@GThp
- 2008
- Hymer
September 2026
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Echt een mooie plek. Beneden bij de haven op grind, boven met mooi uitzicht op gras. Lekker gegeten in het restaurantje van het clubhuis voor een prima prijs. Het weer zat tegen, anders hadden we een dagje extra blijven staan.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Nette camperplek. Wc schoon en voor de douche betaal je 1€, maar daar kan je ruim voor douchen. Wij hebben zonder stroomgebruik gestaan. Leuk dorpje op loopafstand.
Prima plek. wij waren er afgelopen maandag. Handig, want in tegenstelling tot veel horeca jn de buurt, is dit Gasthof maandag geopend. Er lekker gegeten. 3 camperplekken. Sanitair netjes.
Prima plek! Schoon sanitair, mooi uitzicht (toen wij aankwamen was het eb). Wandelingen beide kanten op langs het wad, prachtig! En heerlijk gegeten bij Dat Havenhuus aan de haven.
Topplekje! Wij hebben de hele avond (en ‘s morgens) bruinvissen gespot, wel ruim 15! 10 camperplekken klopt niet, behalve als er alleen busjes staan. Bij wat grotere campers zo’n 8 á 9. Mooie wandeling (pittig!) langs de kustlijn te maken. Wc stonk erg, hebben wij dus geen gebruik van gemaakt.
Leuke plek. Je kunt kasteel bezoeken of er gewoon wandelen. En aan de andere kant van het kasteel kan je d zee in. Sanitair (2 wc’s, waarvan 1 met douche) niet erg schoon, op loopafstand.
Prachtige plek! Wij zijn een dagje extra gebleven. Keurig schoon sanitair. Voor grote campers zijn er boven bij aankomst ruime plekken. Wij stonden vlakbij het receptiegebouw met zicht op het water. Hier mogen de honden ook het water in. Dan is er nog een derde veld aan het water. Hier mogen de honden niet op het strandje.
Wij stonden hier een week geleden met prachtig weer, dus heerlijk aan het strand! Wc redelijk schoon, maar het is een gratis plek. Je kunt je eigen sanitair gebruiken. Veel containers voor vuil aanwezig.
Prima plekje, zeer gemoedelijk. Sanitair zeer schoon. Supermarkt op loopafstand. Bakker idem, al ging die pas om 9u open.
Topplek. Alles prima voor elkaar. Schoon, opgeruimd. Geen vaste staanplaatsen, alleen groot camperveld en groot tenten/ caravanveld. Mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving.