie en wat lekkers. Leuke gesprekken met de familie. Heerlijk gegeten. Oorverdovende stilte. Al met al een bijzondere plek. Moet je gewoon een keer geweest zijn.
Voor overdag een goede parkeerplaats om de stad Plymouth te bezoeken, maar onze ervaring was dat deze plaats 's avonds werd bezocht door wat duistere figuren, waar we op zich geen last van hadden, maar om 21.30 uur zijn we weggevlucht, want de parkeerplaats werd overspoeld door een groep herrieschoppende, intimiderende zigeuners. Waarschijnlijk komt het omdat het een 'open' parkeerplaats is.
Mooie cmp. Een opm die niets met de cmp zelf te maken heeft, maar wij kregen daar wel het advies om met de camper voor een bezoek aan Plymouth gebruik te maken van Coypool Park 'n Drive. Bustransfer naar stad heel goed. Daar kan je ook overnachten. Die dat niet! 's Avonds voelde het al niet veilig, maar ok we waren met 4 campers. Om half 10 zijn we echter 'gevlucht', omdat een 12-15 zigeunercaravans ons angstige momenten kwamen bezorgen.

Keurige camperplaats. Je moet inderdaad zelfvoorziening zijn. Heerlijk rustig. Je zou normaliter geen camping opzoeken met dierenuitwerpselen, maar voor een paar dagen is dat zeker niet erg.

Dit terrein aan bij de haven heeft niets met de pub te maken. Bij de pub doorrijden naar boven en je komt bij het terrein. Na 17.00 uur wordt de hoogtebalk open gedaan door een jongeman die in een okergeel dicht (vracht)autootje rondrijdt. Telefoonnummer staat daar aangegeven. Geen voorzieningen, maar voor 10 pond hebben we een prachtig uitzicht en een rustige nacht gehad.

Heel bijzonder. Een prachtig aangelegde camperplaats, maar niet of weinig gebruikt. Staat vanaf de weg ook niet aangegeven. Toegangsweg is hobbelig, maar boven aangekomen is er niks mis mee behalve dat er onkruid staat en de (nieuwe) voorzieningen niet aangesloten zijn. Zonde hoor, veel camperaars zouden dergelijke camperplaatsen in een gemeente wensen.