@GMAC
- 1990
Een heerlijke plek om te verblijven. Eenvoudig maar goed. Zeer vriendelijk personeel en voor €11 per nacht vonden we het ook heel redelijk. We verbleven er maar één nacht en hebben de bistro niet geprobeerd, maar die was behoorlijk druk. Een korte wandeling naar de oude stad, waar je de Romeinse audioroute kunt volgen. Het enige minpuntje was dat het water bij het toilet niet werkte. Zou er zeker weer naartoe gaan als ik weer in de buurt ben.
Goede parkeergelegenheid met uitzicht op de wijngaarden. Parkeren is op gras, wat een probleem kan zijn bij erg nat weer, maar we vonden het erg fijn om 's avonds buiten voor de camper te kunnen zitten met uitzicht op de wijngaarden. Het is beter om wat verder van de weg te parkeren om verkeerslawaai te verminderen. Een korte wandeling naar het stadje. Prijs: € 14 bij de automaat of € 14,50 met de app. Een medewerker controleert al vroeg in de ochtend of er een kaartje wordt getoond.
Zeer mooie Aire met alle faciliteiten die je nodig hebt. Goed onderhouden en schoon. Zeer dicht bij de prachtige oude stad. De prijs was €15, betaald bij de slagboom met een creditcard bij binnenkomst, inclusief elektriciteit. Zou zeker weer gaan als ik in de buurt ben.
Sitecode: 2031
Ik zou hier niet overnachten. Voor de prijs die ze vragen is het te duur voor wat je krijgt. Het is alleen een goede plek om de prachtige stad te bezoeken. Parkeren kost €9 voor 3 uur.
Alle faciliteiten zijn gratis en het hotel ligt op een gunstige locatie in de stad.
Geweldige parkeerplaats met slechts 4 camperplaatsen. Toen wij er gisteravond verbleven, stonden er waarschijnlijk 10 campers.
Fijne, rustige omgeving, maar wel glooiend. Voelt als een veilige overnachtingsplek.
Goed servicepunt en dagstop voor een bezoek aan het stadscentrum, dat op slechts 5 minuten lopen ligt. Carrefour-supermarkt en benzinestation dichtbij. Grote Lidl dichtbij en aan de andere kant van de stad een E Leclerc.
Goede tussenstopmogelijkheid. Vlakke ruimtes met gratis diensten. Er staan nu ongeveer twintig busjes geparkeerd. Korte wandeling naar het mooie dorp met wandelingen langs het kasteel en de rivier. Het zeker aanbevelen als waardevol bezoek
Mooie nachtelijke parkeerplaats op gras tussen de wijngaarden. Dorp ligt op slechts een korte loopafstand.
Mooie plek aan de rivier de Barrow met coffeeshop, restaurant en bar in de buurt. Geweldige wandeling langs de rivier. Geen voorzieningen maar openbaar toilet op begraafplaats in de buurt. Wees voorzichtig met navigatie-instructies. Ga niet voor de begraafplaats.
Deze faciliteit is 2 jaar gesloten. Het had geen stedenbouwkundige goedkeuring van de Raad. Een groot verlies omdat het een goede faciliteit was
uitstekende tussenstop. Standplaats met elektriciteit indien nodig en vers water, toiletpunt en overloop afvoer. Restaurant, tennisbaan en recreatiefaciliteiten op het terrein.
We keerden terug in juni 2019 en net toen het donker werd, waren er rond 22.30 uur een paar pony's aan de zijkant van het busje. Ik keek naar buiten maar kon niets zien, geen straatlantaarns, en toen ik terug in het busje zat, waren er meer pony's. Ik stapte stilletjes weg door de deur van de chauffeur en zag hoe de jeugd iets naar een ander busje gooide. Ik achtervolgde hem en hij rende weg. 'S Morgens merkte ik verschillende deuken op busje. Zal niet terugkeren.
Uitstekende parkeergelegenheid aan het strand. Mooi strand maar niet zwemmen, want er zijn gevaarlijke stromingen. Prachtig uitzicht.
Goede cp met elektriciteit, water en afvalbak. Individuele plekken, sommige met uitzicht op zee. € 10,50. Leuke wandeling naar de stad met enkele leuke restaurants.
Aire aan de parkkant van de bus heeft een zeer krappe parkeergelegenheid in vergelijking met een aan de andere kant van de weg die meer geschikt is voor langere campers. Voorzieningen voor water / afval zijn ok ... niet geweldig. Kosten, € 25, is hoog, maar is uitgeschakeld door feit dat je binnen 10 minuten lopen bent van het prachtige Brugge. Ik heb een parkeerbedrijf per e-mail gemaild en kan bevestigen dat de 24-uursperiode start vanaf het moment van binnenkomst, maar pas na die tijd wordt de tweede dag in rekening gebracht
Goed aangelegd op grind met goed onderhouden grasveld. Geweldige overnachtingsplaats maar redelijk veel lawaai van de weg al vrij vroeg in de ochtend, maar we stonden het dichtst bij de weg. Zou deze steeds plaats nog steeds gebruiken wanneer we in dit gebied zijn.