• Camperlocaties

• tiktok

@GThp

Betrouwbare reviewer

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Prima plek. wij waren er afgelopen maandag. Handig, want in tegenstelling tot veel horeca jn de buurt, is dit Gasthof maandag geopend. Er lekker gegeten. 3 camperplekken. Sanitair netjes.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Prima plek! Schoon sanitair, mooi uitzicht (toen wij aankwamen was het eb). Wandelingen beide kanten op langs het wad, prachtig! En heerlijk gegeten bij Dat Havenhuus aan de haven.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Topplekje! Wij hebben de hele avond (en ‘s morgens) bruinvissen gespot, wel ruim 15! 10 camperplekken klopt niet, behalve als er alleen busjes staan. Bij wat grotere campers zo’n 8 á 9. Mooie wandeling (pittig!) langs de kustlijn te maken. Wc stonk erg, hebben wij dus geen gebruik van gemaakt.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Leuke plek. Je kunt kasteel bezoeken of er gewoon wandelen. En aan de andere kant van het kasteel kan je d zee in. Sanitair (2 wc’s, waarvan 1 met douche) niet erg schoon, op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prachtige plek! Wij zijn een dagje extra gebleven. Keurig schoon sanitair. Voor grote campers zijn er boven bij aankomst ruime plekken. Wij stonden vlakbij het receptiegebouw met zicht op het water. Hier mogen de honden ook het water in. Dan is er nog een derde veld aan het water. Hier mogen de honden niet op het strandje.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wij stonden hier een week geleden met prachtig weer, dus heerlijk aan het strand! Wc redelijk schoon, maar het is een gratis plek. Je kunt je eigen sanitair gebruiken. Veel containers voor vuil aanwezig.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prima plekje, zeer gemoedelijk. Sanitair zeer schoon. Supermarkt op loopafstand. Bakker idem, al ging die pas om 9u open.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Topplek. Alles prima voor elkaar. Schoon, opgeruimd. Geen vaste staanplaatsen, alleen groot camperveld en groot tenten/ caravanveld. Mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prachtige plek! Mooie ruime camperplekken. Minpuntjes vonden wij, dat je vanaf de camping geen hikes kan beginnen en dat de enkele mogelijkheid om de honden uit te laten is langs het doorgaande weggetje (die smal is, maar wel druk bereden). Sanitair houdt inderdaad niet over.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prachtige plek! Bijna overal kijk je uit over het fjord. Sauna aan het water kan je per uur huren. Ook bootjes te huur. Er komen veel mensen om te vissen. Ruimte bij de haven om gevangen vis schoon te maken. Bij de receptie kan je trouwens ook een simpele maaltijd eten. Prima douches!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Perfecte plek voor bezoek aan Bergen. De tram is op 2 min (als je p-plaats afloopt naar links) en 4 haltes verder (Bergen busstation) zit je in het centrum. Kaartje via de automaat kopen en ticket naar je telefoon laten sms-en.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Ook wij stonden op het camperveld, maar via het paadje en langs het strandje ben je zo bij het toiletgebouw. Schoon en prima douches! En je kijkt uit op de besneeuwde bergtoppen.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prima plek als je naar de gletsjer wil hiken. Geen voorzieningen behalve de wc’s vh restaurant tijdens openingstijden. De weg er naartoe is prima te doen. Rustig aan en eventueel even een stukje achteruit..

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prima plaats om het centrum, zo’n 20 min lopen, te bezoeken. Mogelijkheid om wc en water te lozen en schoon water te tappen. Verder niets te beleven..

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Nette rustige camping. Leuk is, dat er een disc-golf baan is. De frisbees zijn bij de receptie te leen. Jammergenoeg verdween de mijne in de bossages en konden we ‘m , ondanks lang zoeken, niet meer terugvinden. Bij de eigenaar aangegeven, zodat we een vergoeding konden geven. Verder lekkere hamburgers bij hem gekocht van zijn eigen koeien!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Fijne relaxte camping. Omdat we hadden gereserveerd, stond er netjes een bordje met onze naam klaar bij onze plek. ‘s Morgens de weg oversteken en je kan zo het meer in, heerlijk!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Wat wil je nog meer? ‘s Morgens meteen uit je bed de zee in rollen, geweldig, toch!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Prima plaats om te overnachten voor 1 of meer nachten. Wij waren er 1 nacht op doorreis naar Noorwegen, maar zagen al mooie fietsroutes. Dus je kan hier prima langer staan. Wij hebben bij de strandbar vlakbij de pont wat gegeten in het avondzonntje en hadden meteen het vakantiegevoel.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Voor de derde keer hier gestaan vanwege bezoek bij vrienden. Echt een fijne relaxte camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij stonden een paar dagen op het ‘knusse’ veldje, wat erg fijn was omdat het erg warm was en we hier wat schaduw hadden van de bomen. Schoon sanitair, prima plek! Mooie wandel- en fietsomgeving, wat wil je nog meer..

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prima plek! Je kan de camperplek aan de achterzijde uitlopen (hek staat meestal open, anders zelf ff openmaken) om de honden uit te laten. Op de grebbeberg (achter het militair ereveld) is een stuk bos waar de honden los mogen. Verder: mooie fiets- en wandelomgeving!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima plek voor een paar dagen. Camping is in ontwikkeling, dus alles nog niet tiptop, maar heerlijk wat gedronken bij de biergarten, leuke plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wat een mooie plek! Fietsen, lopen, zwemmen, top! Honden net naast de camping in het water, ook fijn. Sanitair top! Restaurantje zou nog wat verbeterd kunnen worden, wel prima voor een snelle hap en je zit er mooi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Topplek! Sterk aflopend terrein, maar door de blokken die er beschikbaar zijn is dat geen probleem. Hondenstrand vlakbij. Relaxed restaurant om de hoek aan het water. Om 14u aanwezig zijn is handig, want dan worden de plaatsen verdeeld.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima plek voor paar dagen. We hebben mooie wandelingen kunnen maken v a de camping. Keurig sanitair. Wel aan de prijs.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Topplekje! Kleine camping, keurig sanitair, prachtig uitzicht! Aardige beheerder. Tip: met de kabelbaan bij de camping omhoog en de ‘klangenweg’route lopen. En natuurlijk naar de waterval bij Unterwasser. Op loopafstand vd camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Nette camping, veel bomen, sanitair prima voor elkaar. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Op de app Komoot zijn er veel routes daar te vinden.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima plek! Mooie wandel- en mtb mogelijkheden in de buurt. Eenvoudig maar goed sanitair. In Graach bij Torsten en Ramona Meyer, een jong stel met een beginnen wijnhuis, wijn geproefd én gekocht. Voor herhaling vatbaar!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Fijne camping. veel plekken aan het water. Kano’s naast de camping te huur, dus dat is ‘s morgens een gezellige drukte als beginnend-kanoërs langs komen. Twee prima restaurantjes net buiten de camping. V.a. de camping mooie wandelroutes (wel goede schoenen aandoen, steile stukjes)

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Mooie plek! zeer relaxte camping met vriendelijke eigenaar. Wij stonden heerlijk aan het water en hadden de schaduw van een boom. ‘s Avonds zwom er in alle rust een beverrat langs en de volgende avond een slang. Een reigerstel vloog ook vaak net voor de camper langs boven het water. Topplekje.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima camperplek voor een kort verblijf. Net sanitair. Honden makkelijk net buiten het hek uit te laten.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prima no nonsens plek voor een paar dagen. Eenvoudig sanitair.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Hele rustige camping. Sanitair oud maar netjes. Erg ruime plekken.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

1 nachtje gestaan. Prima. ‘s Avonds wandeling naar Ales Stena, mooie zonsondergang! En je kan prima eten vlakbij het haventje.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima locatie! van hieruit de krijtrotsen bezocht en de steden Binz en Sellin. En meer dan prima gegeten bij het restaurant op de camping.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Wat zonde, dat hier niet iemand de schouders eronder zet. Leuke plek aan meertje. Prima fiets- en wandelmogelijkheden in de buurt. Maar camping is echt vergane glorie. Verlichting bijna overal kapot, net als de electr. kasten. In het toiletgebouw is het drama, douches kapot etc.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima plek om een paar dagen te staan. Via bos loop je naar Goslar. Verder ook mooie wandel- en mtb routes. Camping meer voor campers dan caravans, ruime plekken, keurig sanitair.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie camping aan het water. Keurig sanitair. Heerlijk eten bij het restaurant. Honden kunnen bij de camping en jn de buurt van de camping overal het water in, top! 3 km van het centrum, waar je langs het water naar toe kan lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Ietwat onverzorgde indruk, gras niet gemaaid en heggen niet gesnoeid. Erg veel bomen, een donker geheel. WC’s worden niet goed schoongemaakt. Wel prima: de broodjes ‘s morgens en eten bij het Gasthof, aan te bevelen! De Klamm is op loopafstand en het centrum ook.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie terrassencamping. Keurig schoon sanitair. Bij restaurant kan je prima eten (en ‘s morgens brood halen). Mooie ligweide en plekken om het water in te gaan. Jammergenoeg geen plek om de honden in het water te laten gaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Kleine camping, wordt ook veel voor 1 overnachting gebruikt voor of na bezoek aan de Grossglockner. Relaxte sfeer. Sanitair is klein maar netjes. Geen aparte mogelijkheid voor het legen van chemisch toilet of vuil water. Vanaf de camping leuke wandelingen naar oa waterval en Bad Fusch.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Een heerlijk relaxte camping. Zelf de plek uitzoeken, eenvoudig maar prima eten bij het restaurant waar je ‘s middags ook lekker even gaat zitten op het terras na een flinke wandeling of fietstocht (meteen achter de camping kan je de berg op). Sanitair netjes. Naar Salzburg fiets je in een kwartier over fietspaden. We waren 3 dg op deze camping en hebben het er prima gehad!

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

prima camping voor 1 nacht! Net sanitair, lekker even om het meertje gewandeld, prima plekken

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Wat een mooie omgeving! Prachtige wandelroutes en met de racefiets kan je hier ook goed uit de voeten! Camping aan de Sûre, aan de andere kant vh water is het Duitsland. Langs de Süre kan je ook vlakke routes fietsen en wandelen. Camping prima, sanitair netjes (eigen toiletpapier) en douchen met muntjes. Klein winkeltje bij de receptie, voor verdere boodschappen moet je een dorp verder.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Grote plaatsen, schoon sanitair, eigenaresse doet iedere ochtend een rondje. Bij aankomst 2 eitjes en later in de week plakken vers gebakken cake. Gezellige camping!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Achter loop je zo de camping af en beginnen de wandelroutes en mtb routes. Ook mooi racefiets gebied! Prima sanitair op de camping. Camping ligt tegen de weg aan, dus als je plekje aan die zijde hebt, kan het wat gehorig zijn, al hebben wij prima geslapen :)