@GThoonsen
- 2009
beheerder uiterst correct. met lijn 2 met de bus naar de stad. met lijn 1 weer terug. enkele rit €1.30. pp. op terrein alles schoon.!
goed ingedeelde staanplaatsen. sanitair prima. loosput voor toilet en vuilwater zeer goed en ook goed schoon te houden
Sitecode: 19842
gisteren van een bijzonder goede maaltijd genoten in het restaurant.
omdat ik storing heb moet ik een camperplaats met stroom hebben. 2 personen en 12 uur stroom moet er €27.00 worden betaald. bij vertrek ook nog voor watervullen betalen.🥵
verharde ondefgrond. stroom en goed lozingsmogelijkheid. kort bij het stadje.
mooie indeling vh terrein.schoon en goed onderhouden!
9 febr 2025 weer hier. restaurant bijgebouwd. goede waterdruk op de 2 kranen. alle rommel is opgeruimd. stroomspanning laag. we betalen 60 dh. we staan met 2 campers. wij vinden het prima.
prima plaats voor Wil van Wijk.
ondanks 2 dagen met veel regen genoten van het geweldig sanitair. En natuurlijk van de heerlijke cake!
gastvrij en gezellig. mooie omgeving om te fietsen
er stonden 21 campers op niet officiele plekken. de politie meerdere keren voorbij zien komen. Mercadona kortbij. binnenstad erg stijl!
plaatsen goed ingedeeld. sanitair prima. je moet eerst door de plastic ellende, maar op de plaats zie je het niet meer. Alleen de mooie bergen. grindachtige ondergrond. bij aankomst was de poort gesloten door het looppoortje naar binnen. Bij het kantoortje hangt de code.
Sitecode: 20627
3 nachten gestaan. nu nog ong 20 campers. 2x in het restaurant gegeten .Geen pizza meer maar tagine en broquettes uitstekend. een keer 3 kwartier, een keer 1 kwartier gewacht. Prima toch?
sluit mij aan bij de vorige. douches warm en groot. alles schoon. oude stad makkelijk bereikbaar.
Sitecode: 19500
mooie plaatsen. gezellig restaurant. schitterend uitzicht.
Sitecode: 19509
sanitair en terrein wordt goed schoongehouden. vriendelijke beheerder. was afgeven en komt gestreken retour!
Sitecode: 19555
het is niet druk met 5 campers. mooie plaatsen. sanitair schoon. douches warm. beheerder vriendelijk. kan me voorstellen als hij voor een groep de administratie moet verzorgen dat het stress geeft😅. 6km naar de gorges.
dit jaar met mooi weer 3 nachten geweest. ruime plek gekregen. vriendelijke eigenaar. stad blijft leuk om te bezoeken!
Sitecode: 19741
de staanplaatsen zijn groot. voldoende stopcontacten. goede mogelijkheid om toiletpot en grijswater te lozen. douche en toiletten in orde. zwembad buiten gebruik. restaurant niet bezocht.
wij staan aan de voorkant op het grint. achter alles bezet. heerlijk gegeten! prima aan te bevelen
weer een toiletruimte erbij met invalide toilet en douche. Stroom zal nog wel even op zich laten wachten. theeceremonie nu in de buitenlucht! geweldig hoe ze de aanplant aan het groeien houden!
alles top en schoon. vreemd dat de percelen erg smal, 4mtr, zijn afgebakend. bij geen volle bezetting mag je meer nemen.
Sitecode: 20816
inderdaad, erg vriendelijk personeen. sanitair schoon.3 wasmachines. staanplaatsen voldoende.
toiletten en douches schoon. bij heren van douche gebruik gemaakt. alles in orde. toilet ledigen gaat prima. voor grijswater ook voorziening. elektra 208 volt gemeten. door het droge weer is het terrein goed bruikbaar!
alles werk. 6 stroomaansluitingen. 1 kraan voor toiletreinigen 1x voor schoonwater. Alles gratis!
15 maart alleen voor overnachting gestaan .Wifi perfect, en ook alle andere zaken. we zijn dit gewend omdat we veel gebruikmaken van deze camperplaatsen.
2 nachten gestaan. de andere 2 vol met langparkeerders. wij hadden een beste plaats, maar op een andere was het inderdaad smal. de haan is inmiddels wat rustiger. of komt dit door het jaargetijde?. de weg is s,nachts zeer rustig.
we betalen 120 MAD incl stroom. mooie en warme douches. staanplaatsen in div afmetingen. veel stroom en waterpunten. receptie goed bemand. snelle afhandeling@
prima onderhouden. prachtige werkende douches en toiletten. plaatsen op grint met betonnen stroken. veel watertappunten. goede loisvoorzieningen. 6 km op de fiets naar het centrum. tarief 80 Mad 20 Mad stroom. Wasmachine 40 Mad.
4 nachten gestaan. iedere dag en nacht regen gehad. je staat op grind maar vaak in een grote waterplas. 50% van de tijd was er stroomuitval. Eigenaar vriendelijke man nw douche gaf lauw water.
alles nog zoals eerder genoemd. warme en grote douches. voldoende watertappunten.vuilnistonnen worden op tijd geleegd. door zijn ligging zit je nu tot 18.00 uur in de zon.
Sitecode: 20950
inderdaad. goede sanitaire voorzieningen. mooi restaurant met goed eten. prima mogelijkheid om de camper te servicen. Behulpzaam personeel.
Sitecode: 20816
staan hier nu enkele dagen. Schoon en goed verzorgd. lozen cassette en vuil water prima voor elkaar. voldoende punten om schoon water te halen😃
Centrale ligging voor bezoek binnenstad
Sitecode: 12010
wegens verbouwing even gesloten
de wasmachine is weer weg. wel mogelijkheid om water in te nemen en cassette+ grijswater te lozen. prima plaats!
we stonden hier prima. tot erop vrijdagmiddag een 8 tal Engelse caravans de vrije- en niet vrije plastsen in beslag namen! politie kam langs maar deed erook niets mee! was een bedreigende situatie! jammer dat dit wordt toegestaan.
bij betaalautomaat €5.00 per dag. dus niet voor 24 uur. rustige plaats. goed openbaar toilet in directe omgeving.
mooi gelegen. zeer goede sanitaire voorzieningen.
stonden hier zeer rustig. via zuil water en stroom. bij vvv betalen, of app aanmaken om € 2.00 voor gebruik van water en stroom te vergoeden. schone openbare toiletten van 08.00 tot 19.00 uu geopend.
het restaurant serveert prima maaltijden. wat verder in de stad, stationsomgeving, ruim winkelaanbod.
4 en 5 september hier gestaan. plaats is schoon, geen overlast van wat dan ook!
camping lijkt al geruime tijd gesloten te zijn@
camping is tot 1 oktober open! veel schaduw en goed zoeken naar plaats voor schotelontvangst
inmiddels onderdeel van Camping Park. dus pasje nodig. alle faciliteiten aanwezig.
Sitecode: 20342
falcon waarschijnlijk ergens anders geweest? nu 7 september €34.20 voor 2 nachten met Acsi incl stroom mooi en schoon sanitair. idem zwembad. hadden keus uit 7 tal plaatsen. perfect!
plaatsen verhard.aansluitend groot grasveld tot aan de vaart waar veel boten passeren. sanitair schoon en top! vriendelijke beheerders.
24 maart 2020 overnacht. we stonden alleen. gewoon grote semiverharde plaats. wegens coronavirus wilden we niet in druk Amiens staan.
5 maart 2020. restaurant bijna gereed. tajine voor bij de camper besteld. camping goed bereikbaar en mooie plaatsen tussen de palmen
Sitecode: 12005
prijs/kwaliteit goed.beheerder vriendelijk bij aankomst en vertrek. nu,18 september geringe bezetting,7 eenheden. stadje is mooi maar geen klein Krakau! sanitair wordt goed schoongehouden.
11 september hier. inderdaad prachtig sanitair, en ligging perfect. nu nog zon tot 18.00 uur.
Sitecode: 22020
Geen enkele verwijzing te vinden. paal voor elektra staat er nog wel. 150 mtr verder is een grote parkeerplaats. daar met nog enkele campers heel rustig gestaan.
hier 2 nachten gestaan 15 en 16 maart. nu telkens een vrije plaats tussen je buurman. indien alles vol is erg krap. maar voldoende mogelijkhede in de directe omgeving.
inderdaad mooie plaats.hebben hier 14 maart gestaan. in het dorpje op loopafstand winkeltjes en veel goedkope restaurantjes. mooie fietsroute naar zee of naar de portkelders.
zijn hier 2 nachten geweest. alles prima, zeker voor dat prijsje!
hier geweest op5 en 6 maart. sluit mij aan bij de vorige sprekers. douche en toiletgebouw in uitvoering.
weinig aan toe te voegen. prima verzorgd. mooie omgeving om te fietsen. zijn hier begin maart geweest.
stonden hier weekend van 23 febr.toen geen vliegtuigen. plaats met stroom op betonplaat was vol. op vrije stuk betalen we €7.90. wel toiletgebouwen aanwezig. goede gratis mogelijkheid voor laden en lossen.
zeker 80 plaatsen 40 met elektra. naar achteren zonder. maar deze zon laadt hij wel op. Keurig personeel. zomers misschien wel warm geen schaduwplekken. douche deed het prima en lang genoeg. ook thuis moeten we naar korter douchen! lange waterslangen voor schoonwater. 2 loosputte. op campergedeelte. stonden hier 25 en 26 febr.2019
helaas brand geweest in restaurant. tijdelijke toilettengroep opgesteld. hier op 10 sept. gestaan.
staan hier op 4 september. alles klopt. Canal digitaal doet het prima!
staan hier op 2 september op de parkeerplaats vd hut/restaurant. geweldig!!
hier 22 augustus gestaan. Watertappunt helaas verwijderd. weinig of geen overlast vd jeugd!
voldoet perfect. bij de uitgang achterzijde de loosplaats en waterinname!
5 en 6 juli 2018 hier gestaan. inderdaad mix van camping en camperplaats. prima voorzieningen prijs nu €13.00
Sitecode: 19555
hier 25 maart2018 overnacht. nog voldoende schaduw. douche en toiletten in orde dus schoon
Sitecode: 19029
wij en groep uit Duitsland totaal 18 stuks. prima centrale plaats.
geen berberthee voor ons en andere bezoekers.ligging prima. s.avonds geen verlichting bij de staanplaatsen vuilnis o grote hoop. wasplaats voor vaat en watervullen 3 kranen zonder water! nu watervullen bij hurktoilet of loosplaats chemisch toilet. smerige zaak!
wifi van hotel prima. eigen Orange of Maroc Televom zeer zwak. douches goed te regelen. fijn gegeten met heel flesje wijn a €15.
Sitecode: 19509
sanitair achter helemaal vernieuwd. alleen de warme douches zijn voor.er zijn nu wel mengknoppen dus zal wel goedkomen. terrein beter ingedeeld in vakken met bloemen etc.
Sitecode: 19897
alles ongewijzigd. nu met festival volle bak. sanitair wordt goed schoongehouden. niet allemaal tegelijk onder de douche! zeer attente eigenaar. broodservice
Sitecode: 19855
douches en toiletten goed en schoon. voldoende stroom aansluitingen. zwembadje gevuld en schoon. prima voor Marokko!
vriendelijke beheerder. brood om 08.00 uur. veel water en stroomtappunten. mooi uitzicht over het riviertje. de mooiste van Tata!
8 en 9 maart 2018 hiergeweest. sluiten ons aan bij voorgaande opmerkingen. water geen chloorsmaak en zacht.
hier geweest 6 maart 2018. mooi en goed sanitair. betaalden 80 Dh incl stroom. zeker plaats voor 150 campers. geen aanplant.
Sitecode: 20584
2 en 3 maart 2018 bezocht. weinig toe te voegen aan vorige positieve opmerkingen. de schoonste en klantvriendelijkste camping van de vele welke we bezocht hebben!
Beheerder is geen lachebekje. maar bij aankomst op 8 september goede plaats gezocht tussrn 2 anderen. terrein voor de helft bezet. heb wel de beruchte lat zien staan. maar door opp indeling zonder markering, handig hulpmiddel. op de vorige camperplaats met plaats voor 9 campers stond deze met 6 al vol. Dwars en ruim geplaatst was de oorzaak. Dan is een lat niet verkeerd😆
Hier begin september 2017 overnacht. Direct aan strand en bij de bar geen mogelijkheden. Wel direct vooraan op de parkeerplaats. Hier ook toilet en beperkte douche. Wel water vullen en alles lozen. € 10 per nacht
6 en 7 september geweest, €28 per nacht. Mooi eigen strand. Goed verzorgd sanitair. Restaurant zeer goed. Op de fiets naar dorp gaat prima. Dorp niet zo bijzonder.
3 september gestaan. Goede sanitaire voorzieningen. Toiletten en douche. Grasstrook inmiddels zand. 's Nachts geen lawaai. 15 Minuten lopen naar mooie oude binnenstad
Sitecode: 41912
1 september 2 nachten gestaan. €37 voor de eerste nacht en €26 voor de 2de. Tijdens rondreis Sardinië gemeend dit schiereiland te moeten bezoeken. Voegt weinig toe. Andere delen van het eiland veel interessanter!
30-8 en 31-8 overnacht na aankomst met dagboot. Vriendelijke ontvangst. Naar Alghero met de fiets,8 km. Op 2 km afstand strand en winkels. Enkele vliegtuigen per dag of in de avond. €25.00 per dag.
28 augustus overnacht. zeer warme dag .geen wind op parkeerplaats. pizza wordt gebracht. laatste straten steil naar boven en weer omlaag. prima plek.
25 augustus 2017 overnacht. rustige plaats. goede lozing en vulplaats. jeton bij supermarkt. bakker en tankstation op 200 mtr. mooi museum in directe omgeving
mooi gelegen. zeer goed aangelegd. in directe omgeving is je fiets te gebruiken. bezocht eind augustus 2017
stonden hier 22 augustus een nacht. prima plaats. geen lawaai of overlast. supermarkt op 300 meter
Goed verzorgde plaats met sanizuil. €8.00 voor 24 uur. 25-05 overnacht met slechts 5 campers. .
Toegangsweg is in prima staat. zwembad wordt gevuld. Enkele toiletten en douches geopend. Ruim en schoon. Restaurant perfect.
Sfeervolle camping, sanitair verouderd, maar schoon, vriendelijke mevrouw; 12 minuten lopen naar mooi dorpcentrum, 10 tal ruime camperplaatsen
28 en 29 april geweest. Goede schaduwrijke plaatsen. Sanitair verouderd maar in orde. Mooi zwembad op de camping en heel goed eten in de taverne. Zeestrand op 400m lopen. Stadje 12 min lopen. Zeer vriendelijke eigenaar en medewerkers. Was kun je afgeven en is na 1.5 uur weer klaar
22 april aangekomen voor een nacht. Prijs met Acsi korting 2 personen en stroom €24.40. Te duur voor gedateerde infrastructuur! Het ziet er wel schoon uit.
14 april een nacht gestaan €16.00 incl. stroom. Fijne sfeervolle camping. Schoon en goed sanitair. Alleen de douches waren koud, en volgens sommige medegebruikers komt dit vaker voor!! Redelijke volle bezetting, ook veel Grieken met tenten. Er zou een festival plaatsvinden met de Paasdagen.
Sitecode: 20198
Pasen 2017, 16 en 17 april gestaan. Natuurlijk nog zeer rustig. Winkel en horeca nog gesloten. Op 2 km afstand goed voorziene supermarket.
Zijn hier 15 april geweest. Inderdaad voor camperplaats toegevoegde waarde van toiletten en douche. Broodjes service. Geen schaduw, Verder aanrader
De positieve instelling van de exploitant laat je de oude sanitaire inrichting vergeten. Toiletten en douches zijn wel schoon. Loosplek en waterinname gaat prima. Toilet ledigen in een klein hokje. Bijna alle plaatsen onder rietmatten. Voor € 8.00 taxi naar de opgravingen. Op 2 km afstand groot winkelcentrum. Restaurant was nog open en goede kwaliteit.
Begin september 2016 2 nachten gestaan. Plaats goed bereikbaar, metro op loopafstand. Bij warm weer erg heet ook in de nacht. Mevrouw is erg behulpzaam. Ze plaatst de campers wel erg kort bij elkaar! Bakker op loopafstand. Formeel geen water, maar ze kan een kraan openen
Sitecode: 19430
Begin september 2016 3 nachten gestaan. Met camper hoger als 3 meter zijn er een beperkt aantal plaatsen. Verder alles tiptop!
Hier september 2016 gestaan. Water gratis. Stroom( niet gebruikt) kleine vergoeding. Loopafstand kort naar de historische opgraving. Veel restaurantjes en winkeltjes in het dorp. We stonden met 3 campers
Sitecode: 22099
Hier geweest 30 augustus. Als je Thessaloníki wilt bezoeken goede locatie. Bus stopt voor de deur. Hogedrukspuit van de buurman is een drama. Veel vliegverkeer van de nabij gelegen luchthaven. Geen aanrader of je moet technische problemen hebben
Sitecode: 41990
Een van de betere. Inmiddels goede mogelijkheden voor de afwas. Enkele vriezers en koelkasten ter beschikking om extra capaciteit te realiseren bij hoge temperaturen. Terrein wordt voortdurend schoongeveegd!
Is geen camping, maar goede camperplaats. Restaurant gesloten. De bar wordt ook door lokale mensen gebruikt, parkeren hun auto dwars voor je camper. Eigenaar behulpzaam en gastvrij. Nieuwe autobaan is gereed tot aan Vranje
Op 2 kilometer modern winkelcentrum. Deel voorzieningen zoals afwasgelegenheid etc. niet bereikbaar. Alles wordt goed schoongehouden. Warm weer, veel muggenoverlast!
Sitecode: 19575
20 augustus hier gestaan. De trein geeft geen overlast. Voor € 5,00 meteen de stroom ook verzorgd. We stonden met 4 campers. Schoon terrein. Mooie omgeving!
Vandaag 20 maart 2016 staan we hier. Warme douche, schone toiletten. Ongeveer 30 plaatsen op grindoppervlakte. Mogelijkheid reinigen chemisch toilet, en lozen vuilwater. Stroomspanning te laag Koelkast schakelt over op gas
Sitecode: 19500
Maart 2016 Een nacht gestaan, Schone toiletten en warme douches. Heerlijk gegeten in het restaurant. vriendelijke eigenaar
Sitecode: 20935
Wij zijn op 14 maart 2016. camping staat voor 80% vol. Douches en toiletten brandschoon. Plaats schoon, huisvuil verzorging prima geregeld. Alle plaatsen op grind. Prima stadscamping!!
Sitecode: 20503
Zijn hier in maart 2016 2 dagen geweest. Zoek je eigen plaats douches allen koud, hurktoiletten etc. Alleen goede camping als je eigen sanitair aan boort hebt. Ligging gunstig t.o.v. het centrum Portugese oude stad bezoek waard!
Sitecode: 20936
zijn hier 12 en 13 maart 2016 geweest. Zijn prijs waard! Ruim en schoon sanitair. Winkel voor dagelijkse behoeften. Vuil wordt opgeruimd. Internet rondom kantoor. Prachtig uitzicht over de zee.
Maart 2015 2 dagen gestaan. plaats ommuurd. gebruik maken van zwembad gratis. gelegenheid om was te laten reinigen. in hotel goede keuken alcohol gewoon verkrijgbaar!
Eind augustus 2015 enkele nachten gestaan. Acsi tarief € 16,00 Stad per fiets op te voet goed bereikbaar. Supermarkt 1 kilometer. Mooi strand. Grote drukke familiecamping. Aparte camperlaan met voldoende schaduwplaatsen.
Begin september 2015 hier gestaan. Jammer dat er geen zwembad is, verder prima camping!
Goed sanitair, mooi zwembad. Op groot grasveld vrije plaatsen zonder schaduw. Genummerde plaatsen onder lage bomen en struiken. Begin September met Acsi tarief in benauwende pijpenla gestaan! Supermarket op 5 km afstand
Niks geen flowerpower, of moeder in haar kleurig rokje? Verder schone en goede toiletten/douches. weinig schaduwplekken voor campers. Veel langskomend verkeer. Calvi is stad voor uitvalbasis wandelaars. Geen mooie plaats zelf.
ruime plaatsen onder hoge bomen. Centraal doucheplateau. Voor lozen niets hoeven te betalen. S,nachts geen verkeer. Broodservice. Op ruim een kilometer afstand kleine supermarkt. Is ongeveer 14 km van de doorgaande weg, maar zeer de moeite waard voor strandbezoek!
Wij hebben hier begin september 2015 2 nachten gestaan. Totaal 15 campers, nog voldoende ruimte om de camper. Sani met hurktoilet en douche, welke niet werkte. Mooi kiezelstrand. Lengte van max 8 meter betrekking op enkele bochten in het dorpje!! Pracht omgeving. We hebben hier blauw opstapje gevonden van een camper Dethleffs Esprit. Misschien lezen ze dit?
Wij hebben 2 nachten hier gestaan van 25-08 . Mooie zwembad veel schaduwplaatsen. Veel plaatsen niet bereikbaar voor camper vanwege bomen. Goede toiletvoorzieningen. Wifi gratis bij kantoor. Niets verkeerds aan!
19 september2014 hier overnacht. kan me helemaal aansluiten bij vorige mevrouw. Mooie plaatsen kort aan zee. prachtig sanitair. George em Diny
vriendelijke ontvangst, schoon en goed verzorgd toiletgebouw. Wifi gratis. Afslag 16 vd rondweg. Steeds rechtdoor rijden. George en Diny.
15 september overnacht. Mooie grote percelen. Goed zwembad voor kinderen. Schoon sanitair. G Thoonsen.
wij kunnen ons volledig aansluiten bij de vorige spreker. op zich beste plaatsen, maar kijkt desolaat door de kale rode rotsen.
In juni 2014 enkele dagen gestaan. Mooie ligging direct aan de fietsroute. Broodjes en maaltijden in kiosk bij de jachthaven. Hier ook aanmelden.
In juni 2014 enkele dagen gestaan. Camping bijna steeds vol. Beheerder is 's morgens en 's avonds aanwezig. Sanitair goed verzorgd en schoon. Deel van de plaatsen biedt schaduw.
Vandaag foto gemaakt van nieuwe saniplaats. Prima voor elkaar. Lozen en schoon water, gratis!